işletme okudum zamanında ama hukuk içimde kaldı. şimdi bir şirkette finans bölümünde çalışıyorum. avukatlık falan yapmayı düşünmüyorum ama yine de okumak istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir çok şeyin üstesinden gelebilme kabiliyetini, zamanını fazladan yere alacak şeyler için heba etmemen gerektiğini düşünüyorum.
Okuma demiyorum, tamamen keyif ve heveslerine kalmış bir durum ama zaman da gerçekten çok kıymetli.01 Yorumla
Soran+1 yılkıymetli ama başka bişey yaptığım yok ki zaten.
sadece işe gidip geliyorum okadar.
En İyi Cevaplar
Kesinlikle hiçbir şey için geç değildir. Bunu sakın unutma. Hayata bir kere geliyoruz ve mutlu olmak bizlerin hakkı. Neden hayallerimizi gerçekleştirmeyelim ki, değil mi?
30 Yorumla
+1 yılOkunur.
34 yaşında avukat olursun işte.13 Yorumla
Soran+1 yılavukat olur muyum bilmiyorum.
şirketlere denetim, finans ve hukuk danışmanlığı veren bir firma kurabilirim belki.- +1 yıl
İstanbul'da bulursun. Yüksek Lisans İnsan Hakları yaparsın seni kendileri ararlar. :D
- +1 yıl
38'de zirvede olursun ;)
+1 yılOkunur okumazsanda okursanda 34 yaşına geleceksin, ya da 4 yıl sonrasına gideceksin, en azından bu belirsizliği kafandan atarsın ve kim bilir hayatında başka kapılar açılır
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
9Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu soruyu sormamış ol. 50 de bile okursun
10 YorumlaOkunur tabi. Babamın bir arkadaşı hem öğretmen hemde hukuk mezunu. Öğretmenlikten emekli olduktan sonra avukatlığa başlamıştı hala devam ediyo.
12 Yorumla
Soran+1 yılya bir de herkes meslek olarak bakıyor sadece.
toplumda kazandığın sosyal statü bile bambaşka olacak. insanlar sürekli sana danışmak isteyecek.
+1 yılOkunur. bosvef yasa bakma ne istiyosan onu yap hayat kisa. eger seni mutlu edecekse kimseye sorma bile
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten üni mezunuyum sıfırdan başlamıcam. sadece ikinci üniversite olarak, niteliğimi artırıcam yani
- +1 yıl
Tabi ki olur. bence çok güzel olur. ki istiyorsun.
Soran+1 yılbu arada 54 yaşında mısın gerçekten
- +1 yıl
Hayir 23.
+1 yılKazanırsan tabiki, üniy kazanmak en zoru. Ama çalşınca olmicak hbşy yok
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın kafan kaldırıyor ise her şeyi okursun.
00 Yorumla
+1 yılAvukatlık yapmayacaksınız okumuş olmak için okumak gereksiz zaman kaybı
02 Yorumla
Soran+1 yılmali danışmanlık ve aynı zamanda hukuk danışmanlığı verecek bir şirket açmayı düşünüyodum.
- +1 yıl
Olur o zaman
Hukukta devam zorunlulugu yok okunur ama kazanmasi zor yani yerlestikten sonra yasi basi yok yani
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın bende aöf adalet bölümü okuyorum ama dersler çok ağır hukuk dersleride daha ağırdır.
04 Yorumla
Soran+1 yılzorlanıyor musun sınavlarda
- +1 yıl
Bir kaç derste baya zorlanmıştım
Soran+1 yılözelden bişi sorabilir miyim
- +1 yıl
Olur
+1 yılOkunur neden okunmasın ama durumun varsa aynı anda hem çalışıp hem okuyabilecek misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılhukuk bölümünde devam zorunluluğu yok diye biliyorum.
zaten durumum kötü değil, bırakabilirim istersem işi.- +1 yıl
30 yaş çok geç bir yaş değil
70 yasinda ds okunur.. yas kriter degil.. azim ve istikrar kriterdir
00 Yorumla
+1 yılBence içinizde kaldıysa okumalısınız :)
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl40 dan sonra okuyan var Bunun yaşı yok
00 Yorumla Okunur neden okunmasın okumanın yaşı olmaz.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 12,2b cevap paylaştı. Gereksiz okuycaksan yazılımla ilgili birşey oku
04 Yorumla
Soran+1 yılyazılım zor be dostum. kardeşim bilgisayar mühendisliği ve yazılım mühendisliği çift anadal yapıyordu. derslerine bir baktım da bana göre değil hiç.
Soran+1 yılsen de yazılımcı mısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende işletme 1. sınıfım abi. Boşta kalır mıyım
024 Yorumla
Soran+1 yılya o bölümde kendini ne kadar geliştirdiğin önemli, üniversite hayatını mümkün olduğunca boş geçirmemeye bak ve kariyer planını şimdiden belirle.
Cevap sahibi+1 yılKariyer planı nasıl seçiliyor ne seçmem gerekiyor abi
Soran+1 yılnerede okuyorsun İstanbul'da mı, bir de bitirince ne yapmak istiyorsun. ilgilendiğin alanlar neler.
Cevap sahibi+1 yılDicle ünide okuyorum ama inşallah Çukurova’ya not ortalamasıyla geçiş yapacağım mesela üni bitirdikten sonra yüksek lisans yapmak istiyorum
Soran+1 yılmeslek olarak belirledin mi, ne yapacağını
Cevap sahibi+1 yılYaşım 21 4 sene mezun kaldım ve 4 sene sınava hazırlandım meslek lisesi mezunu olunca ne kadar çok çalışsamda iyi yapamadım
Cevap sahibi+1 yılİdari hakimlik sınavlarına da girmeyi düşünüyorum öğretim görevlisi de olmayı düşünüyorum aslında
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın öyle maalesef fakat olmadı kazanamadım köpek gibi çalıştım yemedim, giymedim kitap alıp çalıştım ama olmadı olmayınca olmuyor
Cevap sahibi+1 yılLisede okul öncesi 4 yıl okudum işte ek puan falan kalkınca olmadı
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBenim 1. dönem ortalamam 2,61 1 tane de alttan dersim oldu yazın yaz okulunda vermeyi düşünüyorum bu dönem sınavlardan daha iyi not alsam 1. sınıf ortalamam 3.00 olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılGerçekten mi ben dedim herhalde olmaz 🙏🏼😂
Soran+1 yılingilizceyi çok iyi bilmen gerekiyor evet daha 1. sınıfsın önünde vakit var baya. karamsarlığa da kapılma, işletme de geçerliliği olan bir bölüm. en basitinden üni bitince big four denilen denetim şirketlerinden birinde işe başlarsın. pwc, ey, deloitte veya kpmg gibi. denetim sektöründe de baya istihdam var ve fena maaşlar verilmiyor.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim abi.1. dönem ortalamam 2,61 1 tane alttan dersim oldu onu yazın başka ünide yaz okulunda vereceğim inşallah bu dönemde iyi çalışsam sınavlara 1. sınıf ortalamam 3.00 olur mu abi?
Cevap sahibi+1 yıl@eceayy_ düşünmen yeterli ablam ❤️
Soran+1 yılo hesaplamaları ben unuttum açıkçası ama çalıştıktan sonra herşey olur. dert etme.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Okunur hiç bir şey için geç değil
00 Yorumla
+1 yılOkunur.
00 Yorumla
+1 yılOkunur tabi
00 Yorumla
+1 yılOkunur tabi
00 YorumlaHayır. Artık geçmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılbizim şirkette finans müdürü 50 yaşında. oda hukuk okuyormuş şu an
Oku tabi
00 Yorumla
+1 yılokumanin yaşı yok
00 YorumlaOkumanın yası uok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkunmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılneden dostum
Cevap sahibi+1 yılYahu gereksiz çünkü eğer bir amacı olmayacaksa hukuk okumak olmak bir ehliyet kazanmak içindir eğer kanun bilmek istiyorum diyorsan hele hele hiç değmez
Olumanın yaşı olmaz
00 Yorumla
+1 yılOkunur emin ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem