bende lisede çocuk gelisimi okuyorum son sinifim bir hayli arastirdim. Ama sana şunu soyliyim insanin hayat sartlarinj o okulu bitirene kadar bile ne zorluklar cektigini kimse bilmez bu yuzden surekli 4 yillikta israr edenler bunu art niyetle soylemese bile 2 yillikla yetinmeyi kotu bir tercih gibi goruyorlar. Halbuki kendini bilen birisi bu hayat yolundads yordamını bulur eder. Ozeldeki maaslarda kisiye gore degismesinin yanisira tamamen senin ogretmenliginle alakali. O zaman neymis hersey sende bende bizde bitiyormus. Yokss gonul isterdiki bizde aklimizi tam veripte 4 yillik devlette ogretmenlik hayalleri kurmayi. ama iste insanoglu napalim.
51 Yorumla- +1 yıl
4 yıllık okuyan çocuk gelişimi uzmanı olabilir 2 yillikta imkansız
+1 yıl2 yıllıktan sadece özelde öğretmenlik yapabiliyosun. Devlet okullarında yapman için 4 yıllık gerekiyo. Ben iki yıllık cocuk gelisimi kazandım ama gitmedim. Çevremde okuyup giden çok var hepsi özelde çalışıyo devlete bağlı olamıyosun. Kısacası iyi değil cünkü bir geleceği yok
33 Yorumla
Soran+1 yılYa o sorun değil mesleğim olsun da. Ozelde ne kadar maas alabilirim?
- +1 yıl
Sana verilen maasa baglı isterse 1200 verir isterse 800 verir tamamen kişiye bağlı
- +1 yıl
Hayir devlette de calisan cok arkadasim var benm anlasmali bir sekildr calisiyosun fakat memur yararlarindan faydalanamiuosun o ayri tatillerde maastan heo kesinti yasaniyo mesela.. Ama su da gercek 4 yil baska bir uni den mezun atanamadigi icin sertifika almis auni sekilde devletre calisan arkadaslarim var ayni maas la
. yani bunun kac yil okumakla bir alakasi yok malesef bizim boylr bir sansimiz varken nden kullanmayalim mesela 😃😃😃
Biraz calissan 4 yillik kazanabilirsin okul puanin seni tasir ama 5 gunde zor
20 Yorumla
+1 yıl4 yıl okumak daha iyi. Yoksa özel okulların elinde hizmetçi oluyorsun
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normal ben mezun oldum 6 aydir ogretmenlik yapiyorum mesela :)
25 Yorumla
Soran+1 yılAyip olmazsa ne kadar maas aliyorsunuz?
Soran+1 yılBende sizin gibi düşünüyorum
- +1 yıl
Dgs girdin mi zor mu?
- +1 yıl
Bu bolum hakkinda bilgi verir misin ozelde maas artiyo mu is imkani nedir
Bence değil sonuçta okuyunca öğretmen olmuyorsun çalışıp 4 Yıllığı kazanmaya bak
20 Yorumla
+1 yıl4 yıla tamamla daha iyi olur senin icin
00 YorumlaDgs ile lisansa çevirirsin
10 YorumlaGayet de mantıklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmantıklı
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası