kpss çalışıyorum evdeyim işsizim kendimi çok işe uaramaz hissediyorum ama neyin ucundan tutacağımı da bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır sakın böyle düşünme bende 25 yaşındayım 1,5 yıldır işsizim ama kendimi geliştiriyorum bu süreçte ve ümidimi kaybetmedim sende kendine inan ve kendini geliştir mesela dil öğren bilgisayar yazılımları öğren ve sertifika edin ileride CV ne yazınca çok faydası olur
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl20-30 yaş arası binlerce diplomalı işsiz var bizim gibi bu ülkede yalnız olmadığını bil
Soran+1 yılteşekkür ederim yanımda olduğunu hissettirdiğin için 😇😇😇😇💜💜💜
- +1 yıl
Ne üzerine sertifika edinebiliriz bilgisayar yazılımları nereden öğrenebiliriz muhasebe kursunda Falan mı acaba
En İyi Cevaplar
Part time bir iş bul. Hem çalışır hem okursun. İnan bana 32 yaşındayım bir işte tutunamadım. Markette çalışıyorum ben de ama bu işten de sıkıldım. Sıkılmayacağım her daim keyif alacağın bir iş bul. Hayattan bıkıyorsun yoksa. Tabi deneme yanılma işi bu, o yüzden kolay değil. Yanlış seçimler yapınca da yaptığın seçimle yaşamayı öğrenmek ve hayata devam etmek lazım.
20 Yorumla
+1 yılZaten 18 yaşında giriyorsun üniversite sınavına. İyi üniversite için en az 1 yıl mezun yaş 19 da üniversiteyi kazandın diyelim 1 yıl hazırlık artı 4 yıl üniversite okudun yaş 24 atanmak için en az 2 yıl kpss ye çalıştın 26 yılda anca iyi kötü işin olacak.👍
10 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaten Kpss ye çalışıyon daha ne yapacan ben 31 yaşına geldim işsiz güçsüz evde yatıyorum gerçi benim durumlarım var bambaşka sen çok iyi çalışacaksın sınava yüksek puan alıp atanacaksın onu hedefle ona odaklan başka şeylere değil
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
33Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bence kötü değil öyle düşünmeyin
10 Yorumla
+1 yılYa zaten 22-23 yaşında mezun oluyosun üniden nedir bu kafa. Birde bu ülkenin durumununu hepimiz biliyoruz iş dediğin kasiyerlik felansa işşizsin evet. Ben şuanda formasyon alıyorum yüksek lisans hazırlanıyorum daha okuyoruz yani bunun doktorası vsde var
11 Yorumla- +1 yıl
para lazımsa gir part time biriktir paranı ama hayalindeki iş için daha yolun basındasın
+1 yılKPSS çalışmaya başlamadım, iş arıyorum. Aynı durumdayız. Şu anı kafana takma bence. Ailen seni destekliyorsa elindekilerle en iyi işi çıkarman yeterli.
20 Yorumla
+1 yılcanını sakın sıkma bende çok sıkıyorum üniversiteye daha gidemedim evdeyim kaldım öyle dışarı çıkmak bile içimden gelmiyor arkadaslarımın cogu evlendi cogu üniyi yarıladı. ben vaz geçmiştim ama sonra dedim ne önemi var dünya zaten birkerelik olursa olur olmazsa nasıl mutluysan öyle davran okumak veya işse mutluluğun olana kadar çalış yaşlılığa kadar yolu var tek bir ömrünü canını sıkarak gecirme ben bunu fark ettim bende çalısıyorum insallah kazanırım sende kazanırsın:)
20 Yorumla
+1 yılKafani hiç karıştırmadan kpssyi çok sağlam bi şekilde hallet. Sonra sinav açıklandı alim oldu diyene kadar aylar geçer bu süre zarfında da istediğin işte gir çalış
10 YorumlaKPSS' ye hazırlanıyorsunuz zaten belirli bir hedefiniz var 23 yaşında işsiz olmak kötü bir şey değil isterseniz 28 yaşında olun önemli olan belirli bir hedefiniz olması ve başarmanız
10 Yorumlaİnsan her yaşta çıkmaza girebilir öncelikle ne istediğinden emin olup o yönde enerjini harcamalısın
42 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni rahatlatır mı bilmem ben 28 yaşında hiç çalışmamış bir işsizim, tembellikten değil ama iş bulmakta zorlanıyorum. İşsiz olmak boş durmak anlamına gelmemeli kendini geliştirmelisin sürekli, moralini düşürme.
10 Yorumla
+1 yılBen 25 yaşında atandım paramedik olarak. Daha genç atansak daha iyi ama herkesin kaderi farklı.
10 YorumlaYerinde olsam Türkiyede okumak yerine yabancı dil öğrenirdim çünkü hiçbir zaman hak ettiğinin karşılığını alamayacaksın
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 387 cevap paylaştı. Kpss caliş iyi puan yapamazsan ozaman kötü iş hayatına atıl
20 Yorumla
+1 yılEvet çok kötü durum 18 yaşında hayata atılmamız lazımdı.
22 Yorumla- +1 yıl
Nesi kötü millet 22 sinden sonra bitiriyor üniversiteyi bazıları da uzatıyor yaşın bir önemi yok önemli olan işe girebilmek
- +1 yıl
Ya canım benim herkes senin gibi üniversite okumuyor. Anne baba kucağında oturanlar için dedim okuyan gider adam akıllı zaten okur aklı varsa da yerleşir bir yerlere okumayan da gider bir iş öğrenir kendine zaman kaybı olmadan çalışır meslek edinir...
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin bir suçun yok puanlar çok yüksek bir çok atanamayan insan var yıpratma kendini çalışmaya devam et
31 Yorumla- +1 yıl
Yüksek alanlarıda mülakatta eliyorlar sanırım araştırdığım kadarıyla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılDaha gençsin bence. Pek çok farklı mesleği kariyeri araştır. Sana en uygun bulduğuna odaklan.
10 Yorumla Aslında bir işte çalışablırsin ama iş part time olsun ve inglizceni geliştir en iyi yabılacak şey bu
10 YorumlaKpss çalışıyorsun, yani meslek sahibi olmak için, böyle düşünme, derslerine odaklan derim
10 Yorumla
+1 yıl23 yaşında üçüncü sınıftim ben. Guzel degildir tabii ama ise yaramaz hissetmezdim kendimi
10 Yorumla
+1 yılBöyle hissetmen çok doğal bir durum Hayat işte nereye sürüklendiğin belli olmuyor
10 Yorumla
+1 yılEğer imkanın varsa değil ama imkanların kısıtlı ise biraz zorlayıcı
10 Yorumla24 te okulu zor bitirdim ben ya. 23 güzel yas tadını çıkar
10 Yorumlaİngilizce dışında bir dil öğrenmeye başla. Cv ne etkisi olur 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk işimi 28 yaşında buldum 😅 onduyguyu iyi bilirim ama elinden geleni yap nasipten öte yol yok emin ol
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBir amacın var ve çabalıyorsun hiç kendini kötü hissetme
10 Yorumla
+1 yıl29 yaşında düzenli ve sigortalı işe girmiş bir kişi olarak nacizane tavsiyem kötü düşünmemeniz. Önemli olan severek yapacağınız bir işe sahip olmak ve ömür boyu mutlu olarak işe gidebilmek.
10 Yorumla
+1 yılBen yeni atandım kasma nasibinde varsa oluyo inan kendini kotu hissetme bende bu yaslarda atandim ve umulmadik zamanda acildi kapilar o yuzden umudunu kaybetme devam et
10 Yorumla
+1 yılUmarım kazanırsın kpss yi.
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım
+1 yılValla bende bu haldeyim ama bi şekil işkn içinden çikicaz allahin izniyle 🥰
20 Yorumla
+1 yılHerkes öyle maalesef bazıları şanslı oluyor tabi
10 Yorumla
+1 yılSenin suçun değil ama işsizliğe mahkum edenler için kötü tabi utanmalari gerekir haberleri varsa
10 YorumlaÇalışmadan önce borcum da, param da yoktu. Şimdi borç ödüyorum diye param yok
10 YorumlaBu aralar ben de aynı dertten muzdaripim düzelicez inş be
10 Yorumla
+1 yıl24 yaşindayim hala işsizim
10 Yorumla23 yaş bir şeyler için geç değil böyle düşünme.
10 Yorumla
+1 yıltürkiyede çok normal
10 Yorumla
+1 yılBende yirmi beş yaşındayım bende issizim
10 Yorumla
+1 yılİşsiz olmak kötü direk
10 Yorumla
+1 yılYo değil , nerede yaşadığına bağlı
11 Yorumla- +1 yıl
KPSS ye bağlı kalmak kötü
+1 yılİşsiz olmak her yaşta kötü.
10 Yorumlagerçekten ciddiyetle çalışıyorsan o da bir iş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumdayız
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden kötü olsun kpss calıs
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşükret 28 yaşında aynı durumdayım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBölüm ne?
12 Yorumla
Soran+1 yılağız ve diş sağlığı teknikeriyim
Cevap sahibi+1 yılSabret düzenli çalış derslerini
+1 yılHerşeyin zamanı var.
10 YorumlaHic bir sey icin gec değil
10 Yorumla
+1 yılBende 🥲🥲
10 Yorumla
+1 yılDeğil
10 Yorumla
+1 yılNormall
10 Yorumla
+1 yılboş ver okumaya bak iyi bi işin olsun
10 Yorumla
+1 yılYani kötü
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötüuü
10 Yorumla
+1 yılKötü
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkötü degil.
10 Yorumla evden çaliş
20 YorumlaDeğil
20 YorumlaBu devirde kötü tabi
10 Yorumlaİnternetten kazan
10 YorumlaKotu tabiki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi