- Eğitim & Kariyer konusunda 358 cevap paylaştı.
2 ayOkumanın yaşı yoktur. İnsanlar farklı nedenlerle ve farklı zamanlarda üniversiteye başlar. 24-25 yaşında ilk üniversitesine başlayan binlerce kişi var ve bu kimse için garip bir durum değil. Ayrıca herkesin hayat yolu farklıdır. Birinin "şu işi yapsan şu kadar maaş alırsın" demesi, senin hedefini değersiz yapmaz. Eğer hedefin hemşirelik okumaksa, bunu sırf kısa vadeli maaş hesabıyla bırakmak zorunda değilsin. Kaldı ki Kemal Sunal da üniversite eğitimini genç yaşta bitirmedi; uzun yıllar sonra eğitimini tamamladı ve mezun olduğunda 50'li yaşlarındaydı. Bu bile öğrenmenin ve kendini geliştirmenin belirli bir yaşa bağlı olmadığını gösteriyor. Hacettepe gibi güçlü bir üniversitede eğitim almak da önemli bir fırsat. Kampüste senden büyük öğrenciler de göreceksin; kimse dönüp yaşını sorgulamaz. İnsanlar birkaç hafta içinde birbirini karakteriyle, çalışkanlığıyla ve iletişimiyle tanır, doğum yılıyla değil. Bu yüzden başkalarının ne düşüneceğine değil, birkaç yıl sonra olmak istediğin kişiye odaklan. Dört yıl zaten geçecek. O zaman 28-29 yaşında olup mesleğini eline almış biri olmak mı daha iyi, yoksa "Keşke okusaydım" demek mi? Bence cevabı oldukça açık.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 ayBen o sınava girdim ama netlerim daha önce biraz iyiydi şimdi ise netlerim yine düşmüş çünkü daha önce tyt ayt diger yks için girmiştim yapamıyorum diye çok ağlamıştım şimdi ise bomboş durduk yere üzülüyorum ki daha yüksek yapabilseydim diye hep kendimi suçladım o zaman da keşke gerçekte ölseydim demiştim ben yine de vazgeçtim herşeyden tekrardan o sınava gireceğim ayt ve tyt daha önce girdim eh biraz iyiydi şimdi öyle değil kpss çalışıyorum oda zaman olursa korkarım ki onu da geçemem diye korkuyorum her dolmuş ya da her ötobüse bindiğimde sanki panik atak geçiriyormuşum gibi geldi ama panik atak yok ben hep stresliydim sevgilim de yok arkadaşım vardı artık onun sevgilisi var ne beni arıyor ne de beni cafeye çağırma bile yok önce gel cafeye gidelim bir gün sonra hastayım sana gribim bulaşmasın diyor daha sonra ertesi gün kızlarla erkeklerle buluşup geziyor bir tek beni bile çağırmamış benimde hiç arkadaşım yok hepsi farklı şehirde ya da aynı yerde ilçeler farklıydı gelmesi 1-2saat sürerdi en yakın kız arkadaşım bile küs değiliz ama konuşmuyoruz onunla aynı yaştayız canım şimdi be ne yapmalıyım ki, ilk okulda eski sevgilim vardı oda bizim mahallede taşındı beni sürekli soruyor merak etmiş bir gün ya da bir kaç gün sonra sevgilisi varmış o da erkekti hemen bizim mahalleden taşınmış o zaman niye soruyorsun ki değil mi yani erkeklere güven olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayBende 26 yasindayim. Hic üniversiteye gitmedim. Aciktan okudum baska sebeplerle. Icimde bircok sey ukte kaldı. Üniversite hayati, o siralarda oturmak vs. O siralarda hep misafir olarak bulundum. Sadece sinavlara girdim universitede hep.
2 saat misafir olarak oturup eve geldim. Gerek yks, gerek kpss gerek aof un vize final sinavlari. Cubbe giyip kep dahi hic takmadim bugune kadar. Bu sene yks icin sinav yerime bakmaya gittigimde ogrenciler mezuniyet kutluyordu. Heyecanlilar, cubbeleri üstünde foto cekiniyorlar ben bu heyecanlari hic yaşamadım.
