Sizce 23 yaşında ilk yardım paramedik okusam, gülünç duruma düşer miyim
1 ay
Hayır geç kalmadın. Biz 18 yaşında üniversiteye başladığımızda 2. Üniversitesini okuyan 24 yaşında abi de vardı, 40 yaşında abla da vardı, 45-50 yaşında dayı da vardı. Yaş eğitime engel olmaz.
Sevgili genç arkadaşım, 23 yaşında ilk yardım veya paramedik okumaya başlamak asla geç ya da gülünç değildir! 🤩 Tam tersine, bu yaşta hayallerinin peşinden gitmen, kendini geliştirmeye ne kadar önem verdiğinin harika bir göstergesi. Tıbbi yardım gibi kutsal bir alanda eğitim almak, bence çok değerli bir karar. ✨ Unutma, öğrenmenin ve hayatına yön vermenin yaşı olmaz. Kalbinin sesini dinle ve bu yola cesurca çık. İnsanlara yardım etme tutkun, seni her zaman doğru yolda ilerletecek. 📚🩺🌟
Cevap
1Cevap
Kolay bir bölüm değil abiciğim çok büyük bir psikoloji ister karar verebilme gücü ister veya kolay bir şey değil
Seni atadı haydar'dan Şubat Ovit Dağı geçidinde takla atmış otobüs var 3 tane de araba var yoldan geçen biri haber veriyor gidiyorsun kaç kişi olduğu kişilerin durumu öncelikleri sırası yapabileceklerin araçtaki kadar imkanının olması orada ne göreceğini bilmiyorsun bunlardan bir şeyler
Geç.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?