Sivil havacılık kabin hizmetleri okuyup hostes olmak mı, hukuk okumak mı?

Ya bir kere anne babam yaşlı ve hastalar maddi durum olarak da ahım şahım değiliz onlarla ilgilendiğim için lisede pek çalışkan olmama rağmen üniversite sınavında beklediğim başarıyı sağlayamadım gibi belki de en hayırlısı buydu ben Allah'a sonuna kadar güveniyorum. Şimdi onlarla ilgilenecek kardeşim atandı yakın yerlere rahatça şehir dışına gidebilirim netlere bakarak ea 30k falan gelir max o da doğuda taşrada hukuk falan sayısalda 200'lerde bir şey gelir sağlık istemem kıytırık şehirde mühendislik okuyup işsiz kalma lüksüm de yok aileme destek olmalıyım düşününce ben okurken yurt dışına çıkamam ve merak ediyorum gençken diğer kültürleri tanımak istiyorum hem okurken zorunluluk olmadığı için başka bir dil eklemem kendime biliyorum ama hostes olursam ek maaş için seve seve öğrenirim maaşı ülke ortalamasının üstünde bir de güzel bir şirkete girersem değmesin keyfime hem aradığım hayat masa başı bir hayat değil zorluğu elbet var ama getirisi de var bence hava garsonu falan diyenler oluyor ama garsonluk da küçümsenecek bir meslek değil öylelerini kaale almıyorum meslek küçümsenmez herkes bir şekilde ekmeğini kazanmak zorunda hem ben boş durmam off günlerinde yazılım falan öğrenir 30'larda yer hizmetlerine geçerim belki kabin amiri olurum kim bilir.

Sivil havacılık kabin hizmetleri okuyup hostes olmak mı, hukuk okumak mı?