Hayatımda hiç çalışmadım. Mahallede bir giyim mağazasında sabah 9 akşam 8 iş varmış tezgahtar gibi işte asgari ücret
Zor mu çalışmak? Çok mu yorucu?
Zor mu çalışmak? Çok mu yorucu?
Satış elemanlığı yapmaya niyetin varsa kurumsal şirketleri tercih et derim. Aman LC ya da Defacto gibi yerlere gitme, çatır çatır harcarlar seni. Gireceğin kurumsal yere "sıfırdan yetişmek istiyorum" dersen seve seve yetiştirirler.
Akşama kadar ayaktasin sürekli çok güzel çok yakıştı gibi yalan cümleler
Prim veriyorlar mı? Sürekli yapılacak iş değilde geçici olarak calisabilirsin. Akıllı birine benziyorsun yani kendini devlete at. Devletin bir kurumuna girmeye caliş.
Akıllı olduğunu nereden anladın
Boş kalmaktansa iyi kötü bir yerde çalışmaya uğraşıyor sonrasında kendi için birşey yaparsa daha da akıllı olduğunu gösterir. 18 yaşında kim iş güç çalışıyor ki. Ben 16 yaşında başladım özel sektöre knka :) ama şimdiki nesil zor ya
Ne alaka okumuyosa eşek gibi çalışacak hayatını idame ettirmek kendi için bişey yapmaksa herkes zeki o zaman
Okumak en zeki hareket knka zaten onu söylemedim. Hiç yoktan çalışıyor ya :)
git defacto waikiki gibi yerlere başvur daha az çalışırsın daha çok kazanırsın. sabah 9 akşam 8 nedir :D
Cevap
9Cevap
Biraz zor. Dağıtılan malzemeleri toplamak ve istif etmek zorundasın. Evde hiç odanı topladın mı?
Mahalle içiyse yorucu olmaz git bence esnaflık süper benim gözümde
Kolay iş var mı anam hepimiz bu yolun yolcusuyuz
Merak etme alışıyorsun bir zaman sonra çalışmaya
9 dan 8 e ne demek ya 😨😕 çok fazla
Insanlarla ugrasmak zor
ayaktasın gün boyu spor ayakkabı lazım
Zorki ne zor
Kolay
Hangi ildensin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar