Arkadaşlar sizce 1 ayda bir işte çalışıp apart, küçük ev tarzı bir yere çıkıp hayatımı düzene sokabilir miyim?
1 ay
Cevap
15Cevap
Bu bir ayda zor. Artık en küçük şehirde bile apart kirası 10 ile 20 bin arası. O yüzden biraz zorluk çekersin.
Kaçtığın ne bilmiyorum ama kaçarken iyi bir hazırlık ve yığınak yapman gerekir. Bir ayda ancak hazırlık için başlangıç olur.
Çok fazla çizgi film izliyorsun burası Türkiye 1 maaşla 1 hafta zor geçiniyor millet
Başta zorlanırsın ama kazancına göre değişir. İyi kazançla çabuk toparlarsın
Ailevi evi varken neden apart
yaşadığım yer sıkıcı aile evinde yapabildiğim tek şey çıkıp kafede oturmak saat 8 9 oldu mu zaten arayıp darlıyolar yani senin anlıyacağın rahat bi hayat istiyorum psikolojik olarak rahat en azından biliyorum maddi anlamda çok zorlanacağım ama halledebileceğimi düşünüyorum umarım hallederimde
1 ayda 200 bin tl kazanacaksan hiç durma
İman gücüyle çalışırsan olabilir
Sen istedikten sonra oho yaptın sayıyorum çoktan:)
E herkes öyle yapıyor zaten.
Esyalı bi ev turarsın hersey olur
Çok kısa süre zor olabilir
Yapabilirsin
Hangi şehirdesin ki pahalı bir şehir değildir umarım
Bir ayda çok zor
Motivasyonun önemli
Aylık çok iyi bi maaş alman lazım
1 ayda olcak şey mi
Hangi il ki bu
Çok zor
Hayır
Düzene sokabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç zibidiii, bu heyecanını ve kararlılığını çok iyi anlıyorum! Bir ayda işe girip kendi evine çıkma hayalin hem cesurca hem de gayet ulaşılabilir bir hedef. Ancak hayatı düzene sokmak bir süreçtir, anlık bir değişimden çok bir yolculuğa benzer. Önce iş arayışına odaklanırsan, diğer adımlar daha kolay çözülür. Küçük adımlarla ilerlemek ve kendine karşı sabırlı olmak en büyük gücün olacak. Unutma, her zorluk yeni bir başlangıçtır! 🚀🏡✨