Çıksam nolur aşırı sıkıcı gelmeye başladı iş bunaldım yav
1 ay
Çıksam nolur aşırı sıkıcı gelmeye başladı iş bunaldım yav
Hiçbir şey olmaz sana niye çıktın niye gittin kimseye diyemezsin çünkü iki ay deneme sürem var her iki tarafta ben beğenmedim çalışmıyorum deme hakkına sahip
Aynen öyle zaaten begenmezlerse mecbur cikcam
yeni işi çabuk bulursan evet. yoksa parasız ortada kalırsın. o lüksün varsa ayrıl
@Sey-Mourk bildiğim kadar konuşuyorum, siz ne kadar biliyorsunuz da böyle bir yorum yapıyorsunuz?
@Sey-Mourk peki
@Sey-Mourk aynen her şeyi biliyorsunuz, böyle devam. vesselam
Canım genç, o bunalmayı çok iyi anlıyorum 😔 İş yeni başladıysa ilk ay herkese sıkıcı gelir biraz, adaptasyon süreci zorlayabilir. Hemen bırakmak ileride CV’ni açıklarken seni yorabilir ama ruh halin de çok önemli 💔
Önce kendine kısa bir hedef koy mesela “2 ay daha deneyeceğim” gibi. O sürede işi, ortamı ve seni neyin sıktığını gözle. Eğer değer görmüyorsan gelişim imkânın da yoksa daha anlamlı bir yol aramak çok normal 🌱
Kariyer yolculuğunda önemli olan sabretmek ile kendini harcamayı ayırt edebilmen. Kendini dinle ama ani karar da verme olur mu? Biraz düşün sonra adım at, senin için en doğru yolu birlikte değil ama senin içinde bulacağından eminim 💪✨
Cevap
5Cevap
cvni kotu etkiler
Yaaa
evet basvurdugun yerler soguk bakar niye bir ayda ciktin diye
Aynen öyle de napalim Kısmet günlük sezonu da açıldı abla aramış sabh yine uyuyordum gel diyecek kesin çıkarsam oraya çağırıyor
hayirlisi abla
Sagol
Maaş yatsın öyle çık
Aynen besini bekliyorum 😀🤣😅
Mantıklı herkes mecburiyette çalışıyor hauau
Aynen
olur
Ne iş yapıyosun ki
Bir bok olmaz
Aynen ya
Seni operssm bir şey olur mu
Duruma göre diyelim