Aofte de belli bolumler var, hayalim olan bolumu de okuyamadim haliyle. Simdi de gelir mi bilmiyorum. Gelme ihtimali var ama 26 yasinda cok mu gec bende bilmiyorum. Sınıftakilerke aramda 8 yas olacak.
Ögretmenlik bolumu istiyorum, belki daha cok gencler okuyordur yasi buyukler fazla olmaz bu tarz bolumlerde bilmiyorum. Oyle atanamiyor vs demeyin biliyorum okumak hayalim, ogretmen unvani almak hayalim, belki atama da olabilir nereden bilebiliriz? 24 bile daha genc ama kendimi bilmiyorum. Mezuniyette 30 yas olacagim. Digerleri kepi firlatirken 22 yasinda olacaklar ben 30. Bilmiyorum bende. Saglik sebepli, kronik hastalik vs sebepli gidememiştim, hala da tam iyilesmis degilim kronik surekli zaten.
11 Yorumla- 2 ay
Bence hiç takma kafana ben okurken 34 yaşında abi vardı gayette oluyor oku
2 aySende kendini yaşlı görüyorsan çık kanepeden kendini aşağı at 🤦sence okumanın yaşı varmıdır? evet bencede okumanın yaşı yoktur ve kim ne derse desin hiç bir zaman umursama, hele kendini hiç kötü hissetme, çünkü emin ol o tip insanlar senin başarılı olmanı istemediği için git fabrikada çalış diyordur o yüzden, isteyen ve istemeyenin olduğu bu hayatta herkese inat neler yapabileceğini kanıtla ki söyleyecek sözleri olmasın önemli olan kendi ayaklarının üzerinde durabilmen ve başkası diyor veya istiyor diye kesinlikle hayallerinden vaz geçme, kendi aklın fikrin ve düşüncen var onun bunun lafıyla oturup kalkacak değilsin.
Allah yolunu bahtını açık eylesin inşallah 🤲10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 24 yaş hemşirelik okumak için asla geç değil! 🤗 Aksine, bu yaşta alınan kararlar çok daha bilinçli ve sağlam olur. Hacettepe gibi köklü bir üniversitede okuyacak olman harika bir başarı. 🎓 Kimsenin söylediklerine takılma, hayallerinin peşinden gitmek en doğrusu. Unutma, kariyer yolculuğunda önemli olan kendi mutluluğun ve hedeflerin. Yolun açık olsun! ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Gizli Üye(25-29)2 ayNe alakası var, okumanın yaşı mı olur? Yardır gitsin.
İnsan yaşı ilerlediği için değil, vazgeçtiği için kaybeder. Dört duvar arasında "Keşke deneseydim." diye yaşamak yerine, bugün emek verip yarın emeğinin karşılığını almak daha değerlidir.
Başkalarının sınırlarını kendi hayatına ölçü yapma. Herkes kendi cesareti kadar konuşur. Sen yoluna bak.
Kuzenin'de muhtemelen kendi içindeki eksikliği sana yansıtıyor, insanlar ayna gibidir.
Namazımda niyazımdayım ve medrese okuyorum bir yandan'da askeri mülakatlara hazırlanıyorum yaşım 26 fakat bu kızlar için farklıdır umursama güçlü kal, Fake müslümanların yozlaştığı bir ülkede Kadınlar okuyamaz diyen cahillere'de denk geliceksin kafana takma aslanım.👊🏻
30 Yorumla
2 ay35 yaşından sonra hemşire olan biliyorum 😂😁
Sen en iyi , çocukça değil olgunca öğrenecek, kararlar alacak bir yaştasın. Hemşirelik alanında da iyi bir baslangic yapacağını düşünüyorum ama küçük bir tavsiye, düz hemşire olacağına biraz daha kıdemli olanı var ise ona yönelik başlangıç yap, hedef tayin et. Hemşirelikte tek bilgim ameliyathane hemsiresinin en iyi hemşirelik olduğu. Hem digerlerine göre kıdemi yani değeri daha fazla hemde maaşı yeri geliyor doktordan daha fazla oluyor diye duymuştum. Bence tercihin hemsirelige yetiyorsa hiç çok düşünme ve başla. Üniversite olarakta bu konuda benim tavsiyem Kayseri Erciyes Üniversitesi.
Şehir imkanları, eğitim imkanları, sağlık ve hastahane yerleşmelerinozel ve devlet olarak çok fazla olduğu ve üniversitesinin ve başarısının iyi seviyede bir üniversite sehri olması başta gelen artıları
10 YorumlaAnkara piyasası için net konuşayım. Bir çok özel hastane Üniversite mezunu hemşire bulmakta zorlanıyor. Piyasada çok fazla lise mezunu hemşire var. Üniversite mezunu hemşireler KPSS atanma peşindeler. Bir çoğuda atanıyorlar. Bu iş biraz fazla yorucu, doktor egosu, hasta kaprisi, sorumlu hemşire egosu bir yerden sonra cidden zor. Tabii karar senin ama bence bir kaç üniversite mezunu hemşire ile konuştuktan sonra karar hemşirelik yapmaya karar ver. Bunun dışında yaşında hiç bir şey yok. Sorun olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayNeden dalga geçsinler bu senin hayatın. Hemşire olmak kötü bir şey degil? ne olmak istiyorsan o meslegi yapmalısın. İşini severek yapmıyorsan asla mutlu olmazsın denendi onaylandı. Banka ve sigorta bölümünü bitirdim. banka'da staj yaptım 1 ay sonra bana göre olmadıgını fark ettim. Çünkü ben sohbet etmeyi seven birisiyim. Bana insanlarla ürün satmadıkça çok samimi olma dediler. Bu meslek bana göre degil diye düşündüm. ~~hahshs gerçekten öyle. işini severek yapmakla alakalı yani sen şimdi hemşire olmak istemiyorsan olma gidip çalışma çünkü bakacagın hastayı'da rahatsız etmiş olcaksın. Çünkü sürekli hastalarla zaman geçireceksin güleryüzünü göstermen gerek. bence
00 YorumlaŞu 20'li yaşlarda ki insanların kendilerini yaşlı zannetmeleri, artık her şeyin bittiğine inanmaları kadar saçma bir psikolojik durum görmedim.
Yahu yolun başındasın daha, ne istersen onu yapabilirsin.İnsanlar 60 yaşında yeni meslekler öğrenip yapıyorlar, hatta Japonya'da 90 yaş civarı bir kadın yazılım öğrenip oyun yapıp para kazanmaya başlamıştı.
24 yaş çok güzel bir yaş, iyi değerlendir, keyfini çıkar.30 Yorumla
2 ayBence kendini kötü hissedeceğin birsey yok üniversiteyi bitirdiğimde 22 yaşındaydım ve Şu an Bidaha okumak isterdim. O sıralarda otırmak o kadar güzel birsey ki ve hiçbir şekilde geç değil hiç birsey için o sıralarda 55 yaşındaki teyzeleri bile gördüm kınamak için söylemiyorum ama hayalleri için oradaydılar ve bence senin içinde öyle olmalı gidip hayatının en güzel zamanları geçirebilirsin hiç birsey içni geç değil hayat asıl Şu an başlıyor kendini geliştirip ilerletebileğin bir ortam kolunda altın bileziğinin olması hayattaki en güzel şey ve bence bundan vazgeçmez üniversite sana çok güzel şeyler katacaktır bundan eminim umarım kendin için en Dogeu kararı verirsin
10 Yorumla
2 ayKuzenin bir göz doktoruna gitsin bence hatta sen başladığında yönlendir üniversitelerde 30+ üzeri insan kaynıyor ki bende 29 yaşındayım yeni ikinci üniversitemi bitirdim ben ilk üniversiteme yıllar önce başladığımda 23-24 yaşında arkadaşlarım vardı 40 yaşında kadınlar birinci çıkıyordu bence kimseyi dinleme ve ülkede okumak için yaş sınırı yok kuzenine de bunu ilet çok istiyorsa fabrika da kendisi çalışsın madem iyi maaş varsa senin hayatındaki kararları sen belirle kuzenin bile olsa
