Hayır yemedim, yediğim an anneme söylerdim onun burnundan getirirdi. Ki benzer şeyler oldu dayak dışındaki olaylarda da. Birinin onlara hadlerini bildirmesi gerekiyor öğrenci halimizle sözümüz de geçmiyordu malum. Bir yetişkin olacak ki ağzının payını versin, müstehak onlara.
Çok yediğim dayağın haddi hesabı😅😁😂 yok. a,, k ş3rfs, izinden bi sınavdan iyi bir not alsam dahi adam bana inanmazdı 80 aldım bi kere matematikten sen kopya çekmişsindir dedi 10 aldın sayıyorum dedi oda adını soy adını yazdığın İÇİN dedi notları saymadı adamı dövücem bi denk gelirse bide üstüne dayak attı p, c😬😡
Ilkokul 3te birinin cetveli çalındı ve bu konuda bizim öğretmen çok sertti. Kim aldıysa çıkarsın yoksa sıra dayağı atacağım dedi çıkmadı bi güzel cetvelle dayak yedik. Herkes dayak dedikten 10 dk sonra cetvel takımı defterinin arasında çıkmıştı 🤦♂️
İlkokul öğretmenim soruyu bilemeyince cetvelle vururdu, hem de 2 kat cetvelle. Sonra ben de bildiğim soruya bile cevap verme fobisi oluştu eğitim hayatım boyunca. O kadar acımasız bir kadındı ki herkes de onu disiplinli iyi sanıyordu kimse sesini çıkarmıyordu
Dayak değil ama lisede psikopat bir öğretmenim vardı. Bir gün tüm sınıfı sıraya dizdi. Parmaklarınızı birleştirmemizi istedi ve o şekilde parmak uçlarımıza cetvel ile vurmuştu. Yatacak yeri olmayan bir kişiydi.
İlkokulda bir tane kadın öğretmen vardı. Cetvelle sıra dayağına geçirirdi. En ufak şeyde. Ona o cesareti kim verdiyse. Çocukluk işte. Kimsede bir şey demezdi. Şimdi düşünüyorum da büyük haksızlıktı.
Bi kerecik yedim. O da dördüncü ya da beşinci sınıfta ilk defa deneme sınavına girecektik. Sırf şu optiği yanlış kodladım diye bi hocadan tokat yemiştim 🤦♀️ Acısı hala içimde oy oyyy dkdkdkd
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yedim herkesten iyidim okulda direkt yapıyordum diye ödevleri sen kopya çekiyorsun sen ma'lsın sen yapamazsın sen şöylesin böylesin derken anahtarlıkla kafama vurmuştu sonra sinirden burnum kanadı çektim kapıyı çıktım okuldan okumadım.