- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok yorucu bir iş süreçleri var sürekli market içinde oradan oraya koşturursunuz yeri gelir kasaya da geçersiniz şu aralar ise sürekli etiket değiştirmekle meşguller yani yorucu ve ayakta geçen bir tempoları var ama şu da bir gerçek kolay bir iş maalesef yok...
43 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim, şansınız açık olsun...
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim
En İyi Cevaplar
+1 yılöncelikle şöyle başlayayım ben BİM'de çalışıyorum kesinlikle zincir market tavsiye etmem çünkü kendinize ayıracak bir vaktiniz olmaz gün içerisinde sıcak satış dediğimiz skt dediğimiz işlerle uğraşırsınız üstüne sevkiyat gelir ürün açarsınız Bir de yetmezmiş gibi MS msy'den fırça yersiniz niye bu kadar yavaşsın diye sırf personel eksikliği ile uğraşıyorsunuz Bir de üstüne müşterilerin egosu ile uğraşırsınız MS kafasına göre vardiya yazar uyumanı ister Bir de üstüne bir mağazada person eksikliği olur desteğe gönderilirsin çok saçma işler vardır kapanışta iki kişi kapatırsın yani anlayacağınız kendinize vakit ayıracak bir dakika bulamazsınız gün içerisinde sürekli ayaktasınız molalar zaten doğru düzgün gün verilmez molaya çıktığın anda hadi hadi derler yani öğlen yemeği verilmez kısacası köle olarak çalışıyoruz çalışırsınız herkese teşekkür ederim.
10 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, kolay gibi gözükür ama bence zordur yani sürekli koşturmaca içindeler ne zaman gitsem. Maaş olarak da tatmin edici bir maaş olmaz yani asgari ücretle başlarsınız tahminimce. Başarılar dilerim.
11 Yorumla- +1 yıl
Sağolun
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani her işin zorluğu olduğu gibi bunun da zorluğu var elbet. 3 ya da 4 ayda bir envanter sayımı olur o zaman esnek çalışma saatlerine uyum isterler. Ki zaten başta da bunu konuşursunuz bu şarta uyum saglarsan diyerekten. Sonrasında mesai saatin uzayabilir veya başka birinin yerine full çalışman gerekebilir. O zamanlar biraz yorucu haliyle ama orada kuracagin arkadaşlıklar işi bıraktığın zaman bile sürer
11 Yorumla- +1 yıl
Evet orası da öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılzordur biraz
10 Yorumla
+1 yılÇalışma çok angarya ve köle gibi çalıştırılırsın! Onun yerine bir giyim mağazası veya cafe kitapçı tarzı yerleri tercih etmeni öneriyorum ama a101 de tuvalet temizliği market temizliği ürün al çıkar mahv olursun kendine bu kötülüğü, yapma
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Ben hiç çalışmadım çalışmamda ama arkadaşlarımdan biliyorum
- +1 yıl
Hmm vazgeçtim zaten aklımda vardı da üniversite sınavı için para lazım eksiklerim var otel var aklımda
- +1 yıl
POMEM için okicam
+1 yılköle hesabıyla çalıstııryorlar uzak dur. Mıgros carrefour file tarzı yere basvur en azından kötünün bir iyisi.
27 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
okul falan yoksa güvenlik kimliği alıp daha ıyı yerde çalışabılırsın. maaslarıda yuksek oluyor coğu yer 2 gun ızın veriyor. Cidden market mağaza boş inan bana.
- +1 yıl
Anladım doğrudur
- +1 yıl
Zaten polislik için hazırlanıyorum
- +1 yıl
Özel de iş bulamadim
- +1 yıl
Yazları otelde çalışıyorum
- +1 yıl
Yazamıyom
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence bizim insanlarımızın çoğu için genel olarak çalışmak berbat. çalışmayı sevmiyorlar. herkes kokay para peşinde.
sen kimseye bakma yeterki çalış! türk insanı çalışkan olur!32 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
Zaten başvurdum da ev den ötürü işim olmadı a101 de bulmuştum
Gizli Üye(25-29)+1 yılA101 de çalıştım ben 5 gün dayanabildim sadece sabah 8 de orada olur gece 11.30 da çıkardım tek başıma kalıyordum mağzada tek başıma paspas atıp çıkmak zorunda kalıyordum çok zordu pertin çıkıyor kadınlar için daha zor taciz olayları çok sorumluları sapık resmen
11 Yorumla- +1 yıl
Kötüymüş
Başlıktaki 3 markette birbirine yakın. En kurumsal ve çalışanına değer veren Migrostur.
11 Yorumla- +1 yıl
Onda durumlar nasıl peki çalışma saati maaş
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 520 cevap paylaştı. Küçük yerlerde iyi görünüyor çalışan arkadaşım memnun
13 Yorumla- +1 yıl
Evet ilçeleri küçük semtlerde kolay ama büyük şehirde olanlar zor
- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılTürk insanı caliskan olurda,. ülkede sistem iyice sömürüye döndü,. bir çok işyeri kendine çalışan değil köle arıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
En basit olarak oteller
+1 yılBİM yüksek maaş veriyormuş diye biliyorum.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyorucudur bence
11 Yorumla- +1 yıl
Öyleymiş
+1 yılBerbat
16 Yorumla- +1 yıl
Anladım berbat herkes de berbat diyor
- +1 yıl
Çünkü a101 ve bimde çalıştım
- +1 yıl
Hmm hadi ya nasıldı peki çalışma saati
- +1 yıl
İkisi arasında maaş farkı var mı çalışma saati nasıl
- +1 yıl
Bimin şartları bir tık daha
- +1 yıl
Hee
Gizli Üye(18-24)+1 yılBerbat
19 Yorumla- +1 yıl
Sebebi ile yazın kimse yazmıyor
- +1 yıl
Nesi berbat bu kadar herkes aynı şeyi diyor
Cevap sahibi+1 yılBen çalışmadım ama çok yoğun olan bime yakın oturuyorum. Ordaki kasiyerler 1 dk boş duramıyor, yerleştirme, temizlik vs işlerle de sürekli uğraşıyorlar, bir de insanlar çok sinir ediyor malın fiyatına bakmadan alıyor para iadesi istiyor bu sırada kasada 10 kişi birikmiş onlar hadi hadi diye baskı yapıyor. Dayılar teyzeler laf anlamıyor sinir krizine sokuyorlar. Akşam oluyor gece 11e kadar sayım yapıyorlar eksik çıkarsa ceplerinden ödüyorlar. Kendi aralarında da tartışıyorlar sen yemeğe gittin ben daha gidemedim vs vs. Sadece 1 boş günleri var ve bütün gün sürekli ayaktalar, ayrıca mağaza şubeler arası yer değişikliği yapıyor sık sık, yani evine uzak yerlere de gönderebilir. Asgari ücret alıyorsun zaten ayrıca yemek veriyor mu bilmiyorum. Ya belki sen dayanıklısındır bu koşullarda çalışırsın ama benim için uygun değil
- +1 yıl
Teşekkürler hmm evet buna nispeten diyenler var dediğiniz gibi benlik değil o zaman 🙂
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- +1 yıl
benim kuzenlerimde yurtdışında böyle marketlerde çalışıyorlar hatta daha büyüklerinde migros gibi düşün. ve çalışma şartları aynı. ve hayır orada kamuda çalışırsan bile yemeğini kendin götürürsün!
- +1 yıl
ha birde ordada asgari ücret alıyorlar. molaları bile yok.
- +1 yıl
Tr den farkı yok desene şuna
- +1 yıl
Ha tr ha yurt dışı
+1 yılIdare edio
10 Yorumla
+1 yıliğrenç
11 Yorumla- +1 yıl
Neden
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor
11 Yorumla- +1 yıl
Nesi mesela?