21 yaşında terfi alınca iş yerinde ilişki dedikodusu ve mobbing olunca ne yapmalı?

Bilmeyenler için ben normalde İngiltere'de business and management okuyordum, ikinci sınıftaydım sonrasında dondurdum çünkü tanıdıklar vasıtasıyla bana Türkiye'den bir iş teklifi geldi ve yaşıtlarımdan öne geçmek ve deneyim elde etmek için kabul ettim, özel bir şirkette pazarlama müdürü olarak başladım zaten iş yerinde çok fazla mobbing görüyordum pes etmedim yılmadım satış rekoru kırdım bayramda herkes tatildeyken ben ofisteydim çok aşırı çalıştım çok emek verdim hakkımda ESC vs. gibi bir sürü dedikodular çıktı hiçbirine kulak asmadım her neyse şimdi bu sabah terfi aldığımı ve Ortadoğu ve Balkanlar pazarlama bölge müdürlüğüne yükseldiğimi öğrendim başta çok sevindim ama bugün ofiste tuvaletteyken iki tane bir yerleri yanık stajyer beni çekiştiriyordu ben şirket sahibiyle ilişkim varmış vermişim o yüzden yükselmişim vs. diye bütün moralim altüst oldu ben 21 yaşında bir insan olarak inanılmaz emek verip çoğu kişinin iş hayatında elde edemediği başarıları elde ediyorum bu sefer namusuma laf ediliyor ne yapmalıyım sizce

21 yaşında terfi alınca iş yerinde ilişki dedikodusu ve mobbing olunca ne yapmalı?