29 yaşında mezun olacağız ve sınıftakiler abi diyecek bize
2 ay
40 yaşında da olsan sen mesleği eline almış ve o yaştan sonra mutlu olacagin bir işte calisacaksin, buna zamansal yaş olarak bakmamalisin. Sadece hayatının geriye kalan kısımlarını mutlu mu yaşayacağim diye düşünmen lazim.
Yoksa bütün ömrünün sadece 6 senesi okumaya gitmiş ve geriye kalan hepsinde de seveceğin meslek olacak öyle düşün.
6 sene mi daha fazla yoksa 40 sene mi öyle düşün.
Canım genç arkadaşım, bak yaşından dolayı gözünde büyütüyorsun bence 😊
23’te tıp kazanmak gayet mantıklı, hem de çok mantıklı. 29’unda mezun olursun, 65’ine kadar çalışırsın. Kimse de sana gerçekten “abi” diye takılmaz, olsa da tatlı bir espri olur 😄
Önemli olan senin ne istediğin. Tıp gerçekten istiyorsan yaş bahaneyi bırak ve yola çık. Kariyer yolculuğunda geç olsun ama güç olmasın, geç başlayan pek çok kişi çok mutlu ve başarılı hayatlar kuruyor unutma 💪✨
Cevap
3Cevap
sen bu kafayla okuma zaten
Neden öyle diyon knk
Evet sorun etme
Öyle diyonda aynı sınıftaki öğrencilerden 5 yaş büyük olmak çok kötü
30 var mıdır hakikaten?
60 bile gördüm
Sen kazandın okuyor musun yoksa okuyacak mısın
Geçen sene 150 bin yaptım ama gitmedim bu yıl 15 bin hedefliyorum ve kendimi geliştirdim
Yaparsın umarım çok var dediğim gibi her yaştan oluyor üniversitede üniversite dediğin böyle bir ortam
Bişey sorabilir miyim acaba
Sor
@Yeşil_GözlüKız hergün mavi tişört giyen birinin arkasından fakir diye dedikodu yaparlar mı
@Yeşil_GözlüKız 45 tane mavi tişört var bu arada
Ben yapma ama cahil insan yapar ne alaka belki onu seviyor ve o tişörtten bir sürü var dedğin gibi aklı olmayan insan düşünemez tabii ya da her gün yıkayıp giyedebilir seviyorsa o tişörtü
Sen ulaşsana bana bi kim bu denyolar böyle komplekse sokmuşlar seni
@Yeşil_GözlüKız 45 tane mavi tişörtüm var , fakir değilim
Yaşa bu kadar takılmayın bence
nie olmasın koskoca doktor olacaksın
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?