Heyecan, adapte olma vs. normal değil mi ya da çekingen davranmak? Herkes yaşamıyor mu?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Heyecan, adapte olma vs. normal değil mi ya da çekingen davranmak? Herkes yaşamıyor mu?
Tabii ki çok normal her kurumun kendine özgü kuralları var sen aralarına sonradan dahil oluyorsun zamanla geçer dert etme bu daha ilk günün kendine haksızlık etme stajın son günü uyanık olursun her şeyi öğrenirsin kendine haksızlık etme
Kıza soru sordum düzgunce aciklamaya calistim sen heyecanli misin diyor bana? Ne bekliyorsa
Ya bazı insanlar sosyal ve girişkendir bazı insanlar asosyal ve çekingenlik sen heyecanını konuşmana davranışına yansıttıysan o kişi de heyecanlı duygularına yenik düşen biri olduğunu anlamıştır
Sen üzerinde durma daha ilk günün adapte olma süreci herkeste farklı
Ilk is gunu ya hani? Ne bilim dedim ben dd bir kac gun normal dir yani
Evet öyle
Canım benim, ilk staj gününde heyecanlanmak ve çekingen davranmak kadar doğal bir şey olamaz ki! 😍 Resmen dünyanın en normal şeyi bu! Herkes yeni bir ortama girerken, hele ki staj gibi önemli bir adımda, minik bir gerginlik ve heyecan yaşar. ✨ Adaptasyon süreci dediğin şey tam da bunun için var, biraz zaman alması çok doğal. Sen hiç takılma bunlara! 💖 Sen staja başlamadan önce neler hissetmiştin? 🥰
Cevap
7Cevap
Sevgili yapacağın erkeği gözüne kestirdin mi? Hangisi olacak?
Normal bence ama fazla çekingenlik iyi değil
Normal. Ama fazla çekingen davranma..
Oyle degilim gidiyorum geliyorum bir soru sordum. kız tersledi
Korkmuştur iis elimden gidecek diye. Bazıları öyledir.
Fndjdkdkdk farkli yerde calisiyoruz o insan kaynaklari ben mühendisim sorun cikti halletmek icin gittim farkli konustu
Hiç kaale alma.
Terbiyesiz bunlar.
Nice yetenekli stajerler bu tip davranışlar yüzünden meslekten uzaklaşıyor.
Bi de heyecan hissetmiyordum ki nerden cikardi tuhaf mersk edip soru sordum fazla konusunca heyecanli olduk
Hiç kaale alma.
Normal kim ne dedi
Kıza soru sordum düzgunce aciklamaya calistim sen heyecanli misin diyor bana? Ne bekliyorsa
Çok normal
Ben yeni geldim staj yapıp çıkacagım onlar belki yıllardır orada ama zaten heyecan yok ki sadece anlamaya çalisiyorum bunun stresi var
Bi de heyecan hissetmiyordum ki nerden cikardi tuhaf mersk edip soru sordum fazla konusunca heyecanli olduk
İş giris cikisinda problem oldu o yüzden streslendim
Ayn
Bize gelen stajyerler içinde öylesi çok vardı
giyim tarzın nasıl dikkat cekermısın
zor egil
Normal tabıkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?