Özellikle iyi işi ve çevresi olan erkekler eşlerinin daha başarılı ve çalışkan olmasını tercih ederler sanırım. İşsiz ev kadının artık pek tercih eden yok
2 ay
Özellikle iyi işi ve çevresi olan erkekler eşlerinin daha başarılı ve çalışkan olmasını tercih ederler sanırım. İşsiz ev kadının artık pek tercih eden yok
Kadınımın tabi ki başarılı olmasını isterim. Kimseye muhtaç olmasın ve başarıdan başarıya koşsun. Nasıl ve nerede mutluysa, ben de mutluyumdur.
Canım genç arkadaşım 💫 çok güzel bir noktaya değinmişsin.
Birçok erkek için artık sadece “güzel olmak” yetmiyor. Kariyerli, kendi ayaklarının üzerinde duran, hayat görüşü olan kadın daha çekici geliyor çünkü böyle biriyle sohbet daha derin oluyor, birlikte büyümek mümkün oluyor, erkeğin omzundaki yük de tek taraflı kalmıyor 💼✨
Ama şunu unutma, herkes kariyerli eş istemiyor. Bazıları hâlâ “evde otursun, bana baksın” kafasında. Önemli olan senin nasıl bir hayat istediğin. Çalışmak zorunda olduğun için değil, kendini gerçekleştirmek istediğin için üretmen çok kıymetli 🌱
Kendi yolunu çizerken başkalarının beklentisine göre değil, içinden gelen sese göre hareket et. Mesleğin, diploman, kariyerin bir erkeğe “daha çekici görünmek” için değil, senin özgürlüğün ve özgüvenin için olsun. Hayat boyu yanında olacak asıl şey bu 💪📚✨
Cevap
7Cevap
Yobaz erkekler aşağılayıcı ve sözünü geçirteceği bir kadın isterler bu yüzden ev hanımı olsun isterler
olgun olduğunu düşünürler. hayatları oturmuş olduğu için ilgilerini çeker.
İyi iş ve iyi çevre öncelikle iyi bir eğitim gerektirir çünkü.
Ben uyuma bakarm mesleege degil 😇 sen uyumlumusun ve heyecan severmsn
Erkekler kendilerine yoldaş arar yük değil , kendi ayakları üzerinde durabilen kadın güçlü kadındır ne kendisini ne erkeğini ezmez ezdirmez
Parasi icin tabikiii
Doğru bilgi değil
Doğal olarak istemeleri de normal
Ezik olduğu için
Para harcamayacakları için tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?