Sorularım şu şekilde
1. Tek gözümde göz tembelliği var. Ama sağ göz de sorun yok. Heyet raporunda sorun çıkar mı?
2. şu an bir şirkette çalıştığım için ders saatleri nasıl olur bilmiyorum. Ders işleyişi saat kaç aralığında oluyor kurslarda.
3. Toplamda bu kartı almam kaç aylık bir süreç.
1. Tek gözümde göz tembelliği var. Ama sağ göz de sorun yok. Heyet raporunda sorun çıkar mı?
2. şu an bir şirkette çalıştığım için ders saatleri nasıl olur bilmiyorum. Ders işleyişi saat kaç aralığında oluyor kurslarda.
3. Toplamda bu kartı almam kaç aylık bir süreç.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tabi yardımcı oluyum ilk önce 3 sorunuzdan başlayayım
Güvenlik kimlik kartınızı almaniz 6 ay sürüyor sadece 2 ay güvenlik soruşturması sürüyor 1 ay sertifikanin çıkması sürüyor 1 ay sınav sonucu açıklanmasi sürüyor kurs gördükten 1 ay ya da 2 ay sonra sınav oluyor. Mayıs ayında kursa kayıt olduysan Haziran 26 sınava giriyorsun. Eyer Mayıs ayında kayıt olmayipta Nisan ayında kayıt olursan Haziran ayına kadar bekliyoruz sınavı
Silahlı alacaksaniz 15 gün eğitim
Silahsız ise 13 gün eğitim oluyor
Ders saatleri kurstan kursa değişiyor
Bazı kurslarda 15.30 başlar. 21.30 biter bazı kurslarda 9.30 başlar 15.30 biter
Yok bu uzaktan yazı okutuyorlar sadece..
Sol göz bozuk işte. Ondan soruyorum
Uzaktaki yazıyı okuyorsan sorun yok diyorum ya. En kötü gözlük al doktora git..
Göz tembelliği olunca. Haliyle okuyamıyorsun işte.
Abla doktora git gözlük al öyleyse.
Canım gözlük almak mesele değil. Sen hala anlayamıyorsun. Heyet raporu alırken gözünde tembellik olan kişiler bu raporu rahatca alabildi mi yoksa vermiyorlar mi ya da başka bir durum mu var bunu sorguluyorum. Sakinleş ve dikkatle oku.
Heyet raporunda uzaktan yazı okutuyorlar. Göz tembelliğinde gözlük vermiyorlar mu? Uzaktan yazıyı okuyamazsan kalırsın.