Tecrübesiz elemanı kim eğitiyor?
Part time iş arıyorum. Daha önce hiç çalışmadığım için çekiniyorum. A101 de bir kasiyere sordum part time oluyor mu diye oluyor internetten başvurun dedi. Kadına işi nasıl öğreneceğimi falan sormayı unuttum. Markette çalışmış veya çalışan birileri varsa tavsiye verebilir mi?
Part time iş arıyorum. Daha önce hiç çalışmadığım için çekiniyorum. A101 de bir kasiyere sordum part time oluyor mu diye oluyor internetten başvurun dedi. Kadına işi nasıl öğreneceğimi falan sormayı unuttum. Markette çalışmış veya çalışan birileri varsa tavsiye verebilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
çalışmayı düşünen biri olarak şunları söyleyebilirim:
İş temposu gerçekten yoğun, zaman yönetimi çok önemli. Müşterilerle ve ekip arkadaşlarıyla iyi iletişim kurmak işleri kolaylaştırıyor. Fiziksel olarak da biraz yorucu olabiliyor, bu yüzden dayanıklı olmak gerekiyor. Kurallar belli ve disiplin önemli, ama dikkat edince alışılıyor. Sorumluluk alınca yükselme şansı da var. Molaları iyi değerlendirmek, enerjiyi korumaya yardımcı oluyor. Son olarak da esnek olmak şart çünkü vardiyalar bazen değişebiliyor. Sabırlı ve uyumlu olunca iş daha kolay hale geliyor.
Üni okuyorum yaz ayını değerlendirmek istiyorum sadece. Birde vasıfsız biri olmaktan bıktım. Elim iş görsün cebime para girsin istiyorum. Tecrübesiz olduğum için özgüvensizliğim yüzünden çok çekiniyorum.
Subaylık sınavlarına girdim ve sonuç öncesi migrosta çalışıyorum Çok güzel öneririm
Part time i varsa bi deneyeyim tavsiye için teşekkür ederim
Uzun zamandır part time iş baktım bulamadım ama a101 gibi marketleri de hiçbir zaman istemedim.
Öyle yerlerde çalışmak zordur biliyorsun değil mi?
Bilmez miyim... marketlerde hiç çalışmadığım halde çalışanlara şöyle bakınca bile anlaşılıyor işin zorluğu. Başka şansım yok gibi görünüyor.
Çevredeki kafelere sordum, bir tanesi asgari ücret vermem dedi. Part time dediğin 11 bin zaten. Ona bile gücü olmadığını söyleyebiliyorsa ya beni kandırıyor ya da kendi zor geçiniyor. Tecrübeli olmadığım için çok zorlanıyorum.
Komşumun kafesine işe girmiştim ikinci haftada kovuldum. Sigortasız çalış dedi kabul etmedim.
Kendisi zor geçindiği için sana para veremiyor. Asgari ücret 22 bin bazı yerler 25 bin veriyor.
25 bin veren yerlerde part time iş olduğu zaman maaş en az 12 bin olması lazım.
Ben köfteci yusufta çalıştım mesela 6 ay part time olarak, zam gelmeden önce oranın giriş ücreti 20 bin filandı sonra zam geldi 28 bin oldu bu durumda part time ücreti en az 14 bin olması gerekiyordu 28 in yarısı yani
Eğer markette zorlanmayacaksan gir çalış ama o paletlerle ürün taşımak filan çok zordur
İşkur, kariyer. net diye siteler var bulunduğun konuma göre iş ilanlarına bakabiliyorsun bir de öyle bak istersen
Normal şartlarda empati kurmak lazım ama iki tarafın da bunu yapacak psikolojisi kalmadı. Komşum neredeyse her gün bir çalışana sahip olmanın yükünden bahsederdi. Kovulacağımı biliyordum tartışmamız bahane olmuştu. Neyse
Şu obez halime bakıyorum da market benim canımı çıkarır. Yinede kendime seçme şansını layık görmüyorum. Rahat bi işi hak ettiğimi düşünmüyorum yani. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim dediğiniz yerlere de bakacağım
Girince ya bismillah diyorsun sonrası geliyor
M@l biri olduğum için bana besmele yaramıyor. İki güne kapıya koyarlar diye korkuyorum
Korkma emin il