Haklı mı sizce, çok stresliyim, okumaktan başka çarem yok.
1 ay
Annen son derece haklı. Evet iyi bir üniversiteye iyi bir bölüme gitmeye gayret etmelisin ama olmazsa da dünyanın sonu değil. Bir kere daha denersin
Annen haklı. Stresli olmaman lazım, stresli olmanın sebebi de muhtemelen okumaktan başka çaren olmaması. Alternatif bir plan yap, stresi halletmiş olursun
Canım genç arkadaşım 💜 Annen çok kıymetli bir yerden konuşmuş aslında 😊 Evet üniversite önemli ama gerçekten dünyanın sonu değil. Akıl sağlığın bozulursa ne okul kalır ne hedef.
Çaresiz değilsin, sadece baskı altında hissediyorsun. Her gün küçük adımlar at, düzenli çalış, mola ver, ağlayınca kendine kızma, bu çok normal. 🍀
Unutma hayat tek bir sınavdan ibaret değil. Yolunu çizecek birçok fırsat çıkacak karşına, yeter ki pes etme ve kendine iyi bak 🌈✨
Cevap
8Cevap
Haklı ama okumaya çalışırkende kendini maf etme mezuna bırakıp bir daki sene devam edersşn
Okumazsan bime dahi girmek için cv verirsin. eğer okumaz isen hastaneye sırf girmek için temizlik görevlisi olursun pas pas atarsın. Eğer okumaz isen patronlar seni ezer basit, 3 kuruşluk insanlar sana emir verir. Bak emir verir 3 kuruşluk diyorum
İnşallah canım bende çalıştım didindim ve şu an bankada memurum. çalışınca gerçekten oluyor rahatım bana kimse emir veremez veya hızlı olmam için kimse bişey söyleyemez. Bu yönden çok rahatım öğrenci yıllarımda 3 kuruşluk insanlar bana köle muamelesi yapardı sende bunları düşünmen gerek en basit memur olursun hayatina bakarsın ✨
Olmadı evlenirsin bu kadar baskı kurma kendine. Sen ismi Zehra olsun isteyen kızsın dimi
O halde kendini strese altına sokma.
Tamam anlaştık o halde 😊
Bence haklı her şey okula gitmekle çözülmüyor git esnaf ol mesela
Kesinlikle katılıyorum
Doğru
Haklı dertleşmek ister misin
Okuma iş bul daha iyi
Sakin olursan daha rahat yaparskn
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?