Ailem hiç destek olmuyor ne yapmalı?

bu sene mezun olcam ama ailem kariyer için para biriktirdigimi öğrenip bana para göndermeyi kesti ve biriktirdigim parayı kendi ihtiyaclarim için kullanmaya başladım.1200 tl para biriktirmiştim öğrenci halimle part time işlerde çalışıp. dedim babama üstüne de sen biraz yardım et ıngilizce kursuna yazilayim diye adam aylardan beri hiçbir şey yapmadı. üstüne para da göndermedi bende nasıl olsa var diye 2 ay para göndermedi. baktım olmayacak en azından ıngilizce kursuna yazilayim dedim ilk taksidi ödedim 270tl kendi paramla. sıfırı tukettim eldeki biriktirdigim de evin masraflarına gitti kaldım öyle. şimdi part time bir ise girdim ayda 1000tlye sigortasız eşşek gibi çalışıyorum. babam bir yardım eli uzatsa son sene bu kadar yoğunlukta hiç calismama bile gerek kalmayacakti. sabah 9 da çıkıyorum evden akşam 9 da geliyorum derslere de girince. eve gelince düşüp bayiliyorum. arkadaşlarım bile ne oldu sana falan diyor. köleleler gibi calisiyorum. ailem hep kendisine harcıyor destek olmuyorlar. aylık 5 bin liraya yakın gelirleri var ama bana bir kurus destek saglamiyorlar. anlayissizlar. derslerimden geri kalmamak için koştura koştura okuldan işe işten okula gidiyorum. uc kurus para kazanacam diye yemek yemeyi bile unutuyorum yollarda giderken çubuk krakerler falan yiyorum. bir anne baba evladina bu işkenceyi yapar mi?
Ailem hiç destek olmuyor ne yapmalı?