İlkokul, ortaokul ve lise de ne tür cezalar aldınız?
Yoksa ben gibi uslu bir öğrenci miydiniz? 😎
Yoksa ben gibi uslu bir öğrenci miydiniz? 😎
ortaokulda bir türkçe öğretmeni vardı sağ elinin avuç ayasıyla kulaklarımızı dakikalarca ovalardı başparmak ve işaret parmağındaki tırnakları uzundu kulak memesine öyle bir bastırırdıki tam ayarlardı ama delmezdi sonuç öyle bir acırdıki dersinki bu adam bunlar için özel eğitim almış şimdi ne var bizim zamanımızda saç uzun olucak favori olucak kızlar saç toplamadan bağlamadan okula gelecek makyaj vs yapacak mümkün değil okula almazlardı kızlar genelde toplu dayaklardan nasiplerini alırlardı cetvelle sıra dayağı en fazla ama erkekler yerdi hep dayağı lisede koridorda uzun eşşek oynayanları kapının arkasındaki süpürgelik çıtasıyla dövmüştü din kültürü öğretmeni
Çok dayak yedim ilk okulda çok. Favorilerimden çekerdi zalım bayan öğretmen.
dayak değilde burnuma vurmuştu elini yumruk yapıp aklınca şaka yapıyordu ama eli ağır akşam şişmişti burnum. tabii sonra babam gece yarısı o adamın ev adresini verin bana diye okulun yetkililerini arayıp ortalığı kaldırmıştı ayağa :))
Uslu görünümlü yaramaz oğrenciydim. Dayak yemedim 😇
Cevap
63Cevap
Benim ilkokul hocam psikopattı..
Beni az dövmedi.. Tek ayak cezası verirdi..
Korkumdan teneffüsde bile beklerdim ağlayarak.. Arkadaşlarım kolundan tutup otuttururdu..
Suçum ne mi? Ödev yapmamak..
Kızın birini 0.25 mi büyük 0.5 mi diye sorup bilemeyince saçından tutup kara tahtaya küt küt vurduğunu bilirim..
Tam psikopattı..
#Vesselam
Vicdansızdı.. Kendi çocuklarına nasıl davranıyordu bilmiyorum ama çok şımarıklardı onlar da..
Başka okulda okurlardı.. Dersin ortasında paldır küldür derse girerlerdi.. Bişey demezdi..
Ortaokulda birkaç kere elime cetvelle vurmuştu fakat liseye gelince uyandım öğretmenlerin öğrencinin kılına dokunmaya bile hakkı yok vurmaya teşebbüs edince yüzlerine söylüyordum "varsa böyle bir hakkınız kanıtlayın" diye sonra kızarıp uzaklaşıyorlardı..
3 kere yedim ikiside çok kötüydü :D Birincisi okula çatapat soktuğum içindi 4 ya da 5. sınıfa giderken ama çok dövmemişti 1 tokat atmıştı müdür :D ikinicisi arkadaşla kavga ettim diye rehberlik hocası dövmüştü 1-2 tokat bikaç tekme falan :D En sonuncusunu da 7. sınıfta beden eğitimi hocasından yemiştim :D o zamanlar futbol turnuvası vardı turnuvada yenilince sinirlendim "kaç para aldın lannn karşı taraftan" dedim demez olaydım bir dövdü bir dövdü beni varya efsaneydi hala tadı damağımda :D
Sen gibi uslu olmamıza rağmen az dayak yemedik. Bir keresinde ilkokula giderken kızları şeytanlarla cinlerle korkutuyordum hoca tahtaya çıkartıp kulaklarını eşşek kuşağı gibi uzatırım dedi iki kuşağımdan tutup ayaklarımı yerden kestiğini biliyorum... Acımadı kiii 😄
ilkokulda yedim. onun dısında lisede felan dayak yoktu acıkcası bizde. ilkokulda alyansıyla kafamıza kafamıza vururdu hocamız :D ellerimizle sag tarafı kapardık sola vurudu solu kapardık sağa vururdu :D ne günlerdi ya haha. sonra arkadaslarla gülerdik :D :D
bir kere ilkokulda hoca cetvelle vuruyodu herkese banada vurdu bende acımıyo diye gülüyodum veledlik tabi ben güldükçe daha sert vuruyo aslında yine acımamıştı ama hocaya acıdığım için acıdı demiştim onun dışında bişey yok
Usluuu... Pek sayilmaz ama dayakta yemedim canim yaa. Hatirlamiyorum😉
Dayak sayılmaz fakat evet. Benim öğretmenlerim normal değildi ben bir şey yapmadım.
Yere yatırıp tekme tokat dövmüştü. Karnıma tekmeler atmıştı. 😞
sıra dayağı çok yedim milletin yüzünden bende cetvel yerdim :D onun dışında tek başıma 2-3 kez falan dayak yedim o cetvelin acısını unutamam gerçekten :D
Say say bitmez herkese bir hikaye yazıyorum sana da yazayım. Bildiğim sorunun cevabını çocuğa bilerek yanlış söylediğim için baayan hocadan peşpeşe sayılı 5 tokat yedim. Neymiş efendim çok çalışkan mışım başkalarına da yardımcı olmam gerek. O günden sonra gitmedim okula başka okula yazıldım.
İlk okulda ve orta okulda çok dayak yedim ya :D
Hatta birinde okul o kadar karışltı ki babam sayesinde öğretmen tayinini almak zorunda kalmıştı :))
Aşırı haylaz bir çocuktum.. :)
1. sınıfta sınıfa girmediğim için çoğu kez dövülmüştüm. 2. sınıfta ödevin arka kısmını görmemiştim, yapmadım diye cetvelle vurmuştu. Sonrasında hiç olmadı.
Hiç dayak yemedim. 5. sınıfta bir oğlanla kavga etmiştim ağzı kan içinde kaldı, beni disipline vermeleri gerekiyorlardı ama ben mantıklı bir açıklama bulup kurtuldum ne dayak ne de disiplin cezası yedim..
Sınıftaki kızlara bir şaka yapmıştık. Kezbanlardan biride şakayi hocaya çok yanlis bir sekilde anlatinca yangin merdiveninde saglam bir dayak yedik. Sağ kulağım 1 hafta kısık duymuştu o derece 😄
Uslu olmama rağmen aradaki çılgınlıklarım oluyodu dayak yedik yani tek ayak tokat kulak sıkma cetvel 😊 belki de eğitimde dayak olayının son uygulandığı jenerasyon benim dönemimde gerçekleşti herhalde 😂
Ilkokulda en iyi yedigim bariz dayak yanimdaki arkadasim benle ayni resmi yapiyor diye sikayet etti o zaman da ne cizelim ev agac dag güneş sonrada hoca bir vurdu burnum dagildi. Sebebi bu :)
Daha cok var :)
İlkokulda sınıfça sıradan dayak yemiştik ben suçsuzdum. Cezayı sınıf alınca ben de nasiplenmiştim :)
Aynen o hesap :) Bir de bizi döven sınıf arkadaşımın öğretmen annesiydi. Bizim öğretmenle sonradan tartıştılar. Bizim ki "" Benim çocuklarıma nasıl vurursun"" diye çıkışmıştı sanırım tam da hatırlamıyorum. :)
6. sinifts diniftan bir kiza teklif ettim oda m. yardimcisina sikayet etti srfsixde brni odada dovdu ona hakkim helal degil kizda dayagi yedikten sonra ozur diledi teklifi dusumeceni soylefi bende kufur ettim ikisininde... 😂
lisede ihl yurdunda kalıyordum o zamanlar eti senin kemiği benim tarzıydı devlet yurdu kuran hocam bir tane çocuğa vurmuştu bende gülmüştüm gelip benimde enseme vurup senin de abdesini veririz koçum demişti :D
aslında usluydum ama okuldan fırsat buldukça kaçardım. bir defa müdür kaçtığım için tokat atmıştı terbiyesiz adam
hıc dayak yemedım ama kardesımın ogretmenıne dayak atmıştım okulda
2 kez haksız yere. Hala beddua ederim iki öğretmen müsveddesine de, her aklıma geldikçe.
Kurunun yanında yaş da yanar diye bir söz var 😃😃
çok dayak yedim. o yüzden öğretmen olmaya karar verdim
Kulağımı büktü. Fakat basit bir bükme değil, bayağı bir hafta ağrı çektim ve o kulağım şu an daha kolay katlanıyor. Kıkırdağa zarar verdi sanırım. Fetö nün dershanesindeki bir kardeşim. yapmıştı.
Uslu örnek ve sevilen bir öğrenciydim ama sadece öğretmenlerin gözünde 😂
Geçen sene ki okulumda bana tokat atan öğretmeni dirseğimle masasına yatırmış, boğazını sıkmış ve eğer bana bir daha dokunursa suratında ki kemikleri un ufak edeceğimi söyleyip sınıftan çıkmıştım...
Valla ben 6 yasindan beri atese atesle karsilik veririm bana vuran bir insan kim olursa olsun karsiligini bir sekilde alir. orta okulda dayakci hocalari adam ettim diyebilirim.
Hiç dayak yemedim. Ama ilkokulda ceza olarak öğretmenimizi öpredik onu hatırlıyorum daha ceza yemedim :D
sıra dayağı yemiştim , cetvelle geçirmişti pis f******
Lisede 2 kınama bir uzaklaştirma cezam vardi babam ayri hoca ayrı dövmüştü 😔
Kıçıma tekme yemistim 🙈🙈🙈😂😂😂😂milleti trollerken😂😂😂
Bir tanesinden tek dayak yedim oda özür diledi ben liseye kadar okulun en uslu çocuğuydum :))
dayak yemedim ama bırkac defa ceza aldım tabıkı
koca bır sınıfı tek basıma dövmekten 3 gun uzaklaştırma gıbı :P
tokat atmıştı bende ona tokat attim cezada yemedim :D
İlkokulda bir tokat yemistim babam gelmisti kari ozur dilemisti bayagi
yedim. pişman da değilim yaptıklarım için. bir daha olsa daha da yaramaz olurdum.
ilokulda hep dısarı atılırdım lise paso sınıfca disipline giderdik lise 2de sınıfca kız kavgası yaptık
Hiç dayak yemedim :) Desemde inanma. Öğretmenim diye geçinen ruh hastalarından dolayi bu memleketin evlatları okuldan okumaktan soğudu.
Coookkk :D kulak cekme... sirayla tokattan gecme :)) simdi biz yan bakınca millet sikayet etmeye yetisitiremiyo :D
Bizde sıra cezası vardı. Biri konuşunca tüm sınıf dayak yerdi. Az dayak yemedik be
suçum olmadığı halde dayak yediğim çok oldu, mesela sınıftaki iki kişini yüzünden tüm sınıfa sıra dayağı atmıştı müdür yardımcısı.
Sıra dayağı sadece. Yemeyen yoktur heralde?
https://i.hizliresim.com/o71nQ7.gif
😂 en çokta rezil olmak koyar insana 😂
Evet ortaokuldu galiba 😂 ilk ve son oldu sjshs
Hayır, kimse o. kadar yürek yememişti😂
Annem ortalığı yıkar bilirler 😀
İlkokulda Yedim Ortaokulda da Ama Kuru Yaş Olayından Yedim 😄 Lisede efendi idim
Coooooookkkk ögretmemim nir defasında sopa istesi ilk dayagı ben yedim
Profesyonel dayak yerdim liseye kadar. İyi öğrettiler.
Dayak değil de Müdür ve Müdür yardımcısıyla barbut atıyorduk.. beni görmezlerse işleri rast gitmiyormuş :)
Kulağımı çekiyordu ilkokulda ellerinden öperim 😊bende yaramazdım biraz.
disiplin odasının yolunu gözüm kapalı bulurdum :D
ooo sen ne diyorsun odaya girince okul müdürü seni ayakta karşılıyor müdür yardımcısı önünü iliklemiş çok güzel bir duygu o :D
İlk okulda cok dayak yedim onun disinda ortaokul, lisede falan bisey olmadi.
Ilkokulda 1, lisde 1 kez yemistim. Ama cok efsanelerdi, hakkini vere vere dovduler asddf
Evet. Kolumdan tutup yere atmıştı, dirseğim kanamıştı. Babamı çağırdım öğretmeni okuldan attılar
bir kaç defa yedim
Lisede 3 arkadaş okuldan kaçıp internet kafeye girmiştik müdür yardımcısı yakalamıştı orada bizi okula götürüp hokkalı vurmuştu birer tane
ooo ilkokulda hocamdan bir tokat yemişim üfff hem de gelişine böyle şaaap :D
Haksız yere şerefsizin biri dövmüştü, sonra geldi özür diledi ama neye yarar
çok dayak yedim lisede sonra onlar çok dayak yedi:D yanımdaki dövdükleri arkadaşlar da onları dövdü:D
Dayak yeseydim belki akillanirdim
bir kere cetvelle elime vurmuştu başka yok
O da birşey mi benim avucumu kapatıp parmaklarım öne gelecek şekilde durmasını istedi haydarcıkla göktaşı gibi parmakların ucuna şiddetli bir atış yaptı. Cetvelin tadını bilmiyorum ama bak...
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar