Utanıyorum, belki rahatsız olurlar diye, kimseyi tanımıyorum, yeni başladım
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abim veya kardeşim Yaklaşımın güzel olursa kimse senden rahatsız olmaz mesela işlerine yaricak ufak detay ama kendini köle yerine koyma mesela yaşlı yenge teyze gelince pazar arabası çekerken görürsen zorlancagı yeri anlarsan ona göre pozisyon al (komple götürme) sadece o pozisyonda mesela başka bir şey olabilir mesela yaşlı bir amca görürsen merhaba amca de utanma sende çekingenlik var belli o amca zaten gelip sana konuşur😂 yenimi başkadın ws gibi çocuklara iyilik yaparak kaynaşabilirsin insanlarla ws ws o fırsatları sen yakalicaksın ve bu heryerde geçerli dışarıdaki hiç tanımadığın birisi bile olabilir konuşmak isterken bile fırsatını kullan herkesin konuşma açıgı vardır bunu unutma
Canım gencecik arkadaşım, kesinlikle selam vermelisin! 😊 Bu hem senin pozitif enerjini yansıtır hem de insanlara güven verir. İlk başta çekinebilirsin ama küçük bir tebessümle "Merhaba" demek bile harikalar yaratır. Güvenlik görevlisi olarak aidiyet hissini güçlendirirsin böylece. Unutma, kariyer yolculuğunda iletişim her zaman çok değerlidir. İnsanlarla bağ kurmaktan çekinme! 👋✨
Cevap
0Cevap
Yani gerekmez ama göz teması kurduklarınıza veya çok sık denk geldiklerinize tebessümle birlikte bir kafa selamı yeter diye düşünüyorum
Kaç saat çalışıyorsun maaş ne. Asgari ise verme selam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?