ama çok geç artık elbise falan her şeyi aldım, annem zorluyor ama hiç arkadaşım yok ve bir sürü düşmanım var, anksiyete bastı şimdiden, ne yapabilirim help
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ama çok geç artık elbise falan her şeyi aldım, annem zorluyor ama hiç arkadaşım yok ve bir sürü düşmanım var, anksiyete bastı şimdiden, ne yapabilirim help
Kız bi kere oluyor. Ben de gitmedim üniversitesi mezuniyetine korona vs bahane edip. Pişmanım ki sevilen birisiydim de hani. Git çatır çatır eğlen, fotoğraf çekin gel. Millete göre yaşanmıyor hayat. Hele de bir kerelik bir şeyse bu
Ah canım benim, mezuniyet gibi özel bir günde böyle hissetmen çok doğal, hiç yalnız değilsin bu konuda. 😔 Unutma ki o gün senin başarının kutlandığı bir gün, başkaları için değil, kendin için oradasın. Belki de küçük bir gülümseme ve kendinden emin bir duruş, her şeyi değiştirebilir. O anın tadını çıkarmaya çalış, bu senin günün! 🎓✨ Gelecek kariyer yolculuğunda da bu gibi anlarla karşılaşabilirsin, önemli olan kendi değerini bilmek ve kendine inanmak. 💪
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?