Bir yılda tıp kazanmak mümkün mü?

19 yaşındayım lise alt yapım yok 9. sınıf koronaya denk geldi bilincsizdim calismadim 10. sınıf sosyalleşmeyle falan geçirdim adam akıllı ders görmedik hangi derste iyi olduğumu anlayamadan alan sectim temel olmayınca 11. sınıfta zorlandım 12. sınıfta zaten boş geçti ve yks bilincinde değildim sorunlar yaşadım mezuna kaldım bu sene de aptalliktan çalışmadım ve ne istediğimi bilmeyince hevesimde yoktu çalışmak kadar hedefte önemliymiş cidden artık ne yapacagimi biliyorum ama iş işten geçti ya rastgele bir yer yazicam ya da mezuna kalıcam tekrar ama utanıyorum da hem yaşımdan dolayı hemde çevreden dolayı cekiniyorum bu aralarda nedense tıpa doktorluga ilgim kaymaya başladı ama herkes 1 yılda imkansız olduğunu doktorların hepsinin fen lisesi çıkışlı olduğunu veya çok çalışkan olduğunu söylüyor böyle Ankara İstanbul üni gibi bir hedefim yok anadolu da herhangi bir şehir falanda olur cidden sihsksjsjdjd ama tam anlamıyla doktorluk istediğimden de emin değilim mümkün olsa bile sırf statusunden dolayı ilgimi çekiyor çok ders çalışmayı seven biri değilim ama mezuna kalırsam tıp olmasa bile canımı dişime takacağım çok hırslandım çünkü 2 yılını heba ettim hiç uğruna eşşek gibi pişmanım eğer benden küçükler varsa da onlara da tavsiye örnek olsun bu ne diyonuz oluru var mı ve 2. MEZUNLUK KÖTÜ BİR ŞEY Mİİİ?
Bir yılda tıp kazanmak mümkün mü?