2 ay
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
kendisi gitsin fabrikada çalışsın.
okumanın meslek edinmenin yaşı yok. ben ünideyken sınıfta amca diyeceğimiz yaşta insanlar vardı.
Kuzenin kıskandı galiba. Gayet iyi bir sıralama ve yaşının da bir şeyi yok. Okumaya başladığında 40 yaş üstü çok sınıf arkadaşın olacağını göreceksin.
Ne yaşlısı burdakilere sorarsan işin yaş hep geç diyecekler 15 yaşında bile olsan
Kuzenin okumuş sadece kişilik olarak gelişmemiş yazık boş geçen 5 yıl fakültede hiç mi insana bişey katmaz üniveriste onun adına üzüldüm
Sen herkese bakarak şu ne der bu ne demiş e takılırsan yerinde sayar sonrada aşağıya doğru gidersin.
Sacmalama oku okurken yasa mı bakıyorlar zaten
Neredeyse garanti bir meslek o yüzden asla geç değil
Yaz okulu yap alttan üstten yandan ders al 3 yılda bitirmeye çalış
Öncelikle tebrikler siralamaniz çok güzel ama zaten calismisiniz belli bu biraz çalışma gerektiren bir siralama zaten cevabını siz biliyorsunuz kararınız zaten belli bile
tabii ki geç değil sorun da saçma hatta oku
Bence abartılacak bir yaşın yok yahu 70 yaşında insanlar okuyor
Git Mezar Kaz ÖL Çok Yaşlısın😂😂😂
Kulak asma. Herkes bir şey söyler. Sen içindeki sese kulak ver.
Hayır tabii ki ne yaşlısı? 30-35 yaşındakiler kamuya girmesi yaşlılık mı? Ayrıca hayırlı olsun.
Yalan söylemiş fabrikada çalışan anca asgari alırsın
35-40 yaşındaki ablalar okuyorsa o yaş yaşlı bir yaş değil
sevdiğim is olacak ise git maaş için gitme sonra çok üzülürsün
Mutlu olacağın bölümü oku yaşa falanda takılma her türlü o yaşa geliyorsun zaten. Keşke bende o zaman yaşı problem etmeyip tekrar hazirlansaydim yaş sorun diye düşünüyordum geldim 28 29 yaşlarda ama mezun olduğum bölümden memnun değilim işini de yapmıyorum zaten. O zaman yaşa takılmayıp girseydim şu an istediğim meslekte olurdum.
Sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap kim e ne 24 ün neresi geç hem
Hiç utanma ben de 23 üm paramedşk okuyacağım hatta dgs ile hemşireliğe yükseltmek falan istiyorum o zamana kadar yaşım olur 30. Hiiç dert etmiyorum ben yaş maş… sen de etme bence umurumda değil hiçbir şey takmıyorum sadece isteklerim var ve onları gerçekleştirmek istiyorum ki sen say 60 binsin ben tyt 280 bin sıralamayka aşırı özgüvenli hissediyorum kendlmş hahahaha
İstediğin neyse onu yap mutlu hissetmen başkalarının düşüncesinden önemli
Max 29 yaşında mezun olacaksın şu an hemşire olup hemen işini yapan kaç kişi var ya git oku sağlık sektörü ölmez
Niye okunmasın? İnsanlar 40 yaşından sonra kariyer değiştiriyor. Herkes aynı hayat şartlarında yaşamıyor ne yazık ki, bu yüzden okumanın yaşı yok. Benim bi tanıdığım öğretmenliği bitirip beğenmeyince hemsirelik okudu , sakin bir saniye bile düsünme
Şu hayatta kimseyi ne yaparsan yap memnun edemezsin bir şekilde bir yerden insanlar laf yapar kimisi kıskandıgından kimisi bundan zevk alır o yüzden başkalarının lafını düşünmek yerine kendin bu işi yaparsan mutlu olacakmısın ilerde bunu düşün
bir sağlıkçı olarak söylüyorum başka nir iş kolu varsa ona yönel insan ile uğraşmak kadar zor bir meslek yok şu hayatta herkes en hasta herkesin yakını en kötü durumda olan acil hasta aman diyim bulaşma boş ver yaşlanırsın
ne fabrikası ya o kuzenini sakın dinleme kamudaki hemşire maaşlarından haberin var mı net maaşın üzerine döner sermaye ve nöbet ücretleri de ekleniyor harici olarak tatilleri de var fabrika sana ne verecek ki
Kuzenin baya kıskanmış seni 😂 Okumanın yaşı yoktur bence oku bak ne güzel Hacettepe de geliyormuş
Benimde kardeşim 600 bin sıralama da kaç senedir de çalışıyor. Yaşı 22. EA ise 200 bin sıralama.
Kesinlikle okumanın yaşı yoktur Benim abim 32 yaşında üniversiteyi bitirdi ve öğretmen oldu lütfen öyle düşünme.
Takma kimseyi. Başarın için tebrikler, MasAllah. Bu fırsatı sakın tepme, cabani bosa harcama
27 yaşinda yks giricem hemşire olmak için yaşın önemi yok
Kime ne insanlar 30 yaşında atanıyor seninki gayet normal.
okumanın ögrenmenin yaşı yok dersiniz o kişiye sizin moralinizi bozmak istemiş bence
Fabrikada calisiibca pat diye seni cikarirlar oyle popona baka baka uzarsin. beyse herkesin kendi bilecegi is
SAKIN OKUMAMAZLIK YAPMA GİT OKU GRLECEK YILLARINI KURTARACAKSIN ÇOK RAHAT EDECEKSİN HATTA ÜSTTEN DERS ALARAK 2 YILDA BİTİREBİLİRSİN YÜKSEK LİSANS + DOKTORA BİLE YAP OKUMAMANIN YAŞI YOK
Eğer bu yıl okumazsan gelecek yıl keşke okusaydım pişmanlığını yaşarsın lütfen oku
Kuzen kıskanmış biraz, yaşın hiçbir şeye engeli yoktur.
Manyak mısın hayalini kur 36 yaşında sınıfta tıp okuyan var
Matematiğin iyi demek ki mühendislik te okuyabilirsin mühendisler hemşirelerden fazla para alıyor
Kime ne senin alacağın maaştan
Sevdiğin bi bölüm meslekse oku tabi
Memurliyetlik bile 70 80 kazaniyosun hemisrelik atanmasi zor özel sektorler düşük veriyoe ama sen Hacettepe den mezun oluyosun atanman kolay olur ve okuman yaşı olmaz 70 yaşındaki adam bile uni okumus
Hiçbir şey için geç değil tatlım hayalini takip et❤️
Güzelim sen hemşire var mı diye sormuştun
Git okulunu oku gülüm laf eden olursa Gökhan abim annenizle cima edecekmiş de daha laf edemezler dinleme okuma diyenleri
Saçmalama kimseyi dinleme gayet iyi sonuç almışsın. İçinden geçeni yap hassasiyet gösterdiğin tek şey kendi duyguların isteklerin olsun. Elalemin ank.
Kuzenin çer çöp bi insanda değilmiş eczacıymış nasil destek olacakken köstek olmuş ki çok ilginç. Cekememezlik olabilir bence bi gözden geçir ilişkini.
Sen istiyorsan kime ne nasil istersen oyle uap hemşirelik su anda is imkani en iyi bolumlerden
yok kız beş yıl olacak mezun olalı hala iş hayatına atılamadım mesleğim başka çok popüler meslek ama elimde olsa başka bölüm yine okurdum
Hemşireler o kadar düşük almıyorum okunur ayrıca
Hayır hayallerini arkasında koşmak için hiç bir zaman geç değildir
sallama kimseyi lutfen ne istiyorsan onu yap icinde kalmasin
Kuzenin kiskanc ve asagilayciiybiri bence ona hiçbir zaman güvenme. Oku 24 daha çok küçük bir yaş. Ben bebek gibi görüyorum o yaş grubunu
Bu arada benim kardeşim de mühendislik okuyor 25 yaşında. Ve o diyor ki maaşı vs umrumda değil, ben saygınlık istiyorum diyor.
25 ve yaşında ve okumaya mı başladı
Evet hem de ingilizce hazırlık okuyor düşün yani.
Drğilsin 30 bile değilsin kız ne yaşlısı 24 yaşındasın daha
Ya onlara ne hayırdır kızım. Geleceğine onlar mı karar veriyor. Kimseyi umursama
Tabi ki okuyabilirsin okumanın da öğrenmenin de yaşı olmaz
23 yaşındayım hemşirelikten mezun oldum bu sene KPSS’ye hazırlanırken deneyeyim şansımı dedim 7000 yaptım bende tıp için çok mu yaşlıyım diyorum.
Sen ciddi misin
@egoluyumartık evet ama sorun şu ki KPSS için son üç saatim paramı yatıramadım
Bana ulaşsana
@egoluyumartık mesaj atılmıyor sana
Yazdım sana
@egoluyumartık bende cevap yazdım görmüyorsun
Oku tabi saçmalama ilerde 24 yaş sana küçük gelecek. Geliyorsa git
Bi ayağın çukurda bacım bide hemşire olucak tüf sizin sıfatınıza bunlarmı bizi iyleştirixek
Hiçde geç değil istediğin zaman okursun kimse ne fakültede görüyoruz 50 60 yaşlarında adam dolu
Okunur niye okunmasın ki ben üniversitede iken 35 yaşında abi vardı
Üni yeni bitti 28 yaşında arkadaşım vardı geceb sene gelen
Eczacılık ya da özel diş de düşünebilirsin tabi istediğin hemşirelikse onu yap
Sıralamanı hemşirelikle heba etme, çok daha iyi yapmışsın
Hemşirelik okuma
Neden ama ben severim diye düşünüyorum
Hem Önü açık
Hayatının hatasını yaparson
Ben diyim de
Neden ama? Okumak için yaşlı miyim bir de 😥
Okumak için yaşli degilsin ama hemşirelik okursan ziyan olursun şahsen ben ziyan oldum
Değeri olan bir meslek oku
Neden ya mutlu olmanız gerekmiyor mu Çok mu yorucu
Yorucu mobbing var ve değersiz bir meslek yükselme yok
Mobbing derken açar mısın? Yani ne oluyor tam olarak mobbing yapan kim hasta yakınları mı
Baş hemşire, doktorlar, meslektaşların.. ayrıca torpil de çok fazla