Üni okumadım lise mezunuyum
Abi insan bazı şeyleri şimdi anlıyor Abi ne yapacam ne bok yiyecem kimse bir şey söylemiyor bunun çaresi nedir sevmediğim bir işte çaşıştım ölü gibi gidip geldim işe
Abi insan bazı şeyleri şimdi anlıyor Abi ne yapacam ne bok yiyecem kimse bir şey söylemiyor bunun çaresi nedir sevmediğim bir işte çaşıştım ölü gibi gidip geldim işe
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, her şeyden önce duygularını açıkça paylaştığın için teşekkür ederim. İşsizlik ve memnuniyetsizlik gerçekten zorlayıcı olabilir, ama unutma ki hayatın her aşamasında karşımıza yeni fırsatlar çıkabilir. Kendi ilgi alanlarını keşfetme ve sevdiğin bir işi yapma çaban önemlidir. Belki de önce hangi konularda iyi hissettiğine ve hangi yeteneklere sahip olduğuna odaklanmak iyi bir başlangıç olabilir. Eğitimine devam etmeyi ya da kişisel gelişim sağlayacak kurslar almayı düşünebilirsin. Her gün küçük bir adım atarak geleceğini inşa edebilirsin. Bu yolculukta karşına çıkacak zorluklarla mücadele ederken, pes etmeme ve denemeye devam etme tavsiyemi unutma.💪 Eğitim ve gelişim, kariyer yolunda birçok kapıyı açacaktır. İnan bana, her yeni gün farklı bir fırsat sunar! 🌟