AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
2. sınıfta hoca tokat atmıstı bir kez baska hiç bir ögretmen vurmadı lisede hocalara dikleniyodum ama hiç sınıfta kalmamıstım :D
90 larda okuduysanız öğretmen dayağını muhakkak yemişsinizdir.
Çok yedim, bazen hak ettim. Bazen de hiç uğruna yedim dayağı.
elime vurmustur sdce dayak yiycek goz var mı bnde hah haaa
Keşke senin gözüne kalsaydı ama maalesef hocanın vicdanı bu konuda daha önemli rol oynuyor.
evet haksız yere hemde yüzüme öyle sert tokat vurdu ki
yemedim.. 1. sınıfta kız kardesımle aynı baslamıstık okulu fındık cubuguyla kardesıme vuruyodu bende gecırdım ona bı tokat daha vurmadı i*ne :D
İki hocamdan tokat bide müdürden kafama yumruk yemisligim var.
Müdür mü maganda mı belli değil.
Ulan onu mudur yapanın sıfatını tüküreyim. 6 ya giden bir çocuğa gömleği pantolonun içinde degilt diye kafasına vurur mu yavaş falanda değildi baya şişmişti.
Yedim. bir kere 1. sınıftayken bir kere de ortaokulda.
Ben torpilliydim. sira dayaklarinda beni atlardi usluyum diye :D
Diğerlerinin yanında haksızlık olmasın diye kulağımı tutmuştu :D 9. sınıf galiba :D
ilk okul 5 e kadar yedim ama çok haytaydım elim ayağım doğru durmazdı be. Sonra da haytalık devam etti ama kimseye dövdürmedim kendimi
hiç unutmam 4. sınfta kar topu oynadık diye müdür yardımcısı tırnaklarımıza vura vura kırmıştı vicdansız :D
Cetveli saymıyorsak yemedim. Aslında annemden babamdanda çok dayak yemedim. Dayak yemek pek huyum değildirde :)
bir kere.
lise 1 de din öğretmenim tokat attı bende ergen halimle adama saldırıp yumruk attım.
sonuç belli, başka okul ;)
ilkokulda 1. ve 2. sınıfta faülümden tutup tokatlardı şerefsiz herif. Adını da unutmam hani. ERSİN AYAR şerefsizii!!!
Öğretmen dayağına kurban olun Eminim suçunuz vardır.
Asker dayağını napcaz...
İşte bu yaklaşım olduğu sürece dünyada şiddet asla bitmez...
Öğretmenin böyle bir hakkı yoktur. Nokta.
Afedersiniz ama konuyu nerden nereye çekmişsin. Öğretmenin küçük bir kulak çekmesi veya eline cetvelle vurması şiddetmi oluyor. Bizim zamanımızda bunun adı cezaydı. " Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum " Ne bu söz nede bunu söyleyen boş bir insan asla değil evde cocuklarımıza büyüklerine saygı göstermeyi öğretmeliyiz ki bu tür olaylar yaşanmasın
Ben kendi şahsım için ilkokulda çok ceza aldım fakat ailem öğretmen yerine bana ddstek verseydi büyüğüme saygısızlık yapmayı doğru davranış gören bir sürü gençvar dışarıda bende onlardan biri olurdum
İlkokulda ve ortaokulda bir kaç kere dayak yedim. Ama çalışkan öğrenciydim o yüzden sorun çıkmazdı benimle ilgili pek.
lise sondeyken mezunıyet balosu olucaktı hoca baloda şu var bu var diye baloda olucakları anlatıyordu bende arkadan karıda var mı hocam dıyınce 2 tokat atmıştı baloya almadılar beni :D
Milyon kere dayakla büyüdük eğitim sistemimiz böyle güzel işte döve döve öğretiyorlar.
Yedim birinde 8 birinde 10 yasindaydim bir tokat oyle evir cevir dayak yemedim ama hatirlamasam keske :/
2. Sinifta tokat atmisti sinif hocam 1sene sonra tayini cikti iste nasi oldusa :p :p
haksız yere kolumu morartığı için okuldan atılmıştı buda sayılır mı?
Ohoo , o cetvelin parmak uçlarına vurulması canımdan can alıyordu ya :/
O kadar dayak yedim ki artık dayağa bünyem bağışıklık kazanmıştı.
İlk okul hocamdan yediğim dayağı Hiç bir sokak Kavgasında yemedim :D
İlk okul 5. sınıfta yemiştim.
Lisede de dil anlatım hocası vuracaktı izin vermedim.
Lise hocam bir imzam eksik diye tokat atmıştı sonra görevden alındı. Bakanlıktan babamın eniştesi sayesinde
bu zamana kadar hiç yemedimde. hocam dün sınıfta unuttuğum en önemli kitabımı çöpe basmış. sınavımda var ne yapacağım bilmiyorum.. :(
Lisede fizikçi kadın dozu kaçırıp testislerime tekme attı. Şikayetçi olabilirdim :D
Olsaydın keşke. Sağlıkla oynamanın bedelini ödeseydi.
Beni dövecek hoca daha anasının karnından doğmadı dövmeyede gölleri yemez bizim okulda
Arkanda sağlam birileri yoksa, devlet okulunda okuyorsan ve karşındaki hoca vicdansızsa yersin.
5 6 yaşındaki halinden bahsediyoruz.
Yemedim ya hoca dayağı
Yemedin biliyorum da, karşına iyi öğretmenler çıkmış demek istedim.
