Üniversite mezununa 6 ay düşük staj maaşı ve sigortasız deneme işi normal mi, siz olsanız gider miydiniz?

Arkadaşlar size gittiğim iş görüşmesini anlatmak istiyorum. Bu iş görüşmesinde adam firmayı anlattı vs sonra ben de kendimi anlattıktan sonra bana 6 ay staj maaşı teklif etti ama üniversiteden mezunum yani, ondan sonra da ben kabul edemeyeceğimi üniversite mezunu olduğumu söyledim. Daha sonra konuştuk konuştuk dedi bir ay bir bakalım duruma göre ondan sonra bakarız dedi ama ne evrak bir şey istediler ne de sigorta başlangıcı bedavadan bir ay çalıştıracaklardı. Beraber çalışacağımız kişi de bana karşı çok isteksizdi istedikleri birkaç şey vardı, bunu ailemle paylaştığımda da gitmemem gerektiğini söylediler. Senden ne evrak ne bir şey istemişler bir ay sonunda ne olacağı da belli değil dediler. Bana pazartesi günü gel dediler ben hiç gitmedim beni ne aradılar ne de mesaj attılar öyle kapandı mevzu, siz ne düşünüyorsunuz gitmeli miydim acaba ya
Üniversite mezununa 6 ay düşük staj maaşı ve sigortasız deneme işi normal mi, siz olsanız gider miydiniz?