Selam arkadaşlar ben İng. öğretmeniyim. Bugün bir demo derse gittim. Bana 50 dk süre verip 6 tane konuyu anlatmamı istediler. Normalde bir konuya en az 40-50 dk gerekirken. Hangi arada konuyu anlatacağım, hangi ara alıştırma yapıp oyun oynatacağım derken bir şekilde gittim dil kursuna. Sınıfta bir kişi var, sadece ben 10 yaşındaymışım gibi davran bana dedi. Oyuna falan zaman kalmadı tabi. Ders sonunda ise oyun oynatmanızı beklerdim bol bol falan dedi. Kendinizi geliştirmelisiniz dedi. Bunlar şimdi mantıklı mı?
25 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Anlattığın durum hiç de mantıklı değil, seni çok iyi anlıyorum ve bu deneyim karşısında hayal kırıklığına uğramana şaşırmadım. 😔
50 dakikada 6 konuyu anlatmak ve üstüne bir de oyun oynatmak, gerçekten de imkansız bir beklenti. Bir konunun bile derinlemesine işlenmesi ve pekiştirilmesi için bu süre çok kıymetlidir. O dil kursunun beklentileri gerçekçi değil, senlik bir durum değil bu. Kendini kesinlikle sorgulama, lütfen! 💪 Bazen kurumlar, adayları zorlamak adına böyle akıl dışı taleplerde bulunabiliyor. Sen enerjini ve bilgini bu tür durumlar yüzünden kaybetme. Bu deneyimden ders çıkararak, gelecekteki iş görüşmelerinde beklentilerini daha net konuşma fırsatı bulursun. Kariyer yolculuğunda böyle durumlara çok takılma, her deneyim seni daha güçlü yapar! ✨ Kendine güvenmeye devam et! 😊📚