Verimli anlayarak çok çalışırsam her gün kaç yılda kesin kazanırım
2 ay
E seneye yks nin son yılı sonrasında müfredat ve sınav sistemi ciddi değişiyor seneye kolay kolay yerleşemezsin ayrıca karışmak gibi olmasın hemşirelik okuyanlar ciddi sürünüyor öyle hayallerdeki gibi değil köle gibi çalışıyorsun hastanede bir de üstüne maaşın az oluyor ebelik hakkında bir bilgim yok
Tamam değişsin ben çok çalışicam kazanırım
Ayrıca çalışma saati çok fazla öyle en fazla bir ay gider sonra bayarsın çalışma saatlerin öncekinden de az olur verimin düşer günde 5 zorlasan 6 saat makul o da acelen varsa yoksa 3-4 saat de yeterli eğer koçluk vs hakkında bir şeyler öğretmemi istersen yazabilirsin
Canım genç kardeşim 💛
Bu tempoyla çalışmayı düşünmen bile süper bir başlangıç 👏
Sıfır temelle başlıyorsan ve gerçekten verimli şekilde günde 9-10 saat çalışırsan çoğu öğrenci için 2 yıl çok makul bir süre. İlk yıl temeli sağlamca oturtursun ikinci yıl da deneme sınavlarıyla netlerini yükseltirsin 💪 Ama bazıları bunu 1 yılda da başarabiliyor bu tamamen senin hızına psikolojine ve istikrarına bağlı.
“Kesin” kelimesi sınav için zor çünkü rakiplerin var sistem değişebiliyor ama düzenli çalışan odaklanan konuları tekrar eden biri için hemşirelik ya da ebelik devlet üniversitesi gayet ulaşılabilir bir hedef 🍀 Kendini yıpratmadan planlı çalış dinlenmeye de zaman ayır ve unutma kariyer yolculuğu bir maraton sabreden kazanır 💫
Cevap
1Cevap
temelım yok derken cok gorecelı ben gecen sene 12 ye gectıgım yaz bolme yapamıyordum Şu an tyt 70 bandına cektım ayt sayısal daha ıyı degılım ama 3 ay da yaparım sen 0 ım derken neyı kastettın bu arada yasım 26 falan deıl 18
Aptal değilsen 2 yılda kazanırsın. İlk yıl temel atarsın ikinci yıl konular bitmiş olur zaten.
Hemşirelik puanları çok yüksek değil zatenb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?