sen insanlara bakma üniversite o kadar zorlayan birşey değil. önemli olan sende matematik bölümü okumak istiyor musun? Cevabın evetse ve puanın tutuyorsa direk oku bence. Bu arada haftasonundaki sınavda başarılar sana ve tüm öğrencilere:)
21 Yorumla
Seven insana imkânsız yoktur
04 Yorumla
Kuzenım okudu. Beyni patladı çalışmaktan. birincilikle bitirdi bölümünü ama. şu an atama bekliyor. Hiç ataması yok yanı. Matematik bilmen senin için süper bir şey ataması olan bölümler seç bence :)
09 Yorumla
+1 yılkolay olan hersey insana zevk verir.. matematikde sorulari kolayca cözebiliyorsan ve ayni zamanda zevk veriyorsa okumasi zor degildir sanirim :D
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılBen matematik bölümünü bıraktım, lisede en iyi derslerimden biriydi matematik. İngilizce Almancam da çok kuvvetliydi bana ''Sadece dil okuma, matematik oku dili hobi olarak öğrenirsin zaten.'' dediler. Dinlemez olaymışım. İngilizce Almanca çalışmakla matematik bölümü derslerini çalışmanın hiçbir benzer tarafı yok. Ben çok pişmanım. Kimseye tavsiye etmem, bölüm çok acılı çok ağlarsın zaten bölümdeki herkes mutsuz ve herkesin gözü yaşlı sürekli, eğer kendi akıl sağlığını önemsiyorsan matematik bölümü tercih etme.
10 Yorumla
+1 yılMatematik bölümü okumak ilk önce mangal gibi bir yürek ister. Ayrıca bu bölüme kolay diyen varsa (ki zannetmiyorum ) anlını karışlamak isterim müsait bir zamanda. Zor bir bölüm lakin ilerleyen süreçte alışıyorsun beyin fonksiyonların gelişiyor , analitik , soyut zekan gelişiyor. Tabi bu süreçte bedenen ve ruhen çok yoruluyorsun ve yıpranıyorsun. Bölümü daha bitirmek nasip olmadı lakin uykusuz geçecek gecelerimle beraber seneye bitireceğimi düşünüyorum. Sonu Allah kerim. Formasyonun gelmiş olmasıda bir avantaj. Ataması yok diyen varsa da gitsin din kültürü öğretmenliği okusun.
42 Yorumla- +1 yıl
Tyt matematik 20net civarında yapıyorum yani ortalama bir matematiğim var sizce yapabilir miyim
- +1 yıl
Çok iyi bi bölümün var kpss den 85 alırsan garanti atanırsın
+1 yılÖğretmenlik yüksekte sadece matematik oku bende öyle yapcam. Evet zor sadece ispat varmış bende çok seviyorum başka bisey de yapamam heralde. Mutlu olamam. Bende mat okuycam
012 Yorumla- +1 yıl
banada tek çare matematik imamhatipte okudum meslekçi hocalar sürekli ilahiyat okicakmışız gibi yüklendikleri için ygsye abanamadım yüksek bir puan alamicam bence ve tek yapabildiğim matematik olduğu için okumayı düşünüyorum ama herkes okuma diyo kendi hocam 450 puanla girmiş oda okuma dedi ama bilmiyorum napıcam
- +1 yıl
İyide o zaman matematik bolumu tıpla es değerdi. Su an matematik bolumu 250 puan :D oku Kanka bende okuycam mf1 lazim
- +1 yıl
Ben akdenize gidiyom Kanka gel sende :Ddd
- +1 yıl
255 :D
- +1 yıl
:Ddd
- +1 yıl
Bende :Dddd seneye gene geçip genden gircem ama
- +1 yıl
Hayırlısı :D
osmnanın arkadaşı özetledi
https://www.youtube.com/watch?v=u1W0bs78yaQ00 Yorumla
+1 yılKanka kuzenin bölümü birinci bitirecek kadar zeki ama kpss den 85 alamayacak kadar malmı insanların heveslerini kırmayın
30 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zor. Ilgin yoksa kabus olabilir hatta
18 Yorumla- +1 yıl
çevremdekiler ve matematik okuyan bir hocam vardı kısa bir süre dersime girmişti ve cidden hiç bişekilde dört işlem yapamıyodu çarpma işlemi yapılıcaksa soruları bırakıyodu 11den 4 ü parmak hesabıyla çıkarttığına 5den 3 çıkarıp 3 bulduğuna şahit olduk ve bunun gibi birsürü var
- +1 yıl
evet 2 tane matematik okuyan geldi dersime işte bir tanesi gerçekten bidaha ömrümde rastlayamayacağım türden müthişti zaten onu görünce heveslendim ve karar verdim sonra işte kötü olan geldi resmen matematikten nefret ettik onu gördükçe zaten o yapmışsa ben her türlü yaparım kafasına giriyorum birazda
- +1 yıl
Bana da kabus oldu, zorluğunu anlatmaya kelimeler yetmez zaten ama başlangıçtaki ilgimi de yitirdim zaten maalesef
Eger matematiği seviyorsan zorlnmazsin
010 Yorumla
+1 yılinsanın sevdiği şey insana zor gelmez
03 Yorumla- +1 yıl
insanın sevdiği şey insana zor gelmez diyorum ben ama bölümünü okuyunca iş olanaklarını araştırman daha iyi olur bence iyi akşamlar
+1 yılgayet kolay yeterkı sev
04 Yorumla- +1 yıl
2 lisans mezunu 25 yaşında üst düzey bir devlet memuru bir abin olarak sana tavsiyemdir güzel ve kolay iş
- +1 yıl
sevmeyen için zorluğun daniskası resmen bir kabusu yaşamak oluyor
+1 yılBir sene kal ilk mat yaz kazanırsınız
02 Yorumla- +1 yıl
Fen Edebiyat matematik zor ilk mat kolay yatarsin
iyi değilsen zordur
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba ne yaptın acaba?
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Çok yardımcı oldum değilmi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne