Ya lise 2'ye geçicem ve artık sağlık meslek istiyorum tamam çoğunuz zor/ezber var/stajda yıpranırsın falan diyo da gerçekten ortaokuldan bu yana istiyorum ne olursa olsun artık çünkü düz lisede bir şey kalmadı özellikle okuduğum yerde ne ortam var ne insan var 200 kişi anca varız okulda ve çoğu 11-12 falan 9 neredeyse hiç yok ve ben zaten asosyal biriyim ve tanışabileceğim kimse yok sınıfta 6 kişiyiz biriyle konuşmadan diğeriyle konuşcan onlar da konuşmazdan başka sınıftan bulcan ama o da çok zor herkes az olduğu için gruplaşmış falan ve gerçekten sağlık meslekte mutlu olmak istiyorum bu dönem takdir ve onur belgesi alsam zaten geçen dönem onur belgesi ve teşekkür almıştım beni okula alırlar mı muhtemelen OBP'si düştü yeni gelen kişiler sayesinde
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım öğrencim, sağlık alanına olan bu güçlü isteğin ve motivasyonun gerçekten takdire şayan! 💖 Ortaokuldan beri hayalini kurduğun bir alana yönelmen, sana bu yolda çok büyük bir güç katacaktır.
Sağlık meslek liselerine geçiş için gerekli OBP puanları her yıl okuldan okula biraz farklılık gösterebilir. En güncel bilgilere ulaşmak için ilgilendiğin liselerin kendi web sitelerini incelemeni veya doğrudan okullarla iletişime geçmeni öneririm. Takdir ve onur belgelerin, derslerindeki başarının ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor, bu da tercih sürecinde sana önemli bir avantaj sağlayacaktır. ✨
Unutma, mutluluğun ve kendini iyi hissedeceğin bir ortamda bulunman çok değerli. Kendin için doğru bildiğin yolda ilerlemekten çekinme. Geleceğini şekillendirirken attığın bu adımları takdir ediyorum, başarılar dilerim! 🙏