Evet... Daha küçük bir çocuk iken okula başlayacaktım korkuyordum nasıl bir yer diye merak ediyordum neresi burası diye, sonra okula kayıt oldum, öyle içime kapanmıştım ki okula başladıktan sonra ağzımı bıçak açmaz bir hal olmuştu utangaçlık vardı birazda :) diğer çocuklar öyle değildi hepsi kahkahalar atar koşar eğlenirken ben tek başıma oturur anlamaya çalışırdım hala buraya neden bırakıp gitti annem beni diye... Aradan bir kaç gün geçti harfler yazıldı çizildi Cin ali yi tanıdım, derken Öğretmenim; kalk ve ismini tahtaya yaz dedi sert bir tavırla, ilk defa tahtaya kalkıyordum ve heyecanlıydım gözüm sürekli yerdeydi neyse ismimi yazdım tahtaya... Yazdım ama ismimin son harfini yazmayı unutmuşum heyecandan, :) arkadaşlarım gülmeye başladı, alay etmeye başladılar ben ise ne olduğunu bile anlamamıştım, Öğretmenim ayağa kalkıp yanıma geldi o an o kadar korkuyordum ki.. elimde ki tebeşiri alıp kafama vurarak un ufak etmeye başladı canım yanmıştı nede olsa küçük bir çocuktum, sonra omzumdan tutup ismimi bağırarak heceledi gözlerime sert sert bakarak. Tekrar istedi yazmamı yazamadım, sadece ağlıyordum. Dediğini yapamadım sadece ağlıyordum çünkü... o halimle saçımı koparırcasına çekerek kapının önüne çıkartıp kapının önünde bekle dedi, ders bitene kadar ağladım sessizce. O gün öğrendim. Ama sadece okulu değil hayatı!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılYahu okudukça sinirim tepeme çıkıyor. Sanki bütün kafadan sakat insan müsveddelerini öğretmen yapmışlar. O hastalıklı egolarını öğrenci döverek tatmin etmiş pislikler. Umarım kendileri de yaptıklarının binlerce katı acı çekerek feci şekilde dayak yer.
En İyi Cevaplar
Okula gittiğimde ilk gün hocam dövdü sene 88 di. Dedim tamam olm okula hoşgeldin. İlk ödev verdiği gün hiç suçumuz yokken sınıfı evirdi çevirdi dövdü niye dedik adam gibi ödevinizi yapın diye dedi. Eve gelip babaya dedim. ULan eşşekoğlueşşek hocan boşa dövmez bir b*k yemişsin diye dövdü. İlkokul boyunca hergün böyle geçti. Orta okulda biraz azaldı lisede azamiye indi dedim. Hiç sopa yememiştim 4 senede. Okulun son günü renkli kıravatla gittim bişey olmaz diye müdür kemerle dövdü. Gerizekalı olduk öss yi kazanıp bir yere giremedik ;) şimdi öğretmenin elinin rüzgarı gelse çocuğa ; sen benim çocuğuma nasıl vurursun!!! Elektrik 3 saat vardı gerisi iptal , zaten hafta sonu unut gitsin. Mumun canı sağolsun :) şimdide benim sıpaya yalvarıyorum zorla ödev yapıyor:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir keresinde göz testi yapılacaktı okulda. Öğretmen bazı harfleri göremeyenleri çok kötü azarlıyodu artık hangi kafayla yapıyosa sırf azarlamasın diye okumak için bayağı bir zorlamıştım kendimi bu arada göz numaram da bayağı bir yüksek. Cetvelle de vurmuştu birkaç kere. 8. sınıfta da faranjit ve tüberküloz hastasıydım. Sınıf başkanı ben olmama rağmen biri beni hocaya şikayet etti ve hoca tahta silgisiyle yüzüme vurmak istedi izin vermeyince dersten atmıştı. Başka bir hoca da tebeşir fırlatmıştı. Bu arada çok çalışkan bir öğrenciydim. Bence öğretmenler sorunlu.
10 Yorumla
+1 yılilkokuldaydım. çok dayak yedim. şu anda tek omzumu dik tutamıyorum bu yüzden. ve bu yüzden de 5. sınıftan sonra okulu bıraktım.
17 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bunu yapanın yanına kalmaz...
Keşke dava açsaydın.- +1 yıl
10 yaşındayken mi? :)
Soran+1 yılAilen?
- +1 yıl
onlar da zaten dayak atıyordu. pek bişey farketmiyor. :)
- +1 yıl
Omuzunu nasıl dik tutamıyorsun anlamadım. Ne yapmıştı ki?
- +1 yıl
topuku ayakkabısıyla dalmıştı :(
- +1 yıl
Not: iki hafta once okula başladım ogretmen olarak. Çocuklarim diyorum onlara. Birinin cani yansa benim aglayasim geliyor. Birinin gozunden bir damla yas aksa dunyam karariyor. ve anliyorum ki o ogretmenler insan olamaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
ilkokul birinci sınıfın ilk günü dayak yemiştim. hiç unutmam, tarihe geçilsin lütfen anlatacaklarım, eğitim-öğrenim hayatının en hızlı atılmış dayağı olabilir.
neyse ilk gün, mahallemizdeki okula kayıt ettirdi ailem beni. kuzenlerim, yeğenlerim, amcalarım halalarım hepsi bu okulda okumuştur. e babam da tabi.
babam, okulda hala kendi öğretmeninin görev yaptığını ve öğretmeninin ismini söylemişti.
derse girdim, öğretmenin kendini tanıtmasıyla birlikte ben hemen babamın öğretmeni olduğunu fark ettim. parmak kaldırıp " hocam siz benim babam x'in de öğretmeniymişsiniz." dedim. güldü evet, sizin bütün sülaleyi ben okuttum dedi. neyse ders bitti eve gidiyorum. okulumuzun kapısı ufak olduğundan bir izdiham yaşanırdı çıkış saatlerinde. ben de o izdihamın içindeydim o gün. ne olduğunu anlamadan çok sağlam bir tokat yedim. arkama dönüp baktığımda öğretmenimin pis ve intikam kokan gülüşüyle karşılaştım.
o gün bugündür akrabalarımı sevmem :D12 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenin tam bir geri zekalı ya da kompleksli bir ruh hastasıymış.
+1 yılOrta okuldaydım, teknoloji tasarım dersindeydik, herkes tek tek çıkıp tahtaya yaptığı projeyi anlatıyor (Hepimiz mucit olacaz ya) Sıra bana geldi o gün evde unutmuştum, annem sağolsun bir önceki tenefüs getirmiş projemi çıktım anlattım. Günlüğüm yokmuş (O zamanlar her derste ne yaptığımızı yazmak zorunda olduğumuz bir defter vardı) Yok ben onu gerizekalı yerine koyuyormuşum, onun dersini takmıyormuşum filan. Orta okulda oldukça tabiri caizse ezik bir öğrenci olmama rağmen "Artistlik" le suçlandım ve tokat yemiştim bütün sınıfın önünde, öyle çok sert değildi acıtmamıştı da ama ilk kez gururum incinmişti. İçim rahat etmedi bak "Vay o* Vay" şimdi daha iyiyim.
00 Yorumlailk okulda 1-2 tokat lisede de 1 tokat yemişliğim var hocama bir şey demedim çünkü hatalıydım. Haksız yere vursa bende vurardım kesin :D sonra başka okula postalanırdık orası ayrı konu :D ilk okulda da hoca el yazısı yazamıyorum diye dövmüştü * hala da yazamam el yazısı :D yazarımda iyi yazamıyorum yani iyi el yazısı yazamıyosun diye adam mı dövülür o* çocugu sonra çok barışmak istedi bende kinci biriyim huyum kurusun hala gıcığım adama :D her doğum günüm de doğum günümü kutlar hiç cevap vermem arada yazar 2 kelime konuşuruz devamını getirmem :D haksız yere dövdüğü için ayarım bir hata yapsam dövse eyvallah sorun yok ama o gün bu gündür gıcığım o adama
00 Yorumla2 sefer yedim. Biri ilkokulda öğretmene bir problem sordum. Yapamadı sonra ben yaptım o da yaptı. Ama benim yaptığım yöntemi kafası almadığı için yanlış dedi. Ben de doğru deyince sen bana ne demek istiyorsun diye vurmuştu. 2. si de Beden Eğitimi öğretmeni sınıfta 1 kişi dahi eşofman getirmeyi unutsa sıra dayağına çekeceğim dedi. 2 hafta sonra da biri eşofmanını getirmemiş çünkü rahatsızdı. Müdürün de haberi vardı fakat olan bize oldu. Aradan yıllar geçti bütün öğrencileri tarafından sevilen öğretmen oldum. Acaba neden diye düşünmüyor değilim...