11 Yorumla- 2 ay
Ayrıca o kadar çalışıp sıralama yapmışsın emeklerini onlar dedi diye hiç etme pişman olursun
Eğitim & Kariyer konusunda 393 cevap paylaştı. Ne için geç onu anlamadım. 70 yaşında tıp okuyanı var. Bizim bölümden mezun olan 50 yaşında bölüm birincileri iki abla vardı misal. Ne için geç, kimin için geç? Sen çabalamışsın ve yoluna bakmalısın. Konuşanlar hep olacaktır. Okumanın yaşı yok, ki ilk emirde okudur. Son nefesine kadar oku... Bu yüzden hemşirelik gibi güzel bir mesleğe hele de Ankara Hacettepe gibi çok uluslu bir okulda kesinlikle gitmelisin. Düşünmen bile hata
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayŞöyle söyleyeyim sana eğitimin yaşı olmaz
Bende aynı yaştayım ve öğretmenlik mezunuyum
Tıp fakültesi için girdim istediğim sonuç gelmedi 9k geldi tekrar hazırlanmayı düşünüyorum koç üniversitesi için
Yani yaşlı ve değiliz
İnsanların ne düşündüğü umrunda olmasın
Her zaman bir kulp bulurlar
O yüzden sadece kendi kariyerine odaklan
Bu arada tebrik ediyorum seni
24 Yorumla
Soran2 ay🌻🌻
- 2 ay
9k ve tekrar mı kafsyı mı yedin
Cevap sahibi2 ay@Chauchyymath koç üniversitesi tıp fakültesi istiyorum çünkü hayalim plastik cerrahi ve el cerrahisi uzmanı olmak mikro cerrahi önemli köklü devlet üniversitesi de gelmiyor nr yapayım
- 2 ay
Uzmanlıgını yaparsın köklü ünilerde ya da koçta çok buyuk risk
Alakası yok. Yaşın çok büyük değil. Akademi ilede alakası olan biri olarak söylüyorum. Senin yaşlarında çok genç var. Ayrıca sıralaman iyi. Hemşirelikten farklı bölümlerde olabilir. Bu arada üniversitelerim tanıtımları başladı. Git gör gez ve öyle karar ver
00 Yorumla25 yaşında 3. sınıfa geçmiş üni öğrencisiyim hemşirelik gibi bir bölüme 27 yaşında bile başlanır. fabrikada 1 ay sonra psikolojin bozulur emin ol. ağzı olan konuşuyor onlara kulak asma ve Hacettepe gibi prestijli bi üniyi kazanacak kapasiteye sahipsin yaşın kaç olursa olsun kendine yazık etme mutlaka tercihini yap ve git. benim sinifimda 30lu yaşlarında olanlar da var bunun yaşı yok herkesin belli amacı var yaş muhabbetine takılıp bu puanı heba etme ihtimaline aşırı kızdım 😂
00 Yorumla
2 ayHayır tabiiki kusura bakma ama kuzenin saçmalamış. Hatta sana şöyle söyliyim 24 yaşında en okunabilecek bölümlerden birisi neden böyle söyledim çünkü eğer hemşirelik seçersen fatkediceksin ki 22+ yaş grubundan fazlasıyla hemşirelik tercih eden kişiyle karşılaşıcaksın. Eğer istiyorsan yaş seni kesinlikle engellemesin yaşın gerçekten hiç bir önemi yok. Hem arkadaşlık ilişkikeri hem de ders başarısı olarak. Bir hemşirelik son aınıf öğrencisi olarak söylüyorum. Sen bu bölümü seçeceksen bölümü detaylı araştır yaşı boş ver.