Ne kadar gözü kara da olsan 6 yaşındaki halinle yetişkin manyak bir adama karşı koymak zor olur.
Yani öylede
Hahah şimdi hatırladım ilkokul öğretmenim karda dışarı çıktık diye hepimizi tahtada tokatlayıp sıira dayaģı atmıştı :DD
İlkokulda şerefsiz hoca cetvelle vuruyodu nefret ediyodum ondan sonra zaten lisede elini kaldırıp vurmak isteyen hocanın kolunu tutup ters çevirdim :)
Mmm
Ben oraya eğitim için gidiyorum, yapabilirmi öyle birşey?
İlk okul hocam dövüyodu. Büyüğünce bende onu dövcem diyodumda adam yaşlandı vursam ölür 😄
Lise de hocam elinin tersiyle yapıştırdı :D gülme krizine girmiştim
benim sol kulağım sağdakinden daha kepçe
adamın sol kulak takıntısı varmış :)
biz ogretmen dayagiyla buyusuk bagimlilik yapmisti artik
yemedim bana dayak atacak adamı ancak karım dogurur asdfg
Yedim evet :) lisedydi hemde gulmustum hiç susmaksizin bundan dlayi yedim :))))
Ilk okulda kulak mememi cimcirirdi ogretmen ismi ozgen di buradan selam gonderiyorum kendisine :D
Okul Müdürü m box sporuyla ugrasiyordu sen hesap et
Bizim zamanımızda kulak kopardı. Dayak soruyorsun :D
Öğretmen dayağı yemeyen öğrenci, öğrenciliğini yaşayamamıştır :D
bir beşlik yemistik oda dışarı çıkma dedi
Sınıfın kapısını bir acrm pat hoca karsmda bir şlaak diye vurdu tabi bizim picler hemen güldü skdkddb
ufak tefek bişeyler oldu tabi bizim jenerasyondan herkesin olmuştur. ama bitanesini fena benzettim :)
Kombo yaptım Annem öğretmen ve bir ara benimde öğretmenimdi aynı anda hem anne hemde öğretmen dayağı yedim
bır kere tokat attı bende bıcakla kovaladım kaçtı polıs cagırdılar bende sınırımı arabasından çıkarttım
6. Sınıfta bizim bir arkadaş kızların soyunma odasını açıp kaçmış o yüzden sınftaki tüm erkekler fena dayak yemiştik (öyle bir dayaktı ki öncesinde yediklerimi dayaktan saymıyorum ) :)
ilkokul birde solağım diye dayak yedim sağ elle yazmamı istiyordu yazamıyordum patladı sonunda
üff hemde nasıl.. Okulun fırlaması olunca az dayak yemedik zamanında
Evet yedim 3. Siniftaydim dayak yeme sebebim ogretmenimden izinsiz hastalanmis olmamdi
:D :D
ne oldu @simultan
yedık bol bol kın bıle tutmuyorduk hatamızın ne oldugunu bılıyoruk
7mm×13cm Sopayla parmak uclarima vurmuştu ibina faullerimi cekerdi 😂
cetvelle akrabalıgımızı ilan edecektikte omu benim kütüğe gececek benmi onun ona karar veremedik :D
evet okuldan uzaklaşmama neden olmuştu şerepsiz hatta
lisede. Karton almayı unuttum diye hoca bir tokat atmıştı şerefsiz. Ayakta bekletmişti sonra. Küçük, kırılgan bir kızdım ağlamıştım. Aklıma getirdin kötü oldum..
bir kere vurdu bende ona vurdum dövmeye kalkıştı bekle dedim kaçtım abimleri çağırdım sA:DSA:DA:
1. sınıfta or... bir karı vardı cetvelle vururdu surekli birde yetmez tuvalete bile gondermezdi kıvransamda. Atıldı okuldan sonra zaten kurtulduk. Onun dısında yemedim.
orta 3 te müdür kafamı tahtaya vurmuştu o gün bu gündür düşünemiyorum.
1. sinif okulun ilk gunu ve ilk dersi yiyen yoktur heralde :D
Sana erken davranmışlar.
:D suc benimdi hak etmistim
Ne yaptın ki
O kadar ögrencinin icinde gittim tükürdüm dil cikardim tekme attim e oda hakli olarak ilk gunden karizmayi cizdirmemek icin ogrencilere yapistirdi bitane
Çocuk bu, tabii ki şımarır. O adamı boşuna oraya koymadılar. Sabrı yoksa hiç öğretmen olmayacaktı o zaman. Biri benim çocuğumu dövsün, ağzına edene kadar bırakmam yahu.
Tabiki sabirli olmalari gerek ama ordaki cocuklarin hepsi okulun ne oldugunu blmiyor gelmis oturmuslar ben adami cok zorladim elinden geldigince sakin kaldi onlari yaptigim halde bisey yapmasaydi otoritesi sarsilirdi cocuklarin hicbiri takmazdi onu disiplini saglayamazdi bende kimse vursun istemem cocuguma tabiki ama boyle durumlar olabiliyor hocaya hak verdim orda yapmasi gerekiyordu
okuldaki en uslu öğrencilerden biri olmama rağmen ben de dayak yemiştim öğretmenden. :( lisedeydim.
Kafa kalem attı 9. sınıfta, ilkokulda da baya bir kulak çekme olayı vardı benim