Çok bunaldım bunun yüzünden psikolojim bozuldu iyice?

Ben 24 yaşındayim çalışmıyorum okumuyorum babam kumar oynuyor şu internette oynanan oyunlardan anneme diyorum ama bu sefer suçlu oluyorum tartışıyoruz psikolojisi bozuk muamelesi görüyorum çalış öyle para hesabı sor senin hesap sorucak halinmi var anaya babaya para hesabı sorulmaz diyolar sürekli kavga çıkarıyorum bu yüzden ve çok sinirli bi babam var çalışmadığım için ben suçlu oluyorum paraları oraya harcıyor diyorum annem yine bana kızıyor napıcagimi şaşırdım sen herşeyi hakediyosun s*lak dedim en son anneme tartışıyoruz sürekli çok bunaldım ben ev kira kendide çalışıyor annem ver ona oda oyuna yatırsin diyorum umursamıyor bütün kabak bi şekilde bana patlıyor evimiz bile yok araba alıcak bide aptal adam neyle alıcaksa sinirim bozuluyor öldüresim geliyor onu bide diyorki kıyafet diyosun alıyoz yiyecek içecek diyosun alıyoz kimseden fayda yok anneye babaya saygısızlık yapılmaz aç oku biraz diye akıl veriyor senin için çalışıyoruz biz diyo aldığı para sözde eve gidiyomus paranın değeri yokmuş hep bunu diyo ne zaman para verdi alın şunu dedi hatırlamıyorum bile
Çok bunaldım bunun yüzünden psikolojim bozuldu iyice?