00 YorumlaBazen en yakınlarımız bizi en çok zorlayan kişilerdir. Ama kazanan en çok sabır eden ve mücadeleyi bırakmayandır.
Kuzenin abartmış. Fabrikadaki işçinin işten çıkarılması olasılığı varken hemşirenin yok. O yüzden madem karşılaştırıyoruz. Her şeyiyle karşılaştıralım.
Yaşın gayet uygun. Çok güzel bir okul kazanmışsın. Tebrik ediyorum. Başarılar.00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 559 cevap paylaştı.
2 ayŞu okumanın yaşı yoktur diyenleri anlamiyorum okul okuyanlar bir yere gelemedi okul okumayanlar her yere her makama her mevkiye geldi
FAKAT senin şahsınla alakalı bir şey demedim yanlış anlaşılmasın 24 genç bir yaş
Kadın oldugun icin oku diyorum
Erkek olsaydin okursan işçi memur okumazsan patron olursun dicektim ama kadınsın yaşın da genç oku bence00 Yorumla
2 ayKesinlikle değilsin çünkü benim üniversite arkadaşım 50 yaşında demem o ki üniversite okumanın yaşı yok ayrıca sen gençsin de yani öyle düşünme ben de mezuna bıraktığımda acaba yaşıtlarımla okumazsam kötü mü olacak diye düşünüyordum sonra kazandım ve gördüm benden kat kat büyük insanlar da var elalemin düşüneceğine kendini düşünme nasıl istiyorsan onu yap ve sıralaman çok güzel bence oku
00 Yorumla
2 ayOkumak kolay degil açıkçası ama ben azmederim gece gunduz sıkılsam mudme hulansa bike calisirim mentalin saglam dersen okuyup bitirebilirein en kotu arkadas ortami kurarsin kopyalasirsin yani kizsin kizlarla arani iyi tutar halledersin bir sekil allem eder kullem edersin utanikacak birsey yok okuyabilirsin ben harvard kazanmistim parasizliktan gidememistim ev borcu oduyoruz falan filan sen git oku fabrikada eziyet etme kendine mutlu omacagin bir yaşam sur maasi da kafana takma okur hemsire olursun kpss hazirlanirsin kazanirsin Şu an bike nobetlerle beraber en az 100 110 k alirsin hangi isci 110 k aliyor 1 gun 24 saatlij nobet yaoiyorusn 3 gun tatil is yok imkanlar konusunda sorun cekmezsin bence umarim gozunden gülümsemen eksik olmaz dediklerimi kale al düşün iyica tamam mi ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayhangi fabrikada ne hemşire maaşı özelden bahsetti herhalde. devlette hemşire maaşları gayet yüksek. ayrıca yaşında bir şey yok. gençsin daha. bitirdiğinde 28 olucaksın beklemeden de atanırsın zaten. en geç 29 da 30 bile olmadan işine başlarsın. hiç düşünme bence. şimdi böyle düşünüyorsun her geçen yıl daha da artacak. 30una geldiğinde pişman olacaksın keşke o zaman girseydim 24 yaşımda ne kadar gençtim diceksin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayHemşirelerin maaşı gayet iyi üstelik bir kadın için en güzel meslek bence ki Ankara’daki üniversiteler gayet kalilteli ben de hemşirelik son sınıfa geçtim okul biter bitmez mesleğimi elime alacağımız bir meslek. O kişiye söyle aynı zamanda bir öğretmen kadar maaş alıyoruz neredeyse hemşire ve öğrenmen aynı maaşı alıyor nöbetler ve döner sermayeyle artıyor hatta ve düz bir memurdan daha iyi alıyoruz. Ama zor bölüm tabi orasına bir şey diyemiyorum karar senin.
10 YorumlaEn son devlet alımları nasıl kaç KPSS kile kapatmış bı kontrol et o fabrika da aynı maaş dediği özel hastane için doğru devlette öyle değil 80 e yakın maaşları var şartlarda güzel mesleği seviyorsan git oku kimseyi dinleme * dediğim gibi alımlar nasıl ona bak atama olmazsa gerçekten boşa okumuş gibi olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayHemsirelik okumak icin yasli degilsin, her yasta her bolum okunabilir. Lakin okulu bitirip atanirsan daha bir senen bile bitmeden fazlasiyla pisman olacaksin, ben neden hemsirelik okudum diye. Olur da o gunleri gorursen bu dediklerimi hatirlarsin. Bu da sana 15 senelik bir acil servis hemsiresi olarak verecegim tavsiyedir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayKuzenin boş yapmasın ben de hemşirelik bitirdim sınıfımızda 25-35 yaş arası okuyan çok vardı özellikle öğretmenlik bitirmiş atanamayanlar falan, mezun olduktan sonra özelde direkt iş bulunuyor ataması da fazla insanlarla uğraşırım diyorsan en mantıklı meslek diyebilirim yoksa para için yapılmaz o da ayrı konu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayEtrafta söylenenleri hiç duyma dinleme çoğunluğu fesatından kıskançlığı dan söylüyor. Bende 2. Üniversiteme o yaşta başladım bitirdim asıl daha her şeyin farkında ve bilinçli oluyorsun gayet güzel okursun. Hemde hemşirelik diyorsun bak ne güzel meslek git oku hayalin bu ise peşinden git 4 yıla mezun olur atanır yeni bir hayat kurar çalışmaya başlarsın. Ayrıca bir fabrikada çalışsan hemşire maaşını nereden bulup alacakmışsın var mıymış öyle yerler abartmış sana engel koymak istemiş
00 Yorumla
2 ayOkunur 35 de olsa okunur bazen arzu ettiğin bir işe girişmek için yeniden başlanabilir yaşı kesinlikle sorun etme saçma bir karar olur üstelik çok gençsin daha 38 yaşında mezun olabildi arkadaşım...
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 836 cevap paylaştı.
2 aybazı insanlar, kendini kötü hissettirmek için var.. asla geç bir yaş değil. en iyi ihtimalle 58 yaşında emekli olacaksın. 34 senen var önünde. 4 sene okul desen.. kaldı 30 sene... 30 sene sevmediğin iş yapacağına sevdiğin işi yaparsın.
00 Yorumla
2 ayMerhaba, ilk başta kuzenin sonra böyle saçma sapan konuşacak herkes halt etmiş. Henüz 24 yaşındasın, sinavdan pek çok yeni mezundan çok daha iyi puan almışsın. Hiç tereddüt bile etme, hayalin neyse sonuna kadar kovala
00 Yorumla
2 ay30lu yaslarda ki insanlar okuyor, uni de sinifin yarisi 18-20 yas ise diger yarisi da 25 üstü. en kötü 28-30 yasinda mesleğe baslarsin, o yaslarda evde oturup koca pesinde kosmaktansa iyi bir meslegin olur elinde en azından.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 778 cevap paylaştı.
