Çok bozuldum. Dün girdim sınava. Bana yazdığı zaman demeyi düşünüyordum bunu ama şimdi kendim mi yazsam? Çok mu basit duruma düşerim, en iyisi o yazınca yazmak
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok bozuldum. Dün girdim sınava. Bana yazdığı zaman demeyi düşünüyordum bunu ama şimdi kendim mi yazsam? Çok mu basit duruma düşerim, en iyisi o yazınca yazmak
Cevap
3Cevap
Benim de böyle bir arkadaşım var. Genel olarak umursamaz biri. Ben mesela sınava gireceğim. Hiç sormuyor bana nasıl gidiyor çalışmalar diye. Ben kendine sormuştum stajın nasıl gidiyor sınavda başarılar falan bu iyi dilekleri düşünen hep benim. Yaklaşık 8 aydır da hiç mesaj atmadım. Kendisi ancak işi düşünce yazan biriymiş onu anladım. Eski mesajları okudum baktım hep bir şey lazım olduğunda yazmış bana. Bense saf gibi her şeyde konuşmaya çalışmışım. Böyle insanlar için çabalamamak lazım. Ben silip atarım. Benim için kolay. Senin için zorsa başka bir yol dene ama bir daha o yazana kadar yazma. Kendilerini bir bk sanıyorlar herhalde.
Aşağıdaki adamın yazdığı şeyi asla yazma. Çok samimiysen kırgınlığını dile getir bir nabzını yokla. Belki genel olarak sevmiyordur bu tarz dilekleri ama sanmıyorum. İnsan değer verdiği kişiye dilekte bulunur. O yüzden o kızı boş ver et. Ben böyle yapa yapa çevremde insan kalmadı ama en azından kafayı bana değer vermeyen bir kıza erkeğe takmıyorum. Senin için zorsa yalnız kalmak başka yöntemler dene.
Bu kız aslında işi düştüğünde yazan birisi değil. Ararız birbirimizi saatlerce konuşuruz ederiz çok severim onu bu hareketne bozuldum
Yazdım ya yani şey dedim insan bir başarılar yazar benim çevremde senin sınava giren yok ama baktım tarihe sırf sana yazarım diye sen hiçbir şey yazmadın falan
Çok uzamadım kısaca ama. Sanki çok önemliymiş gibi uzamadım
Uzatmadım
Hm o zaman biraz belli et şakayla karışık dün sen başarılar dilemedigin için sınavım kötü geçti de bakalım 😃 verdiği tepkiden anlarsın bilerek mi yazmadı yoksa aklından çıktı mı 😃
O bana nasılsın falan yazmadan yazmayacaktım aslında ama yazmış bulundum
Alttaki adam fişekledi seni. Şimdi o yazmadan yazdığı için takıntılı biri gibi duracaksın onun gözünde ama geçti artık yazdın bir kere. Verdiği tepkiye göre toparlarsın durumu. Gerçi bir yandan da yaptığın açık yüreklilik kötü değil yani haklısın da hem
Evet ya adam öyle demese ben o yazmadan yazmayacaktım böyle basit duruma düştüm
Neyse birr de onu dert etme. Yazdın bir kere. Bekle ne tepki verecek verdiği tepkiden anlarsın samimi olup olmadığını bitecekse de açık açık bitsin. Sinsi sinsi bitmesin aranızdaki arkadaşlık. Alttaki kızın yazdığı cok saçma. Kendine göre doğru bir strateji olabilir ama herkesin duygusal durumu farklı sonuçta. Senin için basit bir başarılar dilerim mesajı bile büyük anlamlar taşıyor olabilir önemsiyor olabilirsin böyle şeyleri. Sırf zaman kollayıp karşı hamle yapmak için beklemek yanlış daha da yıpranabilirsin duygusal olarak. O yüzden şimdilik yapman gereken vereceği cevabı beklemek.
2 saat falan oldı cevap vermedi haksız çünkü
Bu kadar bekletmez normalde. Keyfim yok bu sıralar o yüzden der muhtelemen de ayıp yaptığı
Sıkıntı. Birinin 2 saat eline telefon almaması mümkün değil. Ayıp bence de boş ver demekki o kadar önemli biri değilmiş
Demek ki. Teşekkürler yorum içinn
Rica ederimm⚘️
Hayır ya ne o ezik gibi yazcan ağlıcan sakın kendini bi yrram sanmasın. Sabırlı ol zamanını bekle. Elbet işi düşer sana. Arkadaşlık ilişkileri böyledir. O sana ne kdrgeliyorsa o kadar gideceksin fazlası yok. Ağlama çocuk gibi bana böyle yaptın şöyle yaptın emin ol herkes her şeyin farkında o bilmiyor mu sanki senin onu düşünüp yazdığını kendisinin ise umursamadığını biliyor tabiki o nasılsa öyle olacan o zaman cıkdırıyolar
hiçbir şey olmamış gibi konuşmakta ezikçe sanki skskskdk
Evet soğuk davran biraz
Düğününde altın falan takma boşa gider :)
Ahhsjsjdjd düğünş boş ver detayı okur musun ne yapmalıyım
Direk yaz kız şırfıntı sen sınava girerken başarı dilemiştim sen neden yazmadın de:)
Basit olmaz mı
Hareketim
Çok meraklıymışım gibi
Yok bence bu davranışların ne kadar değerli olduğu konusunda farkındalık yaratırsın
Yazdım
Çok saçma şeylere takiliyorsun
Erkek mi
Ne alaka
Tamam kız mi erkek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, bu durum insanın içini gerçekten burkar. 😞 Bir arkadaşından beklediğin ilgiyi görememek çok doğal olarak seni üzmüş. Bence beklemek yerine sen yazabilirsin ona. Duygularını açıkça ifade etmek, basit duruma düşmek değil, aksine olgunluk ve dürüstlüktür. 💖 Belki farkında bile değildir, sen konuyu açınca her şey daha iyi olur. Kariyer yolculuğunda da kişisel ilişkilerde de açık iletişim çok değerli, unutma. ✨