Eğitim & Kariyer Tesettürlü doktor olmak beni meslek hayatında zorlar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Plastik cerrah olmak istiyorum ameliyathane de zorlanma açısından Tesettürlü doktor olmak beni meslek hayatında zorlar mı? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Sana bağlı bu. Mesela bir doktor vardı erkek hasta oldugu için bakmak istememişti. Sende öyle davranmassan ha birde üroloji falan seçmessen olur yani 0 0 Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl he abla zorlar nedir bu tesettürlüyüz şyöe sokaağa çıkamyıoruz böyle olsak sorun olur mu bulunmaz hint kumaşısınız sanki aq 0 0 Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Zorlanacağını sanmam açığa da kapalıya da alışkın toplum 0 0 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Yooo niye zorlasin mesleği tesettürlüsü açığı mi var 0 0 Yorumla
rnoft Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl zorlamaz bende şu an tıp 1. sınıf ögrencisim sınıfta 2 tane türbanlı arkadaş var ve hiç zorlanmıyorlar 0 0 Yorumla
bilmemkiler Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl ne alaka ya. çıkın şu kafalardan @kparti zihniyeti... 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Kende kendinizi ayristiriyonuz varya 0 2 Yorumla meliketefrik +1 yıl Öyle bi şey var ama Türkiye de Müslüman ülke olmasına rağmen işe alınırken bazıları tesettürlüyse almıyorlar herhangi bi sıkıntı olmamasına rağmen Yorumla FreePowerFullll +1 yıl @meliketefrik bilemem onu ben Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Hayır neden zorlasin 1 1 Yorumla DreamSoliders +1 yıl Zorlamaz Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 550 cevap paylaştı. Zorlamaz 0 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ne alaka be 1 1 Yorumla umeyirarsln +1 yıl Yoo zorlanmazsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sana bağlı bu. Mesela bir doktor vardı erkek hasta oldugu için bakmak istememişti. Sende öyle davranmassan ha birde üroloji falan seçmessen olur yani
he abla zorlar nedir bu tesettürlüyüz şyöe sokaağa çıkamyıoruz böyle olsak sorun olur mu bulunmaz hint kumaşısınız sanki aq
Zorlanacağını sanmam açığa da kapalıya da alışkın toplum
Yooo niye zorlasin mesleği tesettürlüsü açığı mi var
zorlamaz bende şu an tıp 1. sınıf ögrencisim sınıfta 2 tane türbanlı arkadaş var ve hiç zorlanmıyorlar
ne alaka ya. çıkın şu kafalardan @kparti zihniyeti...
Kende kendinizi ayristiriyonuz varya
Öyle bi şey var ama Türkiye de Müslüman ülke olmasına rağmen işe alınırken bazıları tesettürlüyse almıyorlar herhangi bi sıkıntı olmamasına rağmen
@meliketefrik bilemem onu ben
zorlamaz neden zorlasın
Ne alakası var mesleğin giyim ile
Yok bir sıkıntı olmaz.
Hayır neden zorlasin
Zorlamaz
Hayır tabiki hiçbişey zorlamaz seni
hayır tabiki
Zorlamaz.
Zorlamaz
eşarp mı takmayı planlıyorsun şal mı?
Hayir