2 ayEtrafındaki saçma sapanla kriterlerin hiçbirine itibar etme Hanım Kız yaşın gayet yerinde gir ve oku geç falan kalmış değilsin yap tercihini güzel güzel oku En azından bir mesleğin olur fabrikada çürümezsin
01 Yorumla- 2 ay
Boş boş konuşan andaval kuzenin çok meraklı ise fabrikada kendisi çalışsın
Ya bakma millete. Hiçbir sey için geç değildir. Ben zamanında aynı senin düşündüğün gibi gittim hemsirelik yerine mimarlık okudum aşırı pişmanım. Şimdi köpek gibi kpss çalışmak zorundayim. en kotu 70 le atanıyor hemşireler. Oku mis gibi atanirsin hemen
10 Yorumla
2 ayBen 28 yaşında Marmara Üniversitesini kazandım. 32 de mezun oldum. Seninkisi erken bile. Çevrende senin mutlu olmanı ister gibi görünüp aşağı çekmeye çalışan ezikleri dinleme
00 Yorumla
2 ayAsla böyle düşünme. Ben değil 24 yaş şuanki 28 yaşımda o sıralamayı yapsam koşa koşa gider okurum hemşireliği. Kuzenin çekememiş heralde motivasyon vermesi gerekirken fabrika falan ne alaka.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. kuzenin saçmalamış fabrikada çalışmakla memuriyet aynı şeymi çok erken 24 yaş insanlar 40 yaşında bile halen memur olayım diye yırtınıyor sallama onu enerjini düşürmüş gir oku
00 Yorumla
2 ayniye geç olsun ki daha erken başlayıp istemediğin bi bölümğ okumaktansa geç başlayıp gerçekten istediğin ve o mesleği yaparken kendini görebildiğin bir bölümde okumak bence çok çok daha iyi. kuzenin hasetlenmiş salla onu akrabanın ağzından iyi bi şey çıkmaz zaten
00 Yorumla
2 ayBen de 27'yim artık gerek görmüyorum ama kimsenin hevesini kırmak hiç kimsenin hadine değil Eğer imkanın maddi durumun yetiyorsa Üni okumaya oku kiseyi dinleme
00 Yorumla
2 ayBoş yapmış çekememiş okumak istiyorsan oku tıp istiyorsan 1 sene daha bırak insanları salla üniversite' de yaşın hiçbir önemi yok 35 yaş üstü kadın kontenjanı açıldı çoğu bölümde evli barklı ablalar okuyor ve gayette anlaşıyor öğrencilerle boş boş konuşmuş kısacası insanları s1ktir et.
00 Yorumla
2 ayHayır ya git hemşire ol oku millet kaç yaşında okuyor.
Misal veriyorum 35 yaşına gelip hemşire olarak çalıştığın bir gün iyi ki yapmışım diyeceksin00 YorumlaKardeşim ne saçmalıyorsun sen? Neredeyse senin 11 yaş büyüğünüm, üniversiteye hazırlanıyorum. Ruhunuz mu çekildi siz Z kuşağının, ne oldu size az silkelenin lan
00 Yorumla50 yaşında teyzem diyetisyenlik okudu ve diyetisyen oldu
Yani bence geç kalmadın
İnsanlar gülünecek bir şey arıyorsa dönsün arkalarına baksınlar ona gülsünler00 Yorumla
2 ayKuzeninin ve bu şekilde konuşanların sözlerine hiç itibar etme ve okuluna başla. Çok gençsin 35 40 50 70 yaşında okuyanlar var. Sakın ama sakın okumayı bırakma.
01 Yorumla- 2 ay
Rica ederim, başarılar dilerim
2 ayFabrika da çalışsan daha yüksek maaş alsan da hemşireliği bir havası bir otoritesi var... büyük ihtimal akrabaların işimiz düşer diye en sevdiği akrabası olarak seni gorucekler😅
00 YorumlaHangi fabrika sana o maaşı verecek sosyal haklar statu..
Sen takılma önüne bak bazen geç baslammak daha avantajli.. yaşayacaklarını yaşadın daha olgun hakerekt edersin.00 YorumlaOkumanın yaşı olmazki yaşın daha genç 2 3 gün önce 45 yaşındaki genç bi kadın tıpta 4. senesiymiş 52 yaşında mı ne mezun olcakmış bu haberi internetten gördüm
Okumak için geç kalmadım
00 Yorumla
2 aySaçmalamış kuzenin. Aşağılık kompleksi var belli ki. Ben, üniversiteye başladığımda bizim bölümde 35 yaşında bir abla vardı. Annem yaşındaki kadınlar, sınava giriyor da daha senin yaşın ne?
01 Yorumla- 2 ay
Hem fabrika ve hastanenin çalışma şartları aynı mıymış? Kıyaslamış olduğu şeyin saçmalığını buradan anla
Gizli Üye(18-24)2 ayKiskanma kuzen okkali bi tane geciririm sana burdan desene ona ya.
Yaw oku oku ne yaşlisi allah askina. Soyle coluk cocugun laflarinida kaale bile almayin yaw.
Tebrik etsene kizi y****ramm fabrika diyorsun.
10 YorumlaYaşın çok ileride olsa da sorun olmazdı okumanın yaşı yoktur yani sıkma kendini
12 Yorumla
Soran2 ayAma kuzenim öyle deyince kendimi kötü hissettim
Milletin ne dediğini bu kadar önemsiyorsan okuma zaten
20 YorumlaÖyle düşünme boşkoy ula kulağını kapat kendini dinle ne istiysun ona karar ver o onu dedi bu şunu dedi birak ula
00 Yorumla
2 ayAsla geç değil.. hayattaki son günün olsa ve herkes sana yapamazsın dese bile sen yaparsın kendini buna inandır başarılar hemşire hanım🩷💕
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayNiye öyle olsun. Gayet genç bı yaş git oku 4 sene nedir. Bende lisans eğitimini 27 yaşlarında bitirdim. Zaten iş güç süreci kimi kpss kimi yüksek lisans derken 28 30 yaşı buluyor kariyeri başlatmak icin
00 YorumlaBence aptal olma oranın hayalini kuran yüz binlerce genç insan var sen okuluna işine gücüne bak her şey gönlünce olsun
00 Yorumla
2 ay1 gram namusun şerefin varsa o babanın gözlerine bakarken utanıyor san ar iffet namusun varsa hemisre lik okuma
08 Yorumla- 2 ay
İrem karışma ya onla konuşuyom
- 2 ay
Tamam ben dağdan inmiş bi hanzo değilim sadece rica edebilirim lütfen okumayın
- 2 ay
Hastaneye gideceğim
- 2 ay
Hiçbişey yapmıyolar
2 ayGayet de okunur, okuyanları da görüyorum. Milletin söylediklerine kulak asarsan olmaz. Her şey sende bitiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayHayır kesinlikle geç değil ya halen genciz Allah aşkına nereden çıkarıyorsunuz bu 25 yaş vs yaşlılığı yok öyle bir şey genciz insanların ne dediğini umursamayın evlenip çile çekmekten başka bir bildikleri yok
00 YorumlaPardon da fabrikadaki hangi adam hemşire maaşı alıyormuş hemşireler 80 bin maaş alıyor artı döner sermaye nöbet derken 109-120 bini buluyor
00 Yorumla
2 ayNeden okunmasın ya sıralaman iyi 30 olmadan bitirir atanırsın da daha ne olsun
06 Yorumla
Soran2 ayHatta kismetim cikarsa okurken de evlenebilirim neden olmasın Ama kuzenimin sözleri beni kötü hissettirdi
- 2 ay
boş ver kıskanmıştır o seni
Soran2 ayAma kendisi eczacı beni neden kıskansın ki
- 2 ay
Olsun yaşın çok değil hemşirelik de güzel bölüm yaşa takılma bence
Soran2 ayTeşekkürler 🌻
- 2 ay
Rica ederim hakkında hayırlısı olsun
Değilsin ve mükemmelsin tebrik ederim umarım her şey gönlünce olur
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 371 cevap paylaştı.
2 ayBaba kullanmiuorsaniz verin babaya ya harbiden bunlar ambarda curur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayBen ünideyken benden en az on yaş fazla biri vardı. Gayette uyum sağlıyorduk. Kulak asma okumanın yaşı yok. Millet yüksek lisans doktora yapıyor. Kaçırma bence bu fırsatı
10 Yorumla
2 ayOkumanın yaşı olmaz oku çok iyi almışsın Bu arada tebrik ederim
10 Yorumla
2 ayEtrafında kimin ne söylediğine bakma, sen istedikten sonra her şey mümkün
10 Yorumla
2 ayHer yaşta üniversite okunur. Geç kalmak diye bir şey yok. Başarılar dilerim
10 Yorumla- Devamını Gör (135)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı