Artık ne yapacağımı bilemez haldeyim, bana tavsiye verir misiniz?

Üç seçenek arasındayım
1. Üniversiteyi bırakmak
2. Bölümü bitirip veya bırakıp bölümle alakalı veya alakasız ikinci üniversite okumak
3. Bölümümü bitirip diplomayı bir kenara atmak

Tarih bölümünde 6. senem. Pandemi ve deprem olduğu zaman uzaktan eğitim yapılmıştı. Pandemiden veya depremden fiziki olarak etkilenmedim ama uzaktan eğitim bana hiç iyi gelmedi. Derslere ve sınavlara giremediğim anlar oldu. En kötüsü de yardım istemeye çekindiğim için bir sürü dersten kaldım. Haliyle ortalamam dibi gördü. Nihayet yüz yüze derse başlandığında bazı dersleri toparladım ama hiç kolay olmadı. Şu sıralar iyi hissetmiyorum. Kalan dersleri toparlayacak gücüm kalmadı. Resmen iki sene geriden geliyorum. Üniversiteye gelirken akademisyen olmak istiyordum, artık mezun olabilecek miyim ondan bile emin değilim. Umutla geldiğim bölümden ne keyif alabildim ne de okumanın hakkını verebildim. Bir yanım tekrar okumamı istiyor ama 25 yaşımdayım. Yaşıtlarım iş hayatına atıldı bile. Diğer yandan mezun olamayacağımı hissediyorum, üniyi bırakıp iş aramaya başlamayı düşünüyorum. Akademisyen olma ihtimali o kadar zayıf ki düşünerek kendime acı çektirmek istemiyorum. Yine de ara sıra hayalini kuruyorum. Şu lanet durumdan sıyrılıp hayalime ulaşmak isterdim.
Artık ne yapacağımı bilemez haldeyim, bana tavsiye verir misiniz?