Ya cidden durumum farklı diyelim ki tek başımayım evdeyim ailem var okey ama ben sessiz bir şekilde kendimle kaldığımda korkuyorum kulağıma böcek gircek gece ve her an selendrina gibi şeyler ya da c## yani kafayı yiyecem ve düşündükçe başıma gelmesinden korkuyorum anlıyor musunuz bunları iyileştirmek zorundayım! Ne yapmaliyim 😭 Böyle bir durumu nasıl iyilestirecegim?
Kim akşamleyin üç kere; Bismillahillezi Lâ Yedurrü meâs mihi şey-ün fil-erdi ve lâ fissemai ve hüves semiül âliym* diyerek dua ederse, sabaha kadar apansızın bir bela kendisine isabet etmez. Kim de sabahleyin üç kere (aynı şekilde) dua ederse, akşama kadar aniden bir musibetle ve belayla karşılaşmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence alışırsınız çok korkmayın ya da stresli olmayın
Böcek kulağına giriyor ve beynini yemeye başlıyor, sen ise çıldırıyorsun yerlere vuruyorsun kendini ama o çıkmıyor. 😂
Ya sus
Sonra böcek içeride yumurtluyor aynı suriyeliler gibi bir bakmışsın aaa heryerinden böcek çıkıyor
Öncelikle aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak
Kim akşamleyin üç kere; Bismillahillezi Lâ Yedurrü meâs mihi şey-ün fil-erdi ve lâ fissemai ve hüves semiül âliym* diyerek dua ederse, sabaha kadar apansızın bir bela kendisine isabet etmez. Kim de sabahleyin üç kere (aynı şekilde) dua ederse, akşama kadar aniden bir musibetle ve belayla karşılaşmaz
Estağfurullah çek yat uyu hiç birsey olmaz vesvese yapıyorsun
Tekrar sagoll
👍
Kaldığında bişey oldu mu yok o zmn?
O herkeste oluyo knk raad ol
Ya ne raqdi çok zor yaa
Kulaklarına pamuk tıka 😂