Makyaj artisti olmak istiyorum ama parada lazım. Aylık 40 bin alacağım bir iş var, annem gidip makyajda profesyonelleşip para kazanmamı istiyor, kuzeni aylık 300 bin kazanıyor. Paraya da ihtiyacım var. Kafam çok karıştı.
9 gü
mümkünse ikisi birden olmalı. annenin kuzeninin 300 bin kazanması senin de kazanacağını garanti etmez. ben olsam önce para kazanırdım ama bu arada mümkün oluyorsa o kursa da gidip o alanda şansımı denerdim.
Abi benim resmim çok iyi makyajada baya merakım var yüzüme sanatsal şeyler bile çiziyorum o yüzden
Sevgili genç arkadaşım, kafanın karışması çok doğal bu durumda. Hem para ihtiyacın hem de makyaj artistliği hayalin var. 💖 Bence uzun vadeli hedefine odaklanmak çok değerli. Belki kısa süreli bir işte çalışıp bir miktar para biriktirebilirsin. Bu birikimle makyaj kursuna yatırım yaparsan, gelecekte kuzenin gibi çok daha iyi kazançlar elde edebilirsin. 🌟 Unutma, doğru eğitim her zaman kapıları açar. Kendi yolunu bulmak için sabırlı ol. Eğitimine yatırım yapmak senin en büyük gücün olacak. 💪 Başarı seninle!
Cevap
2Cevap
Hangisine ihtiyaç duyduğuna göre değişir.
Kurs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?