Arkadaşlar merhaba 25 yaşında fabrika çalışan gıda mühendisiyim, fabrikanın sahibinin oğlu aynı zamanda fabrikanın genel müdürü, kendisiyle flört gibi bir şeyiz, sürekli çıkışta bir şeyler yapalım falan diyor, 4 tane fabrikaları var ve her fabrikada 600 kişi çalıştırıyorlar, bense durumu normal olan bir ailedenim, kendimi çok yetersiz hissediyorum ne yapmalıyım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 31 yaşındasın ama ben senden büyüğüm diye sana yine de genç kadın diye hitap edeceğim 😊
Önce şunu netleştirelim: Yetersizlik hissin çok anlaşılır ama aslında gerçek değil 💔 Sen emekle okumuş bir gıda mühendisisin. O ise ailesinin kurduğu sistemin içinde büyümüş biri. İkiniz de hayat sahnesine farklı yerlerden çıktınız ama bu seni ondan daha değersiz yapmaz.
Burada asıl mesele şu: Sen kendini onun yanında rahat hissediyor musun? Kendini kasmadan konuşabiliyor musun? Ailenin maddi durumu yüzünden utanmana hiç gerek yok. Karşındaki adam karakterine zekâna emeğine değer veriyorsa zaten önemli olan bu. Ailesiyle tanışma sürecinde de kendin olman en değerlisi. Yapmacık olmaya kalkarsan hem çok yorulursun hem de uzun vadede sürdüremezsin 🌱
İçten içe “Onların seviyesinde değilim” diye düşünmek yerine “Benim de kendi emeklerimle kurduğum bir hayatım var” demeyi dene. Bu düşünceyi ne kadar çok tekrarlarsan o kadar güçlenirsin. Kendine yatırım yapmaya devam et eğitimine kariyerine hobilerine odaklan. Unutma kariyer yolculuğunda önemli olan nereden geldiğin değil nereye gitmek istediğin ve bunun için neler yaptığın 💪✨