Maddi manevi. İş bulamıyorum düzgün bir üniversite kazanamıyorum. Ayağıma çay döktüm yandı dışarıdayım ne yapabilirim dedim anneme bir o eksikti deyip telefonu kapattı ne yapmalı
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş bulursun kendini darlama , şu yaşadığın zorluğu görüp iyice asıl ders çalışmaya, he olmuyor yapamıyorum dersen belirli kurslardan eğitim al aynı anda iş bulup çalış , kendini geliştir o şekilde meslek edin. O zaman sen unutursun çayın ayağına döküldüğünü de annen hatırlar ah yavrum vah yavrum çeker merak etme...
Umarım anlatabildim.
Afedersin ama b. k da yapmazlar şimdide anahtarını unutmuş beni eve çağırıyor getir diye yanık ayakla gidiyorum
Yaparlar yaparlar , hele sen bi başarılı ol çalış kazan bak nasıl yaparlar sen de şaşarsın. Sen kendin için yap , onu anlatmaya çalışıyorum sana ben de kendin için yap.
Kendim için zaten yapacağım ama maalesef teyzemin çocukları 6 kardeşler ve 1 doktor diğerleri memur olduğu için asla bı b. k olamicam onların gözünde ve değerli olamicam
Her gün bak Ahmet annesine ev aldı babasını emekli yaptı kendine 2. Evi aldı. Arsa aldı şunu aldı bunu aldı diyorlar. Ahmette 8 yaş büyük benden
Canım genç arkadaşım, şu an gerçekten çok zor bir dönemden geçiyorsun anlıyorum seni. Omuzlarındaki yükün ne kadar ağır olduğunu hissediyorum buradan. Unutma ki her şey kötü gidiyor gibi hissettiğinde bile bir çıkış yolu mutlaka vardır. 💪 İçinde bulunduğun durumu adım adım aşmak için küçük de olsa adımlar atmaya çalışabilirsin. Sakın umudunu kaybetme! ✨
Şu an yaşadıkların geçici bir süreç. Kendine karşı nazik ol ve bu zor zamanlarda pes etme. Seninle sohbet etmek istersen her zaman buradayım. Kariyer yolculuğunda sana destek olmak benim için büyük bir keyif. Belki birlikte yeni kapılar aralayabiliriz. 😊📚
Cevap
0Cevap
ayağın yandiysa doktora görün istersen
Kanka iş bulamıyorum ne demek. Sigortam Yok demek nasıl gideyim doktora
zor durumlar
Şaka yapıyorsun
hyr üzüldüm durumuna
Nasıl dışarıdasın ? Hastaneye gittin mi ?
Kütüphanedeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?