00 Yorumla
+1 yılilkokuldayım abla. bir kız vardı ( orspu merve ). beden dersinde topumuza vurup duruyo tamamı. en son bu bana yavşıyo dedim yaklaştım buna maçtan çıkıp bunlarla voleybol oynamaya gittim. yanımda hemen tamammı oynuyoz baya delikanlı delikanlı. top kafasına geldi ne atıyosun be dedi bende saçını çektim ama valla ki çok yavaş. bayıldı ya la bu. hocamız geldi ( mehmed hocamız kralsınız hocam sizi cok seviyorum emeğiniz çok üstümüzde ) bir tokat sonra. eh dedim acıdı be hocam. sonra bir ağlayış kıza bişi oldu sandım. babam geldi sonra okula. 3 ders sonra kızı alnından öptüm barıştık. sonra zeynep vardı dedikoducu. rıdvan merveyii seviiyoooooo efektleri verip durdu sınıfta. zeynebe sesleniyorum seni hiç sevmedim hiçte sevmicem tamammı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok yedim ama en cok koyan sinifin kasar kizi, beni psikopat bir hocamiza taciz etti diye sikayet edince yedigim dayak oldu. Kadin tam bir feministti ve deliye donmustu. Beni ders olmayan bos bir sinifa soktu sikayet eden kizla beraber. Once 1-2 tokat atti onla kurtulcam sandim ama tokatlarken hemen arkasindan seri sekilde cinsel bolgeme diziyle vurdu ben yere yigildim gozlerim doldu. Ayaga kaldirdi ve birkac kez daha tekrar etti bunu. Sonra kizi cagirdi gel bir tekme de sen at, bu hakkin yani hadim etme isi senin olmali dedi ve kiz oyle fena vurdu ki dustugum yerde aglamaya basladim. Beni oylece yerde birakip gittiler ve acidan o gunku hicbir derse giremedim butun gun agladim. Neyse ki kisir kalmadim ama psikolojim hala duzelmedi uzerinden 8 sene gecmesine ragmen...
10 Yorumlao bızım zamanımızdaydı bızı aıleler etı senın kemıgı benım dıye teslım ederlerdı ogretmene.. sınıftada hep bır yalak olurdu ıspıyonlardı.. baskanlar adımızı yıldızlarla yazardı tahtaya ne kadar yıldız o kadar ıyı dayak yesın bu! sonrada ısın gucun yoksa sınıfın ortasında sopa ye:)
12 Yorumla
Soran+1 yılBizim zamanımızda da bunlar vardı. Şu an okullar ne vaziyette hiç bilmiyorum. Umarım bu kötü zihniyet son bulmuştur.
+1 yıllise 2de batıda bir şehire taşınmıştık. doğulu olduğumuz için müdür bize gıcık olurdu. doğuluyuz ama Türküz ve Türk milliyetçisiz bu arada. kürt vs değiliz. ama gel de anlat. şerefsiz işte kimseye bişey demezdi bizim gömleğimiz dışarda diye odasında bir dayak attıydı kardeşimle bana. sırf doğuluyuz diye.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 340 cevap paylaştı. İlkokulda tokat yedim ağladım cazgırdım da haksız yere yemiştim sonra o ağlayıp özür diledi ortaokulda ders boş sandık koridorda kolakutusuyla top oynuyorduk en üst kattayız işte ben merdivenlerin ordan baktım bizimki geliyor hoca geliyor diye bağırdim gördü beni girdik sınıfa yanımdaki kizi dövüyor ama gülmekten ölücem nerdeyse zor tutuyorum kendimi sonra bana bir tane vurdu bunun suratına bir kahkaha attım sinir krizi gecirdi hoca ama kızı çok komik dövüyordu ya ahahaha
10 Yorumla
+1 yılHep döverdi ilkokul öğretmenimiz. Kafamıza vururdu, tokat atardı, etimizi cekiştirirdi. O kadar kötü bir kişiydi ki bilemeyince bile dövüyordu. Gerisini sen düşün. Millet o cetvelle vurma olayını çok abartıyor. Keşke bize de öyle yapılsaydı. Hep dövdü ama bizi.
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle ruh hastalarını öğretmen yapmamaları lazım ama işte...
- +1 yıl
Aynen kardeşim. Ama neyseki geçmişte kaldı. Şimdi onun elinde okuyan çocukları Allah korusun.
Yemedim ama saçımı çekmişti o. ç ve sınıfta sırf maddi durumu iyi değil ve alerjisinden dolayı sevmediği bir çocuk vardı onu hep döverdi sonra pislikmiş gibi elini kolanyayla temizler mendile silerdi ve yerde ağlayan çocuğun üstüne atardı. Ve son olarakta tekmeyi. O adamdan nefret ediyorum. Karşılaşırsam suratına tüküreceğim o ayyaş ruh hastasının !!!
13 Yorumla- +1 yıl
Almadı aşağılık herif :(( bence çocuk psikolojisini olumsuz etkiliyor... Etkilendim :(( @Birsu1919
Soran+1 yılBunlar öğretmen falan değil, katıksız pislik.
Daha iyi bir sıfatı hak etmiyorlar.
+1 yılBen yemedim de bir müdür dayağına şahit olmuştum çocuğun ağzı yüzü kıpkırmızı olmuştu. Sebebi de poşete kar koyup sınıfa getirmesiydi. Bir de bunak bir hocamız vardı. Çocuğun biri izin alıp tuvalete gitmiş geri geldiğinde sen kimden izin aldın p**evenk deyip tokat yapıştırmıştı. Canım ya ne kadar utanmıştı bizden. Ne gibi dengesiz hocalara emanettik yazık olmuş. Kim bilir ne gibileri vardır.
12 Yorumla
Soran+1 yılBütün ruh hastalarını öğretmen diye okula almışlar anasını satayım.
Sen tut küçücük çocukları çoban bile olamayacak adamların eline emanet et.
Sonra niye ülkenin psikolojisi bozuk. Neden acaba...- +1 yıl
Değiştirilmek istenenler eğitimle, başta öğretmenle değiştirilmeli. Böyleleri bizim nesilden çıkmaz umarım.
+1 yılben yedim ve iyiki yedim diyorum ilk okulda sınıf hocamız dedi 2leri ezberleyin gelin size süslü paylaço kalem verecem.. bizde eve gittik ben ezberlemeden ertesi gün geri geldim. öğretmenimiz tek tek sordu, bilenlere verdi sıra bana geldi ben sordukça cevap vermedim sonra bana sert bir tokat attı o gece daha 1. sınıf öğrencisiyim 10lara kadar ezberledim. ve matemetiği çok fazla sevdim ve geliştirdim :)) ama tek üzüldüğüm şey o kalemi alamamam bana göre manevi değeri bir servetti ;(
10 Yorumla
+1 yılİlk okulda sınıf öğretmenime salak demiştim oda baya bir dövmüştü. Her vuruşunda salak demeye devam ediyordum :D Adam en sonunda sıkıldı vurmakdan anneme şikayet etmiş.
Lisede de Müdürden dayak yemiştim. Okuldan kaçmaya calısıyordum duvardan baktım aşşağıda beklıyor. İn aşşağı dedi inmez olaydım.3-4 tane tokat attı ama öyle tokat daha yemedim yani :D
İlk okul öğretmenime hala kin besliyorum. Sokakta gördüm yaklaşık 4-5 ay önce :)00 Yorumla7. sınıfta hoca elime cetvelle vurdu cetvel kırıldı hoca karsmdayken gülmeye başladm ben bu sefer kitapla vurdu vurdgnda kitap yere düştü bu sefer ben dahil bütün sınıf kahkaha atmaya başladı hoca daha çok sinirlendi tokat attı ama bn hâlâ gülüyodum dsdgsfsd 😁😁😁😁
00 Yorumlaİlk okul 7. Sınıfta hocamız bize bir ders çalışma programi vermişti herkes buna uyacak demişti bende kağıdı aldım direk yirttim attım çöpe hoca herkesin evini aradı annem hiç ders çalışmıyor falan dedi hoca beni boş sınıfa çekti bir dövdü 7. Sınıfın 2. Döneminde teşekkür belgesi aldım 8. Sınıfta gitti 3 tane bir geldi karneye. d
00 Yorumla
+1 yılBir kere lise de sıra dayağı sırasında bana gelmeden önce ki 2 çocukta tamam * olup gidin dedi hoca şansıma sınıfın en kısasıydım ki boy sırasında en sağa geçiyordum. biz dağılırken hoca önümdeki 2. çocuğun enseye laplak onun arkasındakinin kıçına tekme attı ben olaydan kaçtım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem de nasıl ilkokul, ortaokul, lise yıllarımda yediğim dayakların hesabı yoktur okuldan çok kaçardım bu yüzden hiç sevemedim sıraları ailem bana bir laf söylemeye kıyamazken okul sıralarında şiddetin doruğunu yaşadım ben nedenini dahi bilmiyorum hala.
Tek bildiğim kıskanılmak, dışlanmak ve susmak bunlar benim hatamdı. :)00 Yorumlahttps://hizliresim.com/pRl38L
Bu dödüydü beni :(
Dayak iyidir. Beni geyik dovdu gordukce yedigim dayagi hatirlarim :( 10 sene once dovdu hala olmedi emeklide olmadi00 YorumlaEvet yedim tam dayak denemez. Bir bayan edebiyat hocası bana evde özel ders vermişti. Daha sonra derslerimizede girmeye başladıydı. Ders sırasında arkaşla sakalaşma oldu öndeki arkadaşa vurdum oda bana vurdu. Onun bana vurmasını gördü. Onun bana vurduğundan dolayı arkadaşa bir şaplak attı , banada ahmak durma diye bir şapakta ben yedim. Lise zamanı.
00 Yorumla
+1 yılmuhakkak çokça yemişimdir , ama bir tanesini boşa yemiştim ,3. sınıfta iken öğretmenimiz arkadaşın resmine benzediği için -ve bu arkadaşta resminin kopyasını çizdiğimi söyleyip şikayet edince-bana bir vurdu sıra kafa attırdı resmen burnum felan bayağı kanamıştı adam sonra buz gibi kesilmişti. :) tabikide babama söylemeyemezdim birde o döverdi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkokulda müdür yardımcısı sınıfa geldiğinde bana bir kere vurmuştu nedenini gerçekten bilmiyorum camdan dışarıyı izliyordum herkesin yaptıgı gibi birine benzetti heralde vurdu bir tane tabi bende yıllar sonra operasyon düzenleyip arabasının lastiklerine çivi sokmuştum
00 Yorumla6. sınıfta edebiyat hocam vardı tahsin diye millet konusurken arkam dönüktü yüksek sesle küfür ettim o ara hoca içeri girmiş herkes sustu bir anda benim küfrüm duyuldu :) dışarı cıkarıp 2 sağlam tokat attı elide ağırmış mübareğin yarım saatte kendime geldim :D
00 Yorumla
+1 yıldayak diyorsun, sana şöyle anlatayım, kalorifer dairesi vardı, 10 kasımda geç kaldık diye, benle arkadaşımı oraya soktu müdür yardımcısı, okul mazgalları vardı onu açmak için kullandıgı tahta bir sopa vardı, onu sırtımda kırdı, tokatlar tekme hariç
00 Yorumlaşu an anaokullarında bile çocuğa bağırsan veliler sana tip tip bakıyo kolaysa sen sustur 24 tane çocuğu. Şimdiki zamnda püüüü. sonra neden yeni nesil böyle yok şöyle diyolar
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklar ile başa çıkamayan, oyalayamayan, sabrı olmayan insan öğretmenlik seçmesin o zaman efenim.
Kimseye tehditle bu mesleği yaptırmıyorlar.
Soran+1 yılYorumum esasen 'kolaysa sen sustur o kadar çocuğu' cümlesine verdiğim bir tepki. Bu bir mimarın, 'kolaysa sen tasarla o binaları' veya bir hekimin, 'hadi gel de sen tedavi et hastayı' demesine benziyor. Bu tür tepkileri anlamıyorum. Siz zaten bu meslekleri yapabilmek için zorluklarını bilerek seçiyor ve profesyonel eğitim alıyorsunuz.
Öğretmenin sınıfta otoriteyi sağlaması elbette gerek ama sınırları bilerek. Her kaynamada bağırıp tepinmek veya bir harfi yanlış yazdı diye tekme tokat girişmek sınırı aşmak oluyor. Bunlar hafif örnekler.
Soruya verilen cevaplara baktığımda ben genel olarak otorite sağlayandan ziyade çocukları stres topu yerine koyan sorunlu öğretmen profili görüyorum. Bunların bilinecek bir değeri maalesef yok.- +1 yıl
ben oradaki velilerin tepkisinden bahsediyorum. sonuçta orada öğretmn olarak atanmışım ve okdar çocuğun sorumluluğu benim üstümde. başlarına bişi gelse gene suçlu bn olacam. yanlış yptıklaında bağırdığmda velilerin benim suratıma ters ters bkmasıdır benim canımı sıkan konu. Çocuk yanlış yzdı diye tekme tokat girişilmez bunları sizden daha iyi biliyoruz bn sadece ailelerin tepklerinden ve çocukları fazlaca şımartmalarından bahsediyorum. Çocuklar stres topu değil tatlı sert eğitim verilmelidir. yeri gelcek bağırcaksın yeri gelcek seviceksin. Anne ve baba gibi anneler babalar çocukları severde döverde. sonuçta annelerden babalardan çok bizlerle beraberler. Ama çocukların dövülmesi yanını savunmmuyorum
+1 yılİlkokul 5. sınıfta.
Bir tek tokadı işe yaradı : kulağıma kurşun kalem soktum, oynarken ucu içine kaçtı, hoca ucun kaçtığı kulağımı aşşağıya doğru çevirdi ve diğer taraftan tokat attı kalem ucu çıktı.00 Yorumla
+1 yılİlkokuldayken öğretmenden dayak yemiştim, sonra babama söylediğimi hatırlıyorum.1 hafta sonra görevinden alındı :)
14 Yorumla
Soran+1 yılBabanız önemli biri sanırım.
- +1 yıl
Yok yahu haklı olduğu zaman sonuna kadar gider
Soran+1 yılMerak ettim nasıl bir yol izlediniz? meb e şikayette mi bulundunuz?
Burada öğrenciyi döverek kalıcı ortopedik hasar veren bir öğretmen vardı. hiçbir şey olmadı. o öğretmen hala okulda görev yapıyor. o yüzden sordum.- +1 yıl
Benim o zamanlarda iki kulağımda, sağ kulağım ağırlıkta olmak üzere rahatsızlığım vardı. Bir matematik sorusunu yapamadığımda hoca rahatsızlığımı bilmesine rağmen inadına sağ kulağımı çekerdi, acısını hala hatırlarım kulağım kıpkırmızı gezerdim :) Bunun gibi şeyler oldu ve sonunda babam direkt mebe şikayet etti. Okulu ayağa kaldırdığını hatırlıyorum. Sınıftaki diğer velilerde toplanıp imza verdiler bu şekilde görevden alındı.
+1 yılçok yedim be döve döve adam etti hocamız sağolsun ellerine sağlık. bence hak eden öğrenciye dayak şart
01 Yorumla
Soran+1 yılŞiddeti savunduğuna göre pek de adam edememiş.
+1 yıltam olarak ne suç işlemiştim hatırlamıyorum. ama cezam şuydu: her tenefüs müdür yardımcısının odasının önüne gidiyordum, müdür yardımcısı gelip beni bir demiz ayağının altına alıp dövüyordu, sonra o odasına ben derse. 1 hafta böyle devam etti
00 Yorumlasınıfın en uslusu en sessizi bendim. sıra dayağında ise (bir kişi yüzünden herkes ceza alırdı) öğretmen bana cetveli değdirir çekerdi. diğerlerine hafifte olsa vururdu.
00 YorumlaPata küte yemedim ama sopa, cetvel, arkadan saç çekme, tokat Allah ne verdiyse yedim yalan yok. Şaka yapmıyorum elimde cetvel kırılmıştı. Ama bunların hepsi ilkokuldaydı (orta okul dahil)
00 Yorumla
+1 yılEvet. 5. Sınıfta hoca ödev vermişti 50 soru matematik çözecektik. Ben 4 soru eksik yaptığım için 4 kere tokat attı hem de sert. Bunun gibi daha çok saçma nedenlerle yediğim tokatlar var.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar sert
İlkokul 4. sınıf derse geç kaldığım için Tokat yedim.
Dayak haricinde Tek ayak üstü ceza yedim
sınıfı süpürmecezası yedim
Kafama Takılan Şapşal yazılı kağıt :)
Vs Vs.. Çok yaramazdım :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılorta okulda yedim hemde baya cok ders çalışmıyorum diye matematik dersinde hep gel zaman git zaman 2 yıl once Murat hocamla karşlaştıgımda kendi evladıymışım gibi gururlandıgını fark ettim ve içimden keşke birazdaha dovseydi dedim saçma gelecek ama size
00 YorumlaBikere dalga geçtim diye bitane indirdi bana bende reflex olarak aynı şekilde karşılık verdim disipline gittim bilerek yapmadığımı öğrenince bıraktılar hocada yediğiyle kaldı bidahada kimse cesaret edemedi :)
00 Yorumla
+1 yılOrta sonda din kultur dersinde labaratuvara inmistik ne isimiz varsa hic anlamam. Hoca siniftan çıkarken sandalyeleri bana toparlattiriyodu gicikligina. Bende sandalyeye tekme attim adam bir guzel giristi :D
00 YorumlaHic unutmam ilkogretimde sucsuz oldugum halde hoca kafama kitap vurmustu oldugum yerde aglamistim okuldan kacmayan kiz onun yuzunden kacmistim ve kacarkende dilimi isirmistim baya kanamisti kotu bir aniydi
00 Yorumlaİlk okulda resim öğretmenim durduk yere bağırmıştı bana hocam neden bağırıyorsunuz dedim müdür yardımcısı nişanlısıydı ona gönderdi beni sebebini sormadan pataküt daldı bana :D o günden sonra resim hocamdan nefret ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcayip dayaklar yedim çok yaramazdim kizlarla cok ugrasirdim dersi dinlemezdim ödevleri yapmazdim okula alkol alip giderdim hep hem okulda dayak yiyordum hem evde annem babam dovuyordu şimdi efendi birisi dovmeselerdi şu an cok farkli birisi olurdum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşım 11di bizim okulun koridorları balkon şeklinde ve en alt kat genis boş bir alan.. alt kattaki arkadaşa montunu yollauacaktım 25 26 yaşlarında bir kadın hoca gördü nedense sinirlendi 6 7 tane şamar attı bana cok acımıştı
Hocanin kimligini açıklıyorum KEZBAN BADEM00 Yorumla
+1 yılSadece şaka amaciyla kafama vurmustu ilkokulda , Iyi ogretmenlere denk geldim hep bir yanlis davranisimiz olsada bize kotu davranmadilar :))
10 Yorumla10 yasındayken hocaya sıgara ıcerken yakalandım at onu dedi yere attım sınıftaydık kötü dayak yedim ama hakkını verdim
00 Yorumla
+1 yılBeni dövmeyen kalmadı önüne gelen vurdu okula gittim öğretmen vurdu eve geldim babam vurdu askere gittim komutan vurdu bildiğin dayak manyağı oldum :)
00 Yorumla
+1 yılOgretmen arkadasima kizmasin diye kitabimi ona vermistim ilkokulda. Dayak yiyen ben oldum ama pisman degilim. Boyle fedakarliklar yaparak buyumek guzel
00 Yorumlaöğretmenim
halen dayak var
ama öğretmene!
Şimdiye kadar hiç öyle bir duruma gelmedim ama Allah göstermesin, mesleği bıraktığım gün olur herhalde..00 Yorumla3. Sınıfta çarpma işlemini, kafamı kullanarak tahta üzerinde göstermişti...
02 Yorumla
Soran+1 yılKüfretmemeye karar vermiştim ama cevaplar gerçekten zorluyor beni. Bunları öğretmen yapanın...
+1 yılsene 1998 Bir dayak yemiştim, altima kaçırırcasına hemdeeee... İspiyoncu bir kızın yüzünden... Ama o dayaktan sonra öğretmenin arabasını perte çıkartmıştık...
00 Yorumla5 sene önce elime durduk yere tahtaya çıkarıp sopayla vurdu sonra gerizekalı dedi hakaret edince dayanamadım yapıştırdım suratına atıldım hocayla birlikte ama pişmanmıyım değilim bidaha olsa bidaha vururum
10 Yorumla
+1 yılİlkokul 2. sınıfta sayı doğrultusunu sayfanın sağ tarafına değilde sol tarafına çizdim diye tokat atmıştı.
00 Yorumla
+1 yıl16 sene okul okudum hic bir zaman yemedim cok sükür :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSevindim adına.
ilk okul 1 sinifta 1 tokat atti. ama o tokati haketmedim. cunku deftere bakti. nerde ö harfi dedi bende arka sayfada yapmistim gosterdim bakti bana yanagimi oksadi ozur diledi. 😓😓😓😓 hic unutmam
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 612 cevap paylaştı. Yedim valla hemde orta okulda fena bir şekilde ama sonra öğretmen özür diledi çok yalvardı bana :D yoksa babam keserdi adamı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİsabet olmuş.
Çok küçükken arkadaşım bana tokat atmıştı bende ona tokat attım. Sonra çocuğun dişi kirilmisti. O yüzden hoca kulağımı çekmişti. Onun dışında dayak yemedim :D
00 Yorumladers türkçeydi çok sıkıcıydı erkekler için konferans varmıs 5 dk falan sürdü sonra dönüş yolunca tüm erkekler resim odasına girdik :D. sonra aniden kapı açıldı siz napıyonuz burada diye gerisi malum :D
00 Yorumla
+1 yıl1 kere yedim. Balona tecavüz ettim diye. Balon da istiyordu dedim ama inanmadı tabi.
00 Yorumla
+1 yıl@akıllınedeli abi bu soruya gel sen daha bilgilisin :)
00 YorumlaAıra dayagıyla 4. Sınıfat bide lise 2 de hocayla dalga gecmiştim sınav kagıdıma cok vermişsiniz yarısını geri alın diye :)
00 Yorumla
+1 yılyedim 7. sınıfta İngilizce öğretmeninden ne asabi kadındı o öyle hiç sevmezdim zaten :@
00 Yorumla
+1 yılKopya çektiğim kitabı kafama yedim dayak sayılır mı ;)
00 Yorumla6. sınıfta kulaktan çeker parmak yukarı doğru yüzümüzü kaldırır, sonra kulağı bırakır daha ayaklarımız yere basmadan tokatı yapıştırırdı
00 Yorumla- Devamını Gör (172)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat