Nasıl olabilirim? Yaşım 20 liseyi açıktan bitirdim üniversit okumadim okumam gerekir mi ajanlık bolumu var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılAnlaşılan birileri James Bond filmlerini izlemiş :D Ajan olmak kolay bir şey değil. Bak sana şöyle mantıki bir açıklama yapayım. Bir ajanın görevi düşman yerine sızıp bilgi almaktır. Bunun için teknolojiden çok iyi anlamalı, düşmanını çok iyi anlamalı, bir kaç farklı dil bilmeli. Sonrasında insanlara karşı çok iyi kişilik analizi yapabilmeli, bir insanın yalan söyleyip söylemediğini çok iyi anlamalı. Çok zor durumlarda en iyi kararları almalı, soğukkanlılığını kaybetmemeli. Her işin içinden çıkabilecek bir planı olmalı. Düşmanın ağzından çok iyi laf alabilmeli ama kendisi asla konuşmamalı. İkna edici olmalı. Güçlü ve dayanıklı olmalı. İnsanların hal ve hareketlerine bakarak bir sonraki adımlarını önceden sezebilmeli. Çok iyi yalan söyleyebilmeli. Kılık değiştirebilmeli...
Ben buraya bayağı bir madde sayardım da boş ver. Zaten hepsinden önemlisi üniversitelerde ajanlık bölümü yok. Ajan olan insanlar kendilerine karşı kullanılmasın diye sevgilisi, ailesi, arkadaşları kimi kimsesi olmayan insanlardan seçilir. Sen ki liseyi bile normal olarak bitirememişsin.
Bırak bunları yemek yapmayı öğren!42 Yorumla
Soran+1 yılNormal olarak bitirememissine kadar iyiydi. Güzel asagiladin sagol
- +1 yıl
İnsanlara tatlı bir yalan söylemektense acı gerçekleri söylemeyi tercih ederim. Hem dost acı söylermiş değil mi :D
+1 yılbu linkde hepsi var canım incele tamam www.uzmantv.com/mit-ajanlari-nasil-egitiliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılTSK ederimmm :*
- +1 yıl
cesur atak uyanıgım yabancı dil de ögrenebilirim diyorsan muracaatını yap
+1 yılDevlet kendi tanıdıkları, bildikleri arasından seçer ajanları, öteki türlüsü mümkün değil zaten, ava giderken avlanmak deyimi olabilir ki örneği de gerçekleşti zaten. Bazen işine yarayacağını düşündüğü kişileri bağıntısız da olsa kullanır lakin bunlar piyondan öteye geçmez genelde, ki işleri bittikten sonra da mat olurlar oyun sonunda eninde sonunda zaten o ayrı :)
00 Yorumla
CIA ve MİT alımları burdan yapıyor zaten keşke gizlenmeseydin ararlar bulamazlar falan :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
34Cevap
+1 yılKurtlar vadisinin bütün bölümlerini seyredip iki adet vesikalık resimle bu ilana basvurmalisin
lh4.googleusercontent.com/.../b4Un_1sfRzt6zOZ9ji9eRQDGARagOatdnPUQGxPj6OqwtYMvjGD81xWGjyIa0mBc5HZc7ZvWma2O43JHiEx8X1Jygtb71MQD-xD4-ldUTNSvA_1j1H-sxjpKE6_B=w420-h312-nc10 YorumlaO değilde millet gerçekten mit bişey sanmış , mit de her 10 kişiden 1 kgb 2 si alman istihbaratı 4 ü mossad 1 mı6 geri kalan 2 kişide türk diye bildiğimiz kişiler bunlardan biri zaten tanıdık eş dost referansla giriyor geriye kaldı 1 kişi o kişide sen olabilirsen artık , tabi olmaz değil ama...
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( umutlarım tukendi
- +1 yıl
Bu dediğim , üst kademeler için , alt kademelerde bu kadar yoğun olmaz, yani umut var hala pes etme ancak öyle filmlerdeki gibi ajan vs yok , bir akrabamız bölge müdürlüğüne yükseldi mitte ordan biliyorum , Genelde üniversite profesorlerinden ve de zengin işadamlarından seçiyolar , genel bilgi almayı , operasyon personeli içinde çoğunlukla askeri geçmişi olan insanlar kullanılıyor , çok özel durumlar için yetimhaneden alınıp yetiştirilenlerde var , eğer gerçekten girmek istiyosan , bilişim teknolojilerinden çok eleman alıyorlar, o alana yönelmeni tavsiye ederim :D he bide çerkessen şansın daha yüksek :p
Soran+1 yılYa sen desen bölge yöneticisine benim için birşeyler ayarlayamaz mi? Herşeyi yapmaya hazır oldugumu söylersen?
Ajan olmak için kolay olmayan yollardan geçersin.
Gerek cinsellik gerek işkence.
Korkutmak gibi olmasın ama dayanikliysan sınavları testleri geçersin.
Ve üniversiteyi okumadan ajan olmasın.
Yasin uyuyor ama 35 yaşına girmeden başvurmalısın ve ajanligin hangi dalında olabileceğini dayanıklılık testin belirler.00 Yorumla
+1 yılEn kolay yolu. Çinge gibi bir dil öğren. Bu tip didil bilenleri mit bazen çevirmen olarak alıyor. Ordan başlarsın. sana ciddi cevap veren tek malda benim ayrıca.
07 Yorumla
Soran+1 yılÇince mi? TSK ederim de neden mal olarak gördün kendini.
- +1 yıl
Bu soru çok ciddiye alınabilecek gibi durmuyor pek.
Soran+1 yılÜni okumadim diye mi
- +1 yıl
Hayır. Burada böyle bişey arıyorsun diye.
Soran+1 yılSadece nasıl olabilirim diye sordum burası soru sitesi değil mi
- +1 yıl
Haklısın aslında peki.
+1 yılhttps://www.cia.gov/index.html cvni yolla
12 Yorumla- +1 yıl
İletişim kurdum alınır mıyım ki :)
Soran+1 yılTSK ederim :*
Zuahahfahsfhaklsdhahsdjasdha imkan olsa da seni almazlar. :D
09 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki :(
Soran+1 yılLiseyi açıktan bitiren salak mi oluyo
Soran+1 yılZeki olmadığımi kastettin ozaman ben gerizekaliyim?
Soran+1 yılTskler bilgiler için yani benden bir baltaya sap olmaz
- +1 yıl
canım biraz bos iş herkes olamaz Şartlar gereği muhakak universite bitirmis güzel bi puan almis ve bir çok dil bilmen gerekiyo çin almanca falan filan en önemlisi ingilice ztn fransayada gideceğin için o ülkenin de dilini bilmen gerekiyo ve iyi silah kullanabilmen iyi gözlem yapabilmen ve herşeyden önemlisi dedigim gibi çok zeki ve sogukanli olman lazim çok zor iş
+1 yılEn az bir iki dil Öğren, 4 yıllık üni bitir ve KPSS ye girip mite başvur. Ama çok zor diye biliyorm benden söylemesi.
01 Yorumla
Soran+1 yılOho yaslanirim bunları yapana kadar hayrım kalmaz kimseye valla MİT kendisi kaybeder
CIA 2 yıllık meslekyüksek okulu acmış sınavsız geciş var bir bak istersen:))
18 Yorumla
Soran+1 yılNerden bakabilirim
- +1 yıl
Ablacım şaka yapıyom yok oyle bişey :)) Ajan alımı diye bişey yok her gizli servi kendi elemanın sagdan kendi secer. Mit alım yapıyor ama ajan anlamında degil daha cok masa başında destek olucak tarzdan adam istiyor istersen ona bir bakabilrsin ama oda 4 yıllık muhendislik mezunu istiyor ve baya bir zeki olman lazım
Soran+1 yılBeni seçmeleri için napmaliyim
Soran+1 yılYa ben ego tatmin etmek istemiyorum ustun yeteneklerim olsun 15 adamı tek basıma dovebileyim istiyorum gizli görevlerde tehlikeli isler yapmak istiyorumm
- +1 yıl
İcinde yoksa simdi o dediklerini yapamıyorsan teşkilat senle zaman kaybedecegine yapanını alır ve daha iyi hale getirir. Bu dediklerini tabi bayanlarada ögretiyorlar bu arada ama onalrdan böyle bir görev beklenmez genelde onlardan kadınlıgını kullanarak bişeylere varılması beklenir zanımca
Soran+1 yılHe sen çok biliyon
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 438 cevap paylaştı. mit tekrar gazeteye ilan verene kadar bekle ilan verirse başvur dene şansını;))
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam tsklerr
Olum sen mahallede çok dedikodu yapıyorsun veya amerikan filimlerine fazla kaptırdın kendini.
04 Yorumla
Soran+1 yılDedikodu ne alaka amca
Soran+1 yılHayır amca
Gizli Üye(36-45)+1 yılMİT yanı mıllı ıstıhbarat teskılatı ınternet web sıtesıne gır orda gereklı bılgı ve dokumanlar var onları doldur sartlar uygunsa senınle ıletısıme gecerler zaten
00 YorumlaGazeteye ajanlik ilani veren birisi vardi nete yaz cikar belki :)
00 Yorumlaİstanbul Üniversitesi Ajanlık Fakültesi iyiymiş duyduğuma göre.
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi bende bakayim
Soran+1 yılBen bulamadım acaba o bölümün puanı kaç
- +1 yıl
Ya yapma şunu Haykırdım 'D ssdfasdgsjka
+1 yıl007'nin altına yat, o da ajanlık sayılır. İngiliz olmayı da dene.
00 Yorumla
+1 yılbende batman olmak istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBende ajan olayım sonra evleniriz batman ve ajanın aşkı :))
- +1 yıl
uu kedi kadınımmı olucan :D
+1 yılOnu ben de istiyordum ama oyle bir bolum yok
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılAyarlar-hesap ayarları-hesabını iptal et
21 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Büyüyünce geçer bu isteğin
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 20 daha ne kadar buyumeliyim
+1 yılAmerikan filmlerinin dozunu biraz kacirmisiz sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo ben istiyorum ne var bunda hicbiseyin etkisinde olmadan
- +1 yıl
MİT mensubu olabilmen icin minimum 4 yıllık Üniv mezunu olman lazım ve bununla ilgili sınavları başarıyla gecmen lazim
hahaha :) ajan olma dedektif ol :)
00 Yorumla
+1 yılKurtce veya arapca bilmen gerekir MIT icin
01 Yorumla
Soran+1 yılKuran okuyabiliyom o olur mu
olabilirsin, seni tutan yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama nasıl
Soran+1 yılGizli bilgi mi? Lutfen söyleyin
Kontenjan doldu be seneye artık
08 Yorumla
Soran+1 yılSiz kimsiniz? Benide alin araniza
Soran+1 yılPeki seneye size nerden ulasabilirim
Soran+1 yılAma unutmayın olur mu herşeyi yapmaya hazırım
Soran+1 yılBekliyorum bakin ise okula felan gitmicem sizden gelicek haberi bekliyorum
Mankenlik ajanına yazıl...
00 Yorumlaajan yaz 2333 e gönder mülakata çağırcaklar
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin bilgi mi
Ben tam olacaktım vazgeçtim, eğitimleri zor:)
00 Yorumla
+1 yılHadi yaptim seni ajan bundan sonra adin ajan 367
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAngelina jolie bacımızla kanki ol o öğretsin
00 Yorumla
+1 yılMelehat ablanın yanına git
03 Yorumla
Soran+1 yılO kim knk
- +1 yıl
mesaj at bana anlatayım sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmerikan filmlerine ara vermelisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılp*rno mu izlemeliyim
Cevap sahibi+1 yılAklına gelen ilk bu mu?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAllah ıslah etsin ; ne diyim yani.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılrus ya da çin ajanı belki
00 Yorumla
+1 yılbakırköy hastanesinde olabilir
34 Yorumla- +1 yıl
+1 :D
Soran+1 yılHa ha ha
- +1 yıl
aynısını bende diyoırum sana
+1 yıl007 Hatçe asd :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızlarını neden kucumsuyosunuz
yanlış yerdesin