Güvenliğim. Bana daha iyi bir koşul sağlar mı?
Netlerim pek kötü değil hukuk kazanabilirim gibi duruyor ama ortalama okulda, çok iyi yerler gelmez. İstanbul Türk Alman Üniversitesi gibi.
Güvenliğim. Bana daha iyi bir koşul sağlar mı?
Netlerim pek kötü değil hukuk kazanabilirim gibi duruyor ama ortalama okulda, çok iyi yerler gelmez. İstanbul Türk Alman Üniversitesi gibi.
Abla, çok istiyorsan sıkı şekilde çalsan yaparsın yine cidden içinde hukuk aşkı varsa cübbeye hayranlığın varsa evet okuyabilirsin değilse çok para kazanırım gibi bir algın varsa hiç bulaşma çünkü aşırı avukat var sosyal medyada hukukçuluğu farklı tanıtıyorlar onlara çok aldanma kendini geliştirsen iyi yerde okursan yine güvenlik olarak aldığın paradan daha çok kazanırsın tabi ilk zamanlar asgari sonra artar kısacası içinde bi ukte varsa 40 olsan bile okuyabilirsin ama para hırsı içinse okuma çünkü bu alan eski değerini yitirdi
Icimde iyi bir sey olma konusunda ukte kaldi. Kucukken derslerim cok iyiydi, bir grup zorba yuzunden biraktim, guvenlik oldum, cevremde bir film hakkinda bile konusamayacagim, kaba ve vasat insanlar var. Kendime yediremiyorum. Banyo bile yapmayi biraktim kendimi kabul etmekte gucluk cekiyorum boyle. Daha iyi bir cevre, daha duzgun insanlar, nezih bir calisma ortami hayali kuruyorum. Boylece evlenmek icin de karsima daha iyi erkekler cikar. Simdi hep kaba saba erkekler ilgileniyor. vAmacik sadece para ya da şu degil, baska bir hayat hayali kuruyorum ama olur mu bilmiyorum
Amacim*
Seneye giriceksin dimi sınava / öyle ise 1 yıl süre var rahat yaparsın hem çalışıp hem yks çalışmayı tabi insanın yaptı iş çevresini belirliyor hukukçu olsan eşinde o meslektwn ya da ona benzer bi şey olur insanların sana saygınlığı bile değişir. Ve hiçbir şey içinde kalmasın yapar mıyım yapamaz mıyım diye düşünme dene olmadı mı tekrar dene bu hayatta bir kez geliyoruz bi daha bu hak verilmeyecek içinde kalmasın. Yapamazsın boş ver bu yaştan sonra diyenlere aldanma sakın
Yok bu sene girecegim.
Insallah dedigin gibi olur cok tesekkur ederim
Rica ederim başarılar :)
Cevap
3Cevap
Hayır. Bence tam ideal yaş.
Cok tesekkur ederim. Okunur da is bulur muyum Allah kerim :/
İş bulamasan bile çok şey katar sana hukuk güzel daldır. Ozellikle ceza hukuku harikadır.
Gayet mantıklı oku
Cok tesekkur ederim. Hem mavi yakayim hem de berbat bir cevrem var, hayatim daha iyiye gider mi ise yarar mi bu yastan sonra bilemedim.
Bu senin kararin
gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?