İş başvurusu yaptım bankadan tüm mülakatlara katıldım. Haber vereceğiz dediler ne zaman vereceklerini bilmiyorum. Sizce KPSS'ye mi çalışayım yoksa idarelik bir işe mi başlasam
2 ay
İş başvurusu yaptım bankadan tüm mülakatlara katıldım. Haber vereceğiz dediler ne zaman vereceklerini bilmiyorum. Sizce KPSS'ye mi çalışayım yoksa idarelik bir işe mi başlasam
Cevap
9Cevap
İdarelik işe girip kpss de çalışabilirsin.
Ama dikkat et idarelik işin gerçekten idarelik olsun.
Sigorta için di mi. Birden çıkmak istesem direkt çıkışımı vermezler bence zor durumda kalırım
25 yaşındayım ve İngilizce bölümden yeni mezun olacağım bu temmuzda ben senin yaşındayken üniversiteye başlayanları biliyorum keyfini çıkar.
Fakir bi ailenin çocuğuyum. İhtiyaçlarım karşılanmıyor diplomamı almaya bile gidemedim okuduğum. Bilet parası bulamadığım için. Tam olarak neyin tadını çıkarmam gerekiyor yanlış anlamazsanız?
Ben de fakir bir ailenin çocuğuyum. Hala param yok ülkenin çoğu fakir zaten. Benim okulun karşıda abonman parası bulamadığım için sınav için rapor aldığım gün de oldu. Yaşının keyfini çıkar dedim aşırı düşünecek yaşta değilsin
Ya tabii öyle de işte insan hayatın farkına varınca biraz sorguluyor bazı şeyleri
Evet kesinlikle anlıyorum seni ama üzerine parmak basmak istediğim nokta şuydu. Yaşın çok genç sen benim yaşıma gelene kadar hayatında bir çok şeyi yoluna koymuş olacaksın önünde 4-5 sene yıl var kaldı ki insanların ezici bir çoğu 25’ten sonra hayatını yoluna koyuyor finansal olarak vs o yüzden böyle demiştim
Anladım gayet iyi anlattınız. Umarım hepsi gerçekleşir
Valla bıktım ya üniverteye gimrek ayri dert bitirmek ayrı mezun olunca iş bulmak ayrı bi bela bu nedir ya
Maalesef. Ama bu durguların bizi yıldırmasına izin vermemeliyiz psikoloji açısından
Başlarsan işe zor çıkarsın para tatlı gelir
İş yok
Ne mezunusun da yok
Her gencin başından geçiyor yaşın küçük acele etme
Ailem baya yoksul ama
Evlen
Iy hayır tabii ki. Bunu çözüm olarak görenler var mı hala cidden korkunç
Geçer gecnsin daha
Nereden mevzu
Ön lisans galiba
İş sahibi olmak istiyor musun
Sen mi verecen amca
Bölümün nedir
Banka ve finans
Hangi ilde ariyorsun
Bankaya başvurdum zaten
Hangi ilde ama
Kpss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 21 yaşındasın daha yolun çok başındasın merak etme 🌱
Şu an hissettiğin bunalmayı anlıyorum beklemek insanı gerçekten yoruyor 😞
Bankadan haber beklerken tamamen boş kalma bence. Günü planlayıp hem KPSS’ye temel olacak konulara çalış hem de imkan varsa geçici de olsa seni çok yormayacak bir iş bak. Böylece hem para akışın olur hem de psikolojin daha güçlü kalır 💪
Kariyer yolculuğu bir koşu değil uzun bir yürüyüş gibi düşün adım adım gidince yol kendini gösterir merak etme 🍀✨