Tip fakultesi bitirip ortopedide asistanlik yaparken ask hayatimin sifir olmasi normal mi, meslek degistirmeyi mi dusunmeliyim?

Geçen yıl tıp fakültesini bitirdim. Şu an ortopedi asistanıyım. Sürekli arkadaşlarımın düğününe gidiyorum ama bende tık yok. Genelde arkadaşlarım fakültede tanıştılar şimdi evleniyorlar. Ben doğu görevine gideceğim 3 yıl doğuda kalacağım. Ne konuştuğum birisi var ne bir kız arkadaşım var. Bu flört etme işlerinden o kadar uzak kaldım ki bir kızın karşısına çıkınca hebele hubele kalıyorum resmen. Yalnız oldukça iyice mutsuzlaşıyorum. Mutsuz oldukça iyice içime kapanıyorum. Tipsizim desem tipim de iyi. Uzun boyluyum sarışınım, yıllardır sporla uğraşıyorum. Okul yıllarında birkaç kızla samimi olmuştum ama o zamanlar ilişki istemedim. Derslerim etkilenir diye hiç girmek istemedim. Hatta bana hoşlandığını söyleyen bile olmuştu, kibarca olmaz dedim. Sizce orada mı hata ettim. Şu an da hastaneden çıkamıyorum zaten. Hapis gibiyim. Çevremdeki herkes ya evliler ya da sevgilileri var. Bir tane bekar denk gelmedi. Ailemden de uzağım. Arkadaşım bile yok ya :) İngilizcem çok iyi, çevirmenlik yapabilirim. Meslekten istifa edip başka işle uğraşmak sizce mantıklı mı?

Tip fakultesi bitirip ortopedide asistanlik yaparken ask hayatimin sifir olmasi normal mi, meslek degistirmeyi mi dusunmeliyim?