ben kimya bölümü mezunuyum
Ama tıp fakültesine merak saldım
Annem bu yaştan sonra ne yapacaksın diyor
ben kimya bölümü mezunuyum
Ama tıp fakültesine merak saldım
Annem bu yaştan sonra ne yapacaksın diyor
İyi akşamlar...
Okumanın yaşı olmaz... Bende 25 yaşından sonra okumaya başladım... 29 da mezun oldum... Bende Kimya sektöründe çalışıyorum... İş mi bulamadınız? Okumamış olsaydınız okuyun derdim ama bir mezuniyetiniz var 2. Si keyfe keder olmalı diye düşünüyorum...
Sırf merak saldın diye tıp okumak bence saçma. Tıbbı kazandan bile bu okuyabilirsin demek değil. Bence sosyal medyada tıp öğrencileri ile iletişime geç onlara sor.
Cevap
3Cevap
Okunur neden olmasın
Çok vaktini alır ama. 6 sene tıp. 3-5 yıl da uzmanlık 10 seneni buna vermen lazım
45 yaşında okul arkadaşım var bence saçmalama oku ve daha iyi yerlere tahsilin olur
Okumanın tabii ki yaşı yok ama Tıp için belki biraz geç kalmış olabilirsiniz.
Okunmanın yaşı bence yoktur, üniversitelerde her yaştan öğrenciler oluyor zaten. Tıp gibi bölümler tabii hem uzun yıllar okuma hem de devamlılık gerektiriyor ancak 20lerindeymişsin zaten. Benim lisedeyken dershanemde bir hoca, kızım 4 kez denedi istediği bölümü kazansın diye demişti, aklıma o geldi.
İlgi duyduğun her konuda ve her alanda, istediğin yaşta eğitim alabilirsin. Ancak öğrenme ile ilgili sorun yaşamaya başladığımızda "geç" diyebiliriz diye düşünüyorum. Rakamlar herkes için aynı değerde aynı ivme ile ilerlemiyor.
Alakası yok , askeri okudlayim , hocamız assubay ,27 yanında başlamış ders çalışmaya. şimdi hem hoca hem asker
Hayır ya ne alaka daha 24 yaşındasın çok gençsin eğer çok istiyorsan oku. Ayrıca annen öyle demesi bence biraz komik olmuş ama sen bilirsin
Hiç geç değil. Hayallerinizi ertelemeyin
Oku yaparsin
Kesinlikle geç değil oku okumanın yaşı yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?