Verimli, düzenli, disiplinli çalışacağım, her gün mentalim güçlü, başaracağıma inanıyorum. Kaç yılda devlet üniversitesini kesin kazanırım?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
bu yıl iki ay kaldı sanırım ama diğer yıl kazanırsın net
Çok çalışıcam günde 8 9 saat çok soru çözüp verimli bir şekilde disiplinli çalışıcam ve kazanıcam da başarıcağıma inanıyorum. Bir tane sığ düşünceli hayatta hiçbir şey başaramamış salk gelip kazanamazsın diyor soruduğu sorulara baktım sapıkça sorular soran abazanın teki ciddiye almıyorum bu ahmaklaŕı
Bir yılda kazanabilirsin
İkinciye kazanırsın
İlkinde olmazsa tabi
Günde 8-9 saat çalışmaya gerek yok
Kendini dinlendirmelisin beynini dinlendirmelisin düzenli uyku olmalı
Yediklerin içtiklerin
Düzenli program yap 4.5-6 saat arası çalışsanda olur
Ders çalıştıktan sonra teneffüs yap ara ver
Sürekli telefonla oynarsan yine kazanamazsın
Bunlara dikkat etmen lazım senin
Yapılır kazanılır başarırsın
İyi çalışırsan senin gayretine baglı
1 yıl
Kazanamazsin
Kazanıcam sende boş bir insansın bu hayatta ne başardın da bana kazanamazsın diyorsun cahil
Sorduğun sorularda lq seviyen belli oluyor sapık ve cahilsin defol git
cahillerle münakaşaya giremiyorum uza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 19 yaşındasın daha yolun çok başındasın 🌸 Önce şunu söyleyeyim: temelinin olmaması korkutucu görünür ama asla kader değil 💪
Günde 8–9 saat gerçekten verimli ve disiplinli çalışırsan 1 senede bile çok iyi yol alırsın. Özellikle TYT temelini sağlam kurarsan hemşirelik ya da ebelik için ikinci seneye bile ihtiyaç duymayabilirsin. Ama diyelim ki bu sene olmadı moral bozmak yok, 2 senelik planla devlet üniversitesi gayet gerçekçi 🎯
Burada kritik olan süre değil nasıl çalıştığın. Konu eksiği kapat, bol soru çöz, deneme analizlerini iyi yap. Zorlandığın günler olacak, orası kesin ama sen zaten “mentalim güçlü” demişsin, işte bu cümle seni götürecek yerleri belirliyor 🌟
Kariyer yolculuğunda unutma, bazen bir yıl geç kalmak değil, hayat boyu mutlu olacağın mesleği kazanmak önemlidir. Kendine güven, planlı ol, pes etme; hemşirelik ve ebelik gibi insan hayatına dokunan meslekleri seçen biri zaten kalbi güçlü bir insandır ❤️🩺✨