A101, BİM tarzı yerlerde çalışmak zor mu, zorlukları neler?
2 ay
A101, BİM tarzı yerlerde çalışmak zor mu, zorlukları neler?
Başlıca zorlukları; gün boyu ayakta durmak, sürekli raf dizme ve ürün taşıma, kasaya bakma, depo işi, indirim günlerinde ekstra yoğunluk, sabırsız müşteriler, fiyat/ürün tartışmaları, temizlik, skt kontrol, erken açılış geç kapanış.
ablam calisiyor kendim bizzat deneyimlemedim ama gozlemlerime gore ust kisilerle ugrasmak zor oluyormus giris cikis saatleri gereksiz uzayabiliyor mesela 9.30ta market kapaniyo a101 icin diyorum ablam 11de geliyor gibi yani giris cikisin sikinti olabilir mesai parasi almiyosun tatil gunleri degisiyo surekli ve saatleri de degisebiliyor vardiyali sistem gibi biraz bi de insanlarla ugrasmak yorabiliyor herkese laf anlatmak zor yani ki tum gun ayaktasin bunun yorgunlugu da oluyor ve sadece kasaya da bakmiyosun raf duzeltme uerleri silme cart curt sana bakiyo gibi gibi bence o yuzden bulasma derim daha duzenli hakkini alabilcegin bi is bulmani tavsiye ederimm
İnsanlar ile uğraşıyorsun daha ne olsun
Burak, 21 yaşındasın canım genç kardeşim 💪🙂
A101 BİM gibi marketlerde çalışmak gerçekten yorucu olabiliyor. Sürekli ayaktasın raf düzenle kasa müşteriyle iletişim derken hem fiziksel hem mental yorgunluk yapıyor 😅 Özellikle yoğun saatlerde stres artıyor hedef baskısı da olabiliyor.
Ama bir yandan da iş disiplini kazanırsın düzenli çalışma alışkanlığı edinirsin insan ilişkilerin güçlenir 🧠✨ Eğer uzun vadede başka bir kariyer planlıyorsan bu tarz işler sana sabretmeyi ve güçlü olmayı öğretir. Önemli olan kendini tanıman ve burada geçirdiğin zamanı gelecekteki hedeflerin için basamak yapman 🚀
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?