30 yaşındayım, sabit işim yok, özgüvenim yerlerde ve dikkat dağınıklığımla nasıl başa çıkabilirim?

30 yaşındayım 23 yaşında iki yıllık bir bölüm bitirdim 23 yaşında çalışma hayatına atıldım Mc Donalds Burger King Usta Döner Carls Jr bir milyoncu temizlik işine girdim tekstilde çalıştım özel güvenlik olarak siteye girdim başarılı olamadım o işte 5 ay dayanabildim şimdi de bir senedir güvenlik olarak maçlara gidiyorum özgüvenim çok düşük ellerimde titreme var dikkat dağınıklığı var birini dinlerken sıkılıyorum bir şeye çok odaklanamıyorum bir işte bile en fazla 8 ay çalıştım çok fazla duramıyorum sebat edemiyorum okuduğum bölüm boş bir bölümdü ancak DGS ile siyaset bilimini kazansaydım bölümüm anlam kazanırdı hiç akıllı tercih veremedim gençken şimdiki aklım olsaydı anestezi ya da tıbbi sekreterlik okurdum ani öfke problemleri el titreme dikkat dağınıklığı var balık yağı içiyorum faydasını göremedim bir tembellik var üstümde bilmiyorum günlük iş olmayınca evden dışarı bile çıkasım yok

30 yaşındayım, sabit işim yok, özgüvenim yerlerde ve dikkat dağınıklığımla nasıl başa çıkabilirim?