Güncellemeler
1 yıl
Yanlış anlaşıldım sanırım. Babası ile birlikte olduğumu söylemeden nasıl kendimden uzaklaştırabilirim?
Patronumla birlikteyim, evli değil kendisi. Eski eşinden bir oğlu var benden 2 yaş küçük ve ilgisini hissetmeye başladım. Başta dostça yaklaşıyordu ama artık bilmiyorum 🤷 babası ile birlikte olduğumu da henüz söyleyemem, nasıl davranmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
baba oğul ikisinde verirsin sen ben sende o yeteneği görüyorum.
Salyanı akıtarak izlediğin videolar etkilemiş seni belli ki.
birde inkar etmeleri var
@forrestman sorma hem yapar hem inkar eder
hayır aklında olmasa terslersin sonra sıkıntı çıkarsa böyle böyle oldu ne yapmam lazım dersin anlarız. Belli ki bilinçaltında var. bunu saklamak yerine kafam da hafif karıştı dese yardımcı oluruz yav boş ver deriz falan filan.
Ahahaha sen buna gelin ol devam evde altlı üstlü
Çok iştahlı gördüm seni, sen yaparsın inşallah ben almayayım.
Senin durumun bu olacak ama ;)
ikisini de idare etmeyi düşündüğün apaçık belli seçim senin hayat senin
Ya da poponla algılıyorsun.
işte iki taraflı çalışmak istiyorsun demek ki bir tarafa ön bir tarafa popo hesabı. madem öyle bir niyetin yok burada millete niye soruyorsun demek ki içinde var ki soruyorsun bu durumda tek bir kişi ile iişki kurmak isteyen hemen tepkisini verir. Tepkisiz kalmak yarı gönülllülüktür
Yakında ensest iliskiye dönerse şaşırma aile faciasına sebeb olcan 😅😅😅😅😅
Patronla nikah kıy. Veya sürekli babasını öv 😂 gidip babasını vurmasın tabi hahah
Babasını övmem mümkün değil, iş saatlerinde sadece patronum ve patron olarak biraz gergin biri. Övmem daha saçma olur;))
Anliyrem guzummm Allah sabır vere
Bu nasıl karışık bır ilişki
İkisiyle de yat boş ver Parana bak. Sen olmuşsun.
Eskort değilim kardeş. Patronum olabilir ama onunla mutluyum, yatmak gibi bir derdim yok. Kendimden uzak tutmak için fikir istedim
Patronuyla birlikte olan kişi eskorttur. Kendisini paraya güce satmıştır. Savunma lütfen yaptığın şeyi. Ahlakınız olsun biraz.
Çalıştığım yer küçük bir yer. Mal varlığı konusunda da bir bilgim yok, hiç de olmadı. İstesem elinden geleni serer ayağıma bunu biliyorum, ama istemiyorum.
Tabii tabii sen de haklısın. Küçük bir yer olması patronla ilişkin olacağı anlamına gelmiyor. İyi o zaman herkes ilişki yaşasın patronuyla :)
Poponla konuşuyoruz sanırım şu an.
Yok ben ahlaksız bir kadınla konuşuyorum şu an :) yaptığınız edepsizliklere bahane bulmaya çalışmayın artık.
Defol yahu, herkes kendi önündeki çöplüğe baksın
Çöplük senin önünde. Benim önüm çiçek bahçesi.
Belli. Sırf patronum diye normal bir ilişkiyi bile konulu p*rno olarak algıladınız.
Çalışmaya gittiğin yerde patronuyla ilişkisi olan kişiden p*rno çıkar :)
Hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım. Bu da belirli bir süre geçtikten sonra kendiliğinden oldu. Adam evli değil, ben de değilim. Odasına gidip sevişmiyorum, iş yerinde müdürüm ve ilişkiyi yansıtmıyoruz şimdilik. Sizi rahatsız eden nedir?
Senin yaptığını aklıyor olman
Yaptığım şeyin kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. Ben mutluyum ve bu beni rahatsız etmiyor. Seni neden bu kadar rahatsız ediyor anlamış değilim. İş yerinden biriyle evlenmek de aynı şey.
O yüzden asla iş yerinden birisini bulmadım
Ne mutlu sana. Ama böyle şeyler arama bulma üzerine olmuyor. O niyetle gitmiyorsun iş yerine, kendiliğinden gelişen şeyler
Peki öyle olsun
Bir Hollywood filmi geliyor gibi
Komedi / romantik mi
Dram / romantik mi,., görürüz
İkisininde gönlünü hoş tutmalısın. Mecbur..
Hiçbir şeye mecbur değilim.
Yapacaksın ama kaçış yok..
Sen sanirim duble yolunda ilerliyorsun :)
İkisiyle de yat
Soğuk davran
Ulan nasıl o sunuz ya hayret ediyor insan
Ne alaka kardeşim? Ne yapmalıyım derken nasıl kendimden uzak tutmalıyım demek istedim? Diğer türlü olsa neden sorayım.
Kendinden en az 20 yaş büyük biri ile olman da mı normal? Belki 25 belki 30
Yaşıtlarımın boş olmasından, gönlümü fazlaca yormasından bıkmış olabilir miyim? Bunu bir erkek sormuş olsa ooo çıtır bulmuşsun deyip imrenirdiniz.
Peki sence hangısı daha cazıp
Caziplik bir durum yok, hayatımda olan insan ile mutluyum. Sadece saçma sapan davranmadan kendimden uzak tutmam gerekiyor
peki onu da 1 sefer memnun et
Defol
Nasıl başladı?
Şöyle ikiside ister belki
Ya da çocuğu sana yönlendireyim, veresin var ki öyle algıladın.
Evet olabilir sen çocuğu sevemdinmi
Oda patron sayılır
Onu da doyur aşka.
2 sini de idare et
Grup yapın