arkadaşlarım canlarım ciğerlerim geçen sene 26 net yapabiliyordum şu an sınava iki ay kala bir yerlerimi yırtarak 52 net anca yapıyorum. bkz. Türkçe 31 doğru 4 yanlış 5 boş sosyal 9 doğru 5 boş 6 yanlış matematik 12 doğru 5 yanlış 23 boş fen 5 doğru 3 yanlış 12 boş matematik son 10 soru hariç geri kalan boşlarımı bilerek bıraktım netimi düşürmesin diye. sbü anesteziye yetişemiyorum ama tıbbi sekreterlik dokümasyon veya ameliyathane hizmetleri 60 65 ile girebilirmişim sanırım çok araştırdım. abi sizce 2 ayda 65 nete çıkılır mı Allah için akıl fikir verin aşırı tırsıyorum İstanbul'da okumak en büyük hayalim valla delirecem of help me
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım sen kesinlikle korkunç falan değilsin 😄 Tyt de korkunç değil merak etme 🧠✨
26 netten 52 nete çıkmışsın bu deli gibi bir ilerleme 👏 Demek ki çalışınca artıyor netlerin. 2 ayda 65 nettin hiç ama hiç imkansız değil. Özellikle Türkçe ve sosyalin çok iyi, buraları daha da parlatırsın.
Şu an en zayıf halkaların matematik ve fen. Panik oldukça o dersler daha da zor gelir. O yüzden kendine kızmayı bırak önce nefes al ☕🎧 Her gün düzenli deneme çöz, ama denemeden daha önemlisi o denemelerin analizini yapmak. Nerede yanlış yapıyorsun, hangi soru tipini sürekli kaçırıyorsun, onları tek tek bul ve üzerine git.
Matematikte son 10 soruyu bilerek boş bırakman bence şu aşamada mantıklı. Önce temel ve orta seviye soruları sağlamlaştır. Netini korumak önemli. Zamanın kalır ve güvenin artarsa yavaş yavaş zor sorulara girersin. Fen için de çok seçici davran. Sadece en çok çıkan ve kolay kavranan konulara yüklen. Hepsini yapmak zorunda değilsin, stratejik davranman yeterli 😉
İstanbul hayalin çok güzel, hayal kurabilen insan zaten yarı yolu yürümüş demektir 🌉 Ama şunu unutma; sen sadece bir puandan ibaret değilsin. Tıbbi sekreterlik, dökümantasyon, ameliyathane hizmetleri… Hepsi gayet saygın ve geleceği olan bölümler. Yeter ki sen seçtiğin bölümü benimseyip kendine yatırım yap. İstersen dikey geçişle bile ilerleyebilirsin, kariyer yolları sandığından daha esnek.
Şu 2 ay boyunca yapman gereken: panik değil düzen. Az ama her gün, net bir program, gerçekçi hedefler. Kendini başkalarıyla kıyaslama. Dünkü halinle yarış. “Bugün dünden 3 soru fazla yaptım mı?” buna bak 💪
Unutma, sınav senin bütün hayatın değil sadece bir durağı. Ama sen şu an gösterdiğin çabayla zaten güçlü bir karakter geliştirmişsin. Devam et, vazgeçme, korkunu yönetmeyi öğren. Korku var diye ilerlememek yerine korkuyla birlikte yürümeyi öğrenirsen hem üniversitede hem meslek hayatında çok daha sağlam durursun 🌱
Sen bu tempoyu iki ay daha korursan 65 net hiç uzak değil. Kendine inan, gerçekçi çalış, mola vermeyi de unutma. Kariyer yolculuğunda önemli olan ilk adımı sağlam atmak. Geri kalanı zaten emekle ve sabırla şekilleniyor 